Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kelišky tak se tak nehádejte. Uz to slyším a říkám si
Favorita na vas!!
Ať se vrátíte do reality.. Stekat se kvůli kufru nebo rozmerum..
![]()
@Raspusha píše:
Jasne rozumím. Ja jsem taky lakota. Ja mam MPV a kdyby mi jezdilo za 5 litru byla bych šťastná jak blecha. Bohužel nejezdiAle potrebuju obří kufr tak musím držet zobak. Navic ta moje almara taky do města není uplne ideální. Diky kameře zaparkuju kdekoliv. Spis jde o nedostatek parkovacích míst a lidi. Obecně tyhle velký almary se blbe ve městě parkující. Protože lidi jsou bezohledný hulváti a proto ja nikdy neparkuju mezi dve auta. Vzdycky tam kde nikdo není. Radeji si dojdu. Nebo kdyz vidím jak lidi vystupuji tak rakosku na ne! Nečetla jsem všechny konentare. Ale za sebe říkám, pokud budes jezdit především po městě tak do takovýho auta bych nesla. Pokud kombinovane
Popremyslela bych a rozhodla se pocitově.. Dej vědět jak ses rozhodla
o lidech a jejich parkování bych taky mohla vyprávět, nedávno jsem jednoho přistihla jak mi bouchl do dveří, kurňa to jsem řvala na celé parkoviště
Nesnáším to, sama jsem ohleduplná, dceři zakazuji vystupovat dokud tam nebudu stát já a ty dveře chytím aby náhodou nebouchla někomu do auta a pak vidíš x slyšíš tohle ![]()
Nj, já čím jsem starší tak tím jsem lakomější a upřímně zcela nové auto bych nikdy nekoupila, pro mě totální znehodnocení peněz ale tohle je každého věc.
Dám vědět po víkendu ![]()
@Anonymní píše:
o lidech a jejich parkování bych taky mohla vyprávět, nedávno jsem jednoho přistihla jak mi bouchl do dveří, kurňa to jsem řvala na celé parkovištěNesnáším to, sama jsem ohleduplná, dceři zakazuji vystupovat dokud tam nebudu stát já a ty dveře chytím aby náhodou nebouchla někomu do auta a pak vidíš x slyšíš tohle
Nj, já čím jsem starší tak tím jsem lakomější a upřímně zcela nové auto bych nikdy nekoupila, pro mě totální znehodnocení peněz ale tohle je každého věc.
Dám vědět po víkendu
Good luck ![]()
@Anonymní píše:
o lidech a jejich parkování bych taky mohla vyprávět, nedávno jsem jednoho přistihla jak mi bouchl do dveří, kurňa to jsem řvala na celé parkovištěNesnáším to, sama jsem ohleduplná, dceři zakazuji vystupovat dokud tam nebudu stát já a ty dveře chytím aby náhodou nebouchla někomu do auta a pak vidíš x slyšíš tohle
Dám vědět po víkendu
To to vystupování dětí taky hodně hlídám. Hlavně od té doby, co manžel s dcerou zaparkovali vedle mého auta a dcera otevřela dveře ![]()
Jinak já teda spotřebu taky dost řeším, ani snad ne tolik kvůli penězům ale spíš kvůli „životnímu“ prostředí.
Ale peněz za nové auto mi nikdy nebude líto, ten pocit vyjet novým autem z autosalonu ![]()
@ivašot. píše:
To to vystupování dětí taky hodně hlídám. Hlavně od té doby, co manžel s dcerou zaparkovali vedle mého auta a dcera otevřela dveře
Jinak já teda spotřebu taky dost řeším, ani snad ne tolik kvůli penězům ale spíš kvůli „životnímu“ prostředí.
Ale peněz za nové auto mi nikdy nebude líto, ten pocit vyjet novým autem z autosalonu
a ten pocit, vjet do zablácené obrovské louže nebo projet brodem a rozstříknout vodu kolem sebe… nebo jak člověku zatrne, když je čumák ve vzduchu, dopředu nic nevidíš a najednou se to přehoupne, dolů sráz a máš pocit, že se dole musíš zapíchnout čumákem do země… k nezaplacení
![]()
@ivašot. píše:
To to vystupování dětí taky hodně hlídám. Hlavně od té doby, co manžel s dcerou zaparkovali vedle mého auta a dcera otevřela dveře
Ale peněz za nové auto mi nikdy nebude líto, ten pocit vyjet novým autem z autosalonu
tak ten pocit jsem nikdy nezažila a myslím, že s mým smýšlením ani nezažiju
Já bych asi vyjela s pocitem, tak a už jsem 200tisíc v mínusu
![]()
@Regina Hero píše:
a ten pocit, vjet do zablácené obrovské louže nebo projet brodem a rozstříknout vodu kolem sebe… nebo jak člověku zatrne, když je čumák ve vzduchu, dopředu nic nevidíš a najednou se to přehoupne, dolů sráz a máš pocit, že se dole musíš zapíchnout čumákem do země… k nezaplacení![]()
Určo máme stejné nebo podobné auta… ![]()
Ahoj, tak se hlásím po víkendu s tím rozhodnutím
Musím uznat, že řada Sline co se vybavení atd. týče tak super. Asi jsem i pochopila, proč mi najednou všichni na dálnici automaticky uhýbali
Odpich to mělo skvělý, parkování v pohodě ale nevím čím to, v autě jsem se dobře moc necítila, možná i strach abych ho nepoškodila, těžko říct. Nicméně na moje jízdy po Praze do práce, nákup atd. je 7místné auto nesmysl, zvláště když jezdím max ještě s dcerou. Takže i manžel pochopil mé protiargumenty a i když nerad, tak auto odvezl zpět. Já zůstávám věrna svému Touranovi
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tak se hlásím po víkendu s tím rozhodnutímMusím uznat, že řada Sline co se vybavení atd. týče tak super. Asi jsem i pochopila, proč mi najednou všichni na dálnici automaticky uhýbali
Odpich to mělo skvělý, parkování v pohodě ale nevím čím to, v autě jsem se dobře moc necítila, možná i strach abych ho nepoškodila, těžko říct. Nicméně na moje jízdy po Praze do práce, nákup atd. je 7místné auto nesmysl, zvláště když jezdím max ještě s dcerou. Takže i manžel pochopil mé protiargumenty a i když nerad, tak auto odvezl zpět. Já zůstávám věrna svému Touranovi
![]()
No nevím, jestli je zrovna Touran malý. My ho chceme jako 7 místné auto pro větší rodinu. ![]()
@malinika píše:
No nevím, jestli je zrovna Touran malý. My ho chceme jako 7 místné auto pro větší rodinu.
Nikdy jsem nenapsala, že Touran je malý ale oproti Q7 je samozřejmě menší ![]()
@Anonymní píše:
Nikdy jsem nenapsala, že Touran je malý ale oproti Q7 je samozřejmě menší
@malinika píše:
No nevím, jestli je zrovna Touran malý. My ho chceme jako 7 místné auto pro větší rodinu.
Já ti nevím, Touran mi přišel upřímně řečeno dost malý. Je fajn, že se tam vejde 7 lidí, ale potom už je ten kufr úplně nepoužitelný (nehledě na to, že zadní sedačky taky nejsou nic moc).
@Nimie Jako jezdit v 7 lidech bych v něm trvale nechtěla… Ale pro rodinu se 3 dětmi, která občas potřebuje převézt babičku (případně tetičku), se mi zdá ideální. A pokud ho porovnám s většinou ostatních automobilů, patří prostě k větším vozům. ![]()
vůbec se nebojím parkování, jen jsem slyšela že ty senzory reagují hůře než u jiných značek, na to jsem se tu ptala někdy za začátku