SUV - jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31692
9.9.16 10:31
@saadet píše:
Papírově možná, přesné údaje neznám, ale x5 jsem jezdila a kamaradka ma q7 a kocarek tam dat byl horor…

Papírově i reálně jsou ty kufry naprosto nesrovnatelné. Pokud se kamarádce nepodařilo dát kočárek do Q7, tak buď má naprosto neskladný kočár (takže by ho nedala ani do X5) nebo měla Q5 nikoliv Q7. V kufru Q7 jsme vozili kufry pro 4 lidi na 2 týdny a skládací elektrokola, ten kufr má téměř 1000l, to je fakt o dost větší oproti X5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31692
9.9.16 10:33
@Anonymní píše:
Ještě loni jsem jezdila Hondou CR-V takže nemám problém s větším autem či parkováním, tohohle se nebojím. Tím, že ale hodně popojíždím po Praze tak se mi nechce „vyhazovat“ peníze za benzín proto mě i zajímaly reálné zkušenosti majitelů.
Je to plná výbava včetně automatické převodovky, navigace, alcantara atd., o víkendu ho asi budu mít na zkoušku tak to zvážím, no přijde mi to hlavně zbytečné, já jsem s Touranem spokojená.
Jinak já to auto ani nechci, to ten manžel se mě snaží přesvědčit :mrgreen:

S-line sedačky? Jestli ho nechceš, tak uvidíš no, třeba se ti zalíbí :) to parkování - obecně není problém, vidět z toho je docela dobře, problém je akorát vzadu, protože ten kufr končí dost „daleko“ nic moc podle něj nepoznáš. Ale v plné výbavě budeš mít senzory, takže není problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
9.9.16 10:38
@Anonymní píše:
Ahoj, manžel mě „tlačí“ do Audi Q7, moc se mi do toho nechce. Pokud někdo tento automobil máte můžete mi prosím napsat jak se vám s tím jezdí, spotřeba ve městě, na dálnicích atd? Nebojím se velkých aut, měla jsem CR-V, teď jezdím touranem a jsem spokojená. Manžel oponuje tím, že je to krásně velké auto, v plné výbavě atd.

Ja bych brala toho chlapa i tu káru. Nádherný auto :oops: Jakej rok výroby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
9.9.16 10:38
@Anonymní píše:
Ahoj, manžel mě „tlačí“ do Audi Q7, moc se mi do toho nechce. Pokud někdo tento automobil máte můžete mi prosím napsat jak se vám s tím jezdí, spotřeba ve městě, na dálnicích atd? Nebojím se velkých aut, měla jsem CR-V, teď jezdím touranem a jsem spokojená. Manžel oponuje tím, že je to krásně velké auto, v plné výbavě atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.16 10:39
@Nimie píše:
S-line sedačky? Jestli ho nechceš, tak uvidíš no, třeba se ti zalíbí :) to parkování - obecně není problém, vidět z toho je docela dobře, problém je akorát vzadu, protože ten kufr končí dost „daleko“ nic moc podle něj nepoznáš. Ale v plné výbavě budeš mít senzory, takže není problém :)

vidíš, ještě mě napadlo, jak je to u Audi se senzory? Slyšela jsem, že mnohdy u audi „pípají“ téměř na poslední chvíli. Nemám s tím zkušenost, jak jsem psala, měla jsem tu Hondu a ta měla navíc i kameru, pak škodu nebo VW a tam bezproblémů a kdysi vlastně i peugeota a tam to také bylo v pohodě.
Já se manžela moc neptala protože když o něco není zájem z mé strany, neptám se :oops: ale pokud on říká plná výbava tak to takhle i bude, docela si na tohle potrpí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.16 10:42
@Raspusha píše:

no na auta je sice manžel „dobrý“ ale má své jiné mouchy :mrgreen: :lol: rok? hmmm, tak to jsem se taky neptala :mrgreen: spíše až dnes nad tím přemýšlím, vybafl to na mě včera večer…

• Citovat
  • Upravit
5730
9.9.16 10:44
@Anonymní píše:

Naprosto tě chápu…také bych raději jezdila Touranem (snad za pár měsíců budu), než nějakou velkou SUV krávou. Nevím proč, ale tahle auta mi nejsou ani trochu sympatická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.9.16 10:56

@Nimie mela Q7 :roll: tak mame holt kazda jinou zkusenost…muj nazor je, ze Q7 ma blby kufr, blbe je z ni videt a zkratka bych volila X5, nebo Volvo XC90.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31692
9.9.16 11:06
@Anonymní píše:
vidíš, ještě mě napadlo, jak je to u Audi se senzory? Slyšela jsem, že mnohdy u audi „pípají“ téměř na poslední chvíli. Nemám s tím zkušenost, jak jsem psala, měla jsem tu Hondu a ta měla navíc i kameru, pak škodu nebo VW a tam bezproblémů a kdysi vlastně i peugeota a tam to také bylo v pohodě.
Já se manžela moc neptala protože když o něco není zájem z mé strany, neptám se :oops: ale pokud on říká plná výbava tak to takhle i bude, docela si na tohle potrpí.

Senzory mi přišly úplně v pohodě, ona ti to i ukazuje na displeji jak moc se přibližuješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31692
9.9.16 11:14
@saadet píše:
@Nimie mela Q7 :roll: tak mame holt kazda jinou zkusenost…muj nazor je, ze Q7 ma blby kufr, blbe je z ni videt a zkratka bych volila X5, nebo Volvo XC90.

Já nevím proč protáčíš oči, to je docela normální, že si to lidi pletou. Zvlášť, když tvrdíš, že tam byl horor nacpat kočár 8o a porovnáváš to s X5, že to má údajně menší kufr.

Aha, tak teď má pro změnu blbý kufr, tohle je fakt ujeté :zed: Prostě tvrdíš nesmysly, je úplně jedno jaký na to máš názor, ty velikosti jsou natolik odlišné, že to fakt s názorem nemá nic moc společného. Ten kufr má mimochodem nemálo prostoru i pod podlahou. Pokud se ti to auto nelíbí, tak v pohodě, je to samozřejmě tvoje právo. Ale nešiř kvůli tomu nesmyslné informace, jakože má malý kufr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31692
9.9.16 11:17
@malinika píše:
Naprosto tě chápu…také bych raději jezdila Touranem (snad za pár měsíců budu), než nějakou velkou SUV krávou. Nevím proč, ale tahle auta mi nejsou ani trochu sympatická.

Tak je fakt, že to SUVko bude nesrovnatelně pohodlnější (co do komfortu v interiéru). ALe je to hrozně velké :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
9.9.16 11:28
@saadet píše:
@Nimie mela Q7 :roll: tak mame holt kazda jinou zkusenost…muj nazor je, ze Q7 ma blby kufr, blbe je z ni videt a zkratka bych volila X5, nebo Volvo XC90.

Já s Tebou souhlasím, rozhodovala jsem se mezi Q7 (ještě v době, kdy nebyla v prodeji tahle úplně nejnovější) a X5 (ta už byla naopak ta nejnovější) a měla jsem z Q7 stejný pocit jako Ty. Výhled nic moc a kufr asi velký, ale na můj vkus úzký a hluboký :nevim:. Nevím, jak je na tom ta úplně nová Q7, tu jsem si už prohlížet nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.16 11:32

Tak jsem zjistila že by to měl být diesel a obsah motoru 4,2? Prý to dnes přiveze na zkoušku na víkend tak uvidíme..Jsme tříčlenná rodina takže mega velký kufr nepotřebujeme, krásně se vlezeme i s kufry do mého Tourana, tam jsme se vlastně vlezli, i když jsme měli velkého psa..
Jako osobně musím říct, že u auta mám ráda svižnost což se obávám, že u tohohle ani nebude, přeci jen je to těžké auto, pak samozřejmě optimální spotřebu. No vyzkouším, uvidím..

• Citovat
  • Upravit
1148
9.9.16 11:37

Za me mercedes GL jsem s nim max spokojena, kupovali jsme loni novy :palec: mista habakuk, kocarek nakup a pod neni problem. Parkovani, no tohle auto mi splnuje vse co jsem si kdy prala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.9.16 11:46

@Nimie promiň já zapomnela s kym diskutuji ;) mas samozrejme jedina pravdu a jediny spravny nazor :kytka: vsichni ostatni siri nesmysly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák