Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@ivašot. píše:
Asi tak. A to jsem na to, když mi někdo jede v kufru hodně háklivá, takže si ho vždycky ve zpětném zrcátku prohlédnu. A fakt to v drtivé většině je chlap a pokud možno s dodávkou.
U nás a „pětce“ nejčastěji pošťák v dodávce.
@Magna já bych zase zakázala malá a stará auta, protože jsou nebezpečná pro jejich řidiče a ti to tak nějak vůbec nechápou. Vždyť to tvoje auto rozmetá i sloup, když najedeš na louži ![]()
@Magna píše:
Před pár lety na silnicích žádné suv nebyly, teď chce každá bohatší slepice co největší a nejnebezpečnější auto pro ježdění na nákupy. Jaký to má smysl?Ano jsem pro jejich zákaz nebo alespoň těch co rozrtí osobák jak nic(range rover, audi q7, bmw x5, volkswagen toareg atd.).
Kdyby jsi jezdila po Praze nějakej čas v rezatým Favoritu, tak by jsi to pochopila. Nejhorší, že těch velkejch krámů je čím dál víc.
CO to tady proboha meleš! Kup si pořádný auto nebo tramvajenku a je po problému. Ty auta nejsou o nákupech, ale o tom, že ty ženský v tom vozej DĚTI! A pro ně chtěj všichni nejvíc, i já. Než jsem měla Q7 taky jsem jezdila různýma chcípákama po Praze a nikdy mi to problém nedělalo a světe div se, nikdy na mě nepůsobilo, že by mě větší auto chtělo rozdrtit, fakt máš problém v hlavě.
Prosím tě nauč se psát názvy těch aut, mě to rve oči, když tak przníš moje oblíbený vozy.
Stejně ta zvrhlost sem přišla z Ameriky, jaké má takovéhle auto smysl (kromě zbytnění ega řidičky)?

@Magna začni pořádně vydělávat, kup si taky nějaký normální auto místo téhle šlupky, kterou vlastníš a udělá si ti lépe ![]()
@Magna a jaky maji smysl tyhle tve vylevy? Mimo to, ze nas tu kralovsky bavis
![]()
@Magna píše:
Před pár lety na silnicích žádné suv nebyly, teď chce každá bohatší slepice co největší a nejnebezpečnější auto pro ježdění na nákupy. Jaký to má smysl?
Jo a před pár desítkami let nebyly na silnicích vůbec žádná auta
![]()
@hanzy píše:
@Magna a jaky maji smysl tyhle tve vylevy? Mimo to, ze nas tu kralovsky bavis![]()
![]()
Tak nějak, přemýšlím, zda nehodit odkaz na jeep a offroad forum
ať se pobaví i někdo další…
@Magna píše:
Před pár lety na silnicích žádné suv nebyly, teď chce každá bohatší slepice co největší a nejnebezpečnější auto pro ježdění na nákupy. Jaký to má smysl?
A jinak krásko, myslíš, že plaťák s autem zapojíš za auto velikosti Favorita nebo té 206?
@j.a.n.i1 píše:
A jinak krásko, myslíš, že plaťák s autem zapojíš za auto velikosti Favorita nebo té 206?
heled to nema smysl argumentovat. Cloveku, co ma takovyto problem rozumny argumenty nepomuzou. Jestli nevidi uz zakladni vec, jako zadny rozdil v tom, jestli se za ni lepi SUV, nebo dodavka/kamion, tak to ji pak neni pomoci. Cele to neni o SUVkach, ale o jejim strachu z aut.
@j.a.n.i1 píše:
Tak nějak, přemýšlím, zda nehodit odkaz na jeep a offroad forumať se pobaví i někdo další…
Magna bude slavná!
![]()
@Magna Nezlob se, ale jsi zaujatá, zakomplexovaná a závistivá ženská, která se tady zaregistrovala jen kvůli této jedné diskuzi.
A meleš nesmysly. Jsem postarší ženská z Prahy, takže žádná 18 ti letá pipka, která by našlapaný suv dostala od zámožného milence nad hrobem a po Praze jezdím spoustu, spoustu let ve své 14 let staré fábii. Nikdy jsem si nevšimla a nezaregistrovala jsem, že by mě jakkoliv ohrožovalo nějaké suv. Nikdy! To samé na dálnici. Na dálnici mě ohrožují nejvíce staré, nevýkonné popelnice jedoucí stovkou v levém pruhu
Nikdy mě ani na dálnici neohrožovalo žádné suv, je to nesmysl. A nakonec bych ráda podotkla, že nevím, proč bych se měla stydět za to, že chci koupit něco, na co jsme si poctivě vydělali a máme tu možnost koupit to, co je na trhu pro naše děti nejbezpečnější. Jo a mimochodem je to spíš přání mého muže
A pro pořádek, není to žádný chcípáček léčící si své komplexy velkým autem 185/120 ![]()
Proboha!! Podle toho člábku závidíme chlapům penis a proto řídíme SUV!
@Natálka26 píše:
Proboha!! Podle toho člábku závidíme chlapům penis a proto řídíme SUV!
A co komu závidí chlapi, když řídí SUV?
Ano jsem pro jejich zákaz nebo alespoň těch co rozrtí osobák jak nic(range rover, audi q7, bmw x5, volkswagen toareg atd.).
Kdyby jsi jezdila po Praze nějakej čas v rezatým Favoritu, tak by jsi to pochopila. Nejhorší, že těch velkejch krámů je čím dál víc.