SUV - jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5532
20.5.15 09:59

@Magna
http://www.svoboda.info/…zavrena.html

Mít SUV měl by šanci to přežít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
20.5.15 10:36
@hanzy píše:
Za me kdyz se nekdo moc lepi, tak mu seslapnu lehce brzdu. Mam ale vychytany okamzik, kdy brzda sviti a jeste nebrzdi. On si to ten clovek pak rozmysli. Jinak jeste nikdy se za me nelepila roztrzita blondyna na jehlach. Vzdy jsou to spis mladi borecci v silnych autech…

Hmm to je nápad, ale když omylem tu brzdu šešlápnu trochu více, tak mě budou seškrabávat z přední masky auta ženské za mnou. Já jsem zažila dvakrát, že mi řidička suv jela asi půl metru za kufrem. Přišlo mi, že se v tom přímo vyžívaly.

• Citovat
  • Upravit
Magna
20.5.15 10:38
@Moncinas píše:
@Magna a proč si taky nekoupíš SUV, když se ve 206 bojíš? Být tebou, tak se bojím, i když za sebou uvidíš čičinu (myšleno jaguara), protože tím bych tě rozdrtila taky, kdybych byla debilní a mezi těma 2 pedálama si vybrala špatnej… A mam to vyzkoušené, jednou do nás nabourala blbka v takovém autíčku jak ty a z autíčka měla plechovou kuličku.
Žiješ ve světě kde každy na SUV nemá a to strašení s jaguarem od tebe nebylo pěkné. :cert:
  • Citovat
  • Upravit
13955
20.5.15 10:43

Nebudu cpat dite, labradora a tisic kramu do 206tky. To bych musela mit za autem jeste vozik. Porid si bezpecnejsi vuz a neotravuj. Jak s takovym strachem muzes jezdit ve skorapce nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
20.5.15 10:47
@Magna píše:
Hmm to je nápad, ale když omylem tu brzdu šešlápnu trochu více, tak mě budou seškrabávat z přední masky auta ženské za mnou. Já jsem zažila dvakrát, že mi řidička suv jela asi půl metru za kufrem. Přišlo mi, že se v tom přímo vyžívaly.

Nahodou? Jakou nahodou!? Pisu, ze to mam vyzkousene a VIM jak moc tu brzdu MUZU seslapnout. Samozrejme TOBE nic takoveho rozhodne neradim. Protoze kdyby sis jeste nahodou tu brzdu spletla s plynem, mohla bys treba narazit do nekoho, kdo brzdi provoze pred tebou…

Tohle co jsem popsala jsem si dovolim delat jen nekdy a po x letech aktivniho rizeni v osobnim aute a hlavne beze strachu z ostatnich ucastniku provozu kolem me. Tobe bych tohle neradila delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.15 10:52

Mohla bych otočit list a fakt poprosit zkušené, jaké SUV vybrat? Na nové asi mít nebudeme, limit máme plus minus 500 tisíc. Muž má 3 favority a to 1.místo Fiat Feratto, 2.místo Chevlolet Orlando, 3.místo Kia Sportage. Potřebujeme fakt prostorné auto, nejlépe 7 místné, což splnují první 2 auta, určitě diesel. Máte s těmito značkami někdo nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
20.5.15 11:41
@Magna píše:
Ne, ale běžné osobní auto při srážce to druhé nerozdtí. Mám Peugeot 206 a když mi nějaká kravka v Range Roveru jede nalepená za zadním názazníkem cítím reálný strach o život. Přijde mi, že si tak dokazuje svoji moc či co. Má můj život ve svých rukou(nohou). A když u toho třeba ještě telefonuje, tak bych ji snad nejraději profackovala. Každý řidič těchto vozů by měl vidět, co udělá jeho vůz při srážce s běžným vozem a možná by si potom koupil nomální auto. Takhle jsou něco jako silniční dravci.

Já nevím kde jezdíš, ale já najezdím denně x kilometrů a nikdy opravdu nikdy se na mě nelepila ŽENSKÁ v SUV, lepí se na mě frajírci ve starých bávech, lepí se na mě dodávky, a jiní mladý paka, ale u ŽENSKÝ jsem to nezažila. Telefonování v autě - podívej tvůj peugeot to asi nemá, ale většina novějších aut má připojení mobilu, u mě to je tak, že jen co vstoupim do auta telefon se mi připojí a kdokoliv mi vola tak jenom zmáčku tlačítko a hovor přijmu, věěřím že tak to má většina lidí. A právě, protože vím co se stane při arážce tak mám SUV, vozím v něm svoje nejmilovanější poklady(děti) a za ty mi kecy zakomplexovaných a labilních hysterek stojí.

Přednost na přechodu? No to nemyslíš vážně, někdy pustím někdy ne, ale to není daný autem, ale je to daný situací.

V prvé řadě začni přemýšlet ty a pak se všem uleví, věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
20.5.15 11:51

@Magna to bylo proto, abys pochopila, že asi 80% aut by 206 sešrotovalo, není to o SUV, ale o tom, že tvé auto je pár plechů spojených do sebe s minimem bezpečnosti, takže tvé hysterické výlevy proti řidičkám SUV jsou naprosto zcestné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
20.5.15 11:51

@krtek7489

Ani s jedním zkušenost nemám, ale co se týče Kii tak ta je hrozně mrňavá. Chevrolet nevím jak vypadá, ale myslím, že docela velká je Captiva. DO Fiatu bych asi nešla, jenom z mýho pocitu. Ale kamarádka má BMW X5 a je spokojená a to si mylsím, že byste se vešli s penězma nebo ne? Já mám Q7 a jsem taky spokojená a cenově si myslím, že by se taky dala sehnat hezká ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.5.15 11:57

A na jaky ucely si to kupujes? Krtek nekoupila bych si ani jedno teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.15 12:00

@Natálka26 Tak to to máme s tím pocitem s fiatu úplně stejně. Pro mě je fiat jako značka šunt. Můj muž a jeho kamarádi tvrdí pochopitelně něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
20.5.15 12:05
@suvik píše:
A na jaky ucely si to kupujes? Krtek nekoupila bych si ani jedno teda.

Hlavně kvůli cestování, delší trasy, sportovní utkání, spousta výstroje a taky je nás občas hodně :) A důvody proč ani jedno? Když to takhle napíšeš, tak je mi to k ničemu, potřebuji argumenty zkušených. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
20.5.15 12:09

@krtek7489

To jsem na tom stejně, do Fiatu bych nešla a to do žádnýho. Ale Chevrolet Captiva nemusí být špatná. :) A nebo mě napadla ještě Hyundai Santa Fe taky docela velký auto. Jako je jasný, že já budu kopat za Q7, ale je to daný tím, že s ním jezdím skoro 5 let a narva tam dva obr čokli, kočár, děti, manžela a občas tchýni. Sice není to největší ale s trochou umu se to naskládat dá. Jo a co Volvo XC90?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.5.15 12:15

A proc to musi byt SUV? S tim co pises bych si koupila VW Transporter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
20.5.15 12:21

@krtek7489 doporučila bych nějaké prostorné MPV. SUVéčka jsou předražená, žerou a jsou pro ostatní nebezpečná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák