Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@hanzy No jo, mají s námi pevné nervy ti koníčci
. Já tedy táhla koně jen jednou kamarádce, ale jela jsem s nimi jako podělaná. Fakt jsem se bála, abych jim neublížila. Ale asi je to jen o zvyku ![]()
@tterka jednak o zvyku a jednak taky o tom, jak je zvyklej ten kun. Neco jineho je stary zvykly cestovatel a neco jinyho, kdyz jede nejaky vyjukany mladoch poprve. Kamosce treba kun z voziku tim zadnim otvorem vyskocil
Dopadlo to dobre, nic se mu nestalo, ale z voziku mel dlouho psychicke trauma… Ale tak to uz je za hranicema diskuse o SUVkach ![]()
@hanzy
Tak hodně šťastných kilometrů s koníčky ![]()
A co se týče původní diskuze, tak myslím, že zamindrákovaný zakladatel to vzdal ![]()
@tterka ženský v SUV mi vadí proto, že když mě někdy tyhle obrovská auta ohrozila na životě, tak za volantem byla vždycky ženská, asi tak. Ale neříkám, že spousta chlapů neřídí jak hovada, jen mi přijde, že pro nakupování ve městě jsou masivní tereňáky zbytečné a nebezpečné. A taky je divnej pocit když vás drobná osmnáctiletá holka málem rozdrtí na kaši. Je zvrhlý aby mladý nevyježděný holky tyhle auta řídily.
Nejsem chlap, ale možná, že spousta chlapů to může cítit podobně, jen si to nechávají pro sebe (svěřovat se z panickým strachem z toho že za nimi jede ženská v obrovským tereňáku).
Už jsem psala o tom výzkumu, že ženy za volanty SUV jsou vůbec nejagresivnější účastnicemi provozu. Taky jsem četla článek, že většina žen na otázku proč chtějí suv argumentuje bezpečností, ale ve skutečnosti za tím je mít pocit moci, převahy nad ostatními, dává jim to určitý sociální status, byl v angličtině můžu ho napostovat.
@Magna Hele,já tedy nevím kde jezdíš a kolik toho týdně, měsíčně, ročně najezdíš, kolik let řídíš, ale my najezdíme fakt hodně km, dokonce součástí práce mého muže je i řízení, jezdíme všude možně po čechách i v zahraničí a ještě nikdy, ale fakt nikdy se mi nestalo, že by mě ohrožovala nějaká osmnáctka v suv ![]()
@krtek7489 píše:
@Magna Hele,já tedy nevím kde jezdíš a kolik toho týdně, měsíčně, ročně najezdíš, kolik let řídíš, ale my najezdíme fakt hodně km, dokonce součástí práce mého muže je i řízení, jezdíme všude možně po čechách i v zahraničí a ještě nikdy, ale fakt nikdy se mi nestalo, že by mě ohrožovala nějaká osmnáctka v suv
Asi tak. A to jsem na to, když mi někdo jede v kufru hodně háklivá, takže si ho vždycky ve zpětném zrcátku prohlédnu. A fakt to v drtivé většině je chlap a pokud možno s dodávkou.
@Magna píše:
@tterka ženský v SUV mi vadí proto, že když mě někdy tyhle obrovská auta ohrozila na životě, tak za volantem byla vždycky ženská, asi tak. Ale neříkám, že spousta chlapů neřídí jak hovada, jen mi přijde, že pro nakupování ve městě jsou masivní tereňáky zbytečné a nebezpečné. A taky je divnej pocit když vás drobná osmnáctiletá holka málem rozdrtí na kaši. Je zvrhlý aby mladý nevyježděný holky tyhle auta řídily.
Nejsem chlap, ale možná, že spousta chlapů to může cítit podobně, jen si to nechávají pro sebe (svěřovat se z panickým strachem z toho že za nimi jede ženská v obrovským tereňáku).
Už jsem psala o tom výzkumu, že ženy za volanty SUV jsou vůbec nejagresivnější účastnicemi provozu. Taky jsem četla článek, že většina žen na otázku proč chtějí suv argumentuje bezpečností, ale ve skutečnosti za tím je mít pocit moci, převahy nad ostatními, dává jim to určitý sociální status, byl v angličtině můžu ho napostovat.
ty jo, ty máš dost… tvůj ex koupil své nové mladičké přítelkyni teréňáka, že jsi tak posedlá?
![]()
@krtek7489 máme sedmimístné Discovery, ale ta dvě místa vzadu jsou na úkor úložného prostrou… ale zase se dá na střechu přidělat rakev, takže i na dovolenou by se to dalo vyřešit… ![]()
@Magna píše:
Já se nebojim větších aut, ale žen za jejich volanty, které by takové vozy absolutně neměly řídit.
a tohle bereš podle hesla: podle sebe soudím tebe…
že?
Doporučuji k přečtení všem místním hrdým majitelkám suvéček.
![]()
http://automix.atlas.sk/…-v-suv-tuzia
@Magna píše:
Doporučuji k přečtení všem místním hrdým majitelkám suvéček.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://automix.atlas.sk/…-v-suv-tuzia
Hned zitra je vsichni vezmem a odvezem na srotak, protoze kdyz je prodame tak si je koupi nejaka prachata mladice.
@Magna To písala tvoja sesternica?
Takové bláboly může napsat jen chorobný mozek
Já třeba po SUV nikdy netoužila, dokud jsem jej neřídila v horách na dovolené. Půjčit jiné auto nešlo. Bála jsem se zda to zvládnu, ale musela jsem
A pak už jsem nikdy nechtěla zpět do malého auta ![]()
@Šarlota4 my teda ne, my si je vezmem o víkendu na tankáč si trochu zasoutěžit a pak budeme cestou zpět po dálnici dýchat na záda všem malým autíčkům, pohled na děsivé velké autí s hrozivě vyhlížející blátolízou bude fakt nahánět strach
![]()
@Regina Hero píše:
@Šarlota4 my teda ne, my si je vezmem o víkendu na tankáč si trochu zasoutěžit a pak budeme cestou zpět po dálnici dýchat na záda všem malým autíčkům, pohled na děsivé velké autí s hrozivě vyhlížející blátolízou bude fakt nahánět strach![]()
![]()
@Šarlota4 píše:![]()
potom jeste srazime 3 chodce, aby jsme mely dobry pocit
A s těmi chodci byste mohly ještě „rozdrtit na kaši“ jeden modrý Peugeot 206, když po tom zakladatelka tak touží. A hlavně nezapomeňte na jehly. Jo, a doufám, že jste osmnáctileté pipky?
![]()