SUV - jaké vybrat?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
19.5.15 22:18
@Magna píše:
Co ti na mém posledním příspěvku nesedí? Pokud se tě to dotýká, nemusísš to číst. Labilní osoba jako ty v takovém autě je časovaná bomba. :lol:

To je pravda, jsem okolí nebezpečná! Prosím kazajku a nejlépe co Hillingly(škoda jen, že je zavřený). Vlastně máš pravdu člověka jsem už srazila ve svém SUV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
19.5.15 22:39

Zde zajímavý výzkum z Ameriky. Řidiči (řidičky) SUV suveréně nejčastěji ÚMYSLNĚ nemilosrdně rozjížděli různou havěť co se před nimi ocitla na silnici.

To už myslím hodně vypovídá o mentalitě vlastníků těchto aut. Já osobně mám třeba noční můru z toho, že bych přejela ježka.

https://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
6623
19.5.15 22:40

@Magna

Ty si blázen!!! Nechápu, že sem taháš Emériku, tam jsou magoři na každým rohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
19.5.15 22:47

@Magna

citovat umíš hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
19.5.15 23:03
@lukresia píše:
@Magna tobě takto někdo zemřel?

Ne, ale zažila jsem několik situací, kdy mě řidička suv ohrozila na životě. Jednou mi nedala na křižovatce přednost a já to tak tak dobrzdila, podruhé mladá slepice v Kia Sportage předjížděla a jela v protismětu přímo proti mě, zařadila se v poslední chvíli a podobných zážitků bylo víc. Taky se mi ještě nestalo aby mi řidič suv dal na přechodu přednost, vstoupit tam, asi mě přejede.

• Citovat
  • Upravit
101537
19.5.15 23:08

@Magna Jasně, oproti tomu, všichni řidiči v klasických osobácích nikdy nikoho neohrozili, všechny pouštějí na přechodu a jsou vůbec naprosto úžasní… ty máš dost holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
19.5.15 23:14

@Magna Děkuji že jsem se mohla takhle večer dobře pobavit. :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
19.5.15 23:16
@j.a.n.i1 píše:
@Magna Jasně, oproti tomu, všichni řidiči v klasických osobácích nikdy nikoho neohrozili, všechny pouštějí na přechodu a jsou vůbec naprosto úžasní… ty máš dost holka.

Ne, ale běžné osobní auto při srážce to druhé nerozdtí. Mám Peugeot 206 a když mi nějaká kravka v Range Roveru jede nalepená za zadním názazníkem cítím reálný strach o život. Přijde mi, že si tak dokazuje svoji moc či co. Má můj život ve svých rukou(nohou). A když u toho třeba ještě telefonuje, tak bych ji snad nejraději profackovala. Každý řidič těchto vozů by měl vidět, co udělá jeho vůz při srážce s běžným vozem a možná by si potom koupil nomální auto. Takhle jsou něco jako silniční dravci.

• Citovat
  • Upravit
101537
19.5.15 23:19

@Magna Jasně, když ti tam pojede 2 tunový nízký auto, tak tě vůbec, ale vůbec neohrožuje… případně taková dodávka, která má naložené 4 tuny, ta je taky naprosto bezpečná a ani omylem tě nemůže ohrozit :think: možná bys měla prodat auto a jezdit jen autobusem, ten má přes 12 tun a rozhodně ho nějaké SUV neohrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
19.5.15 23:21
@j.a.n.i1 píše:
@Magna Jasně, když ti tam pojede 2 tunový nízký auto, tak tě vůbec, ale vůbec neohrožuje… případně taková dodávka, která má naložené 4 tuny, ta je taky naprosto bezpečná a ani omylem tě nemůže ohrozit :think: možná bys měla prodat auto a jezdit jen autobusem, ten má přes 12 tun a rozhodně ho nějaké SUV neohrozí…

No nic jdu spát. Holky zejtra hlavně opatrně a nikoho nezabijte. A přemejšlejte o tom co jsem psala. :)

• Citovat
  • Upravit
29350
19.5.15 23:21
@Magna píše:
Ahoj. Já osobně tyhle těžké nebezpečné potvory na silnici nemůžu ani vidět. Ano tyhle auta jsou bezpečnější pro jeho osádku, ale ostatní se musí mít před jeho řidiči (řidičkami) na pozoru. Každý si může představit jak by dopadl střet třeba Audi Q8, které má tři a půl tuny se Škodou Fabia. K tomu mladé nevyježděné holky za jejich volanty. Jde z toho strach. Podle mě si tahle auta mohou pořídit jen bezohlední lidé, kteří pro zvýšení bezpečí jejich rodiny raději obětují životy a zdraví ostatních.
Holky co řídíte suv, uvědomujete si nebezpečnost svého vozu?

a proto bych SUV nejezdila, raději plnokrevným offroadem… :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
19.5.15 23:22
@Regina Hero píše:
a proto bych SUV nejezdila, raději plnokrevným offroadem… :mrgreen: :lol: :lol:

jako třeba uazem?

• Citovat
  • Upravit
29350
19.5.15 23:23
@j.a.n.i1 píše:
Takže zakážeme na silnici všechny dodávky, autobusy, náklaďáky a kamiony a zboží a materiál budeme nosit v batůžku nebo vozit na kárce? A lidi budou chodit pěšky.

ať žije železniční přeprava… prožije znovuzrození… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
19.5.15 23:25
@Regina Hero píše:
ať žije železniční přeprava… prožije znovuzrození… ;)

Počkej, to ani náhodou, víš jak je nebezpečný takový vlak, ten tě sroluje, ani nemrkneš :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.05.15 v 23:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
19.5.15 23:26
@Magna píše:
No nic jdu spát. Holky zejtra hlavně opatrně a nikoho nezabijte. A přemejšlejte o tom co jsem psala. :)

Popřemýšlím, ale 206 si nekoupím, na to mám své dítě moc ráda… :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák