SUV - jaké vybrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6453
19.5.15 21:25

@Natálka26 prďíme na Range, Mercedesek AMG je lepší stroj!! Range líp vypadá jak zvenku tak zevnitř, ale jízdně a technický udělátka má lepší Mercedes.
Ale k pleti by nám šel Range určitě to joooo ;) a co je na Rangerovi nejvíc?!! kufr… :lol: :lol: ten je super…jako že by třeba čokli slinili ven pro změnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
19.5.15 21:33
@pohledzdruhestrany píše:
BMW X5 versus BWM klasická pětková řada
http://www.euroncap.com/…series/15634
http://www.euroncap.com/…bmw/x5/15601
X5 má 33 bodů a sedan 29, tedy zanedbatelný rozdíl, v kombi verzi tam taky narveš to samý

Tak s tím fakt nemůžu souhlasit. Do pětkovýho kombika zdaleka tolik věcí nenaložíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.5.15 21:39
@ivašot. píše:
Tak s tím fakt nemůžu souhlasit. Do pětkovýho kombika zdaleka tolik věcí nenaložíš.

objem kufru cca 560 versus 620 litrů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
19.5.15 21:43

@pohledzdruhestrany tak litry jsou jedna věc a jak tam jdou věci naskládat je věc druhá. Máme v rodině obě auta a zatím jsme vždycky naložili do x5 víc věcí a nesrovnatelně pohodlněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.5.15 21:46
@ivašot. píše:
@pohledzdruhestrany tak litry jsou jedna věc a jak tam jdou věci naskládat je věc druhá. Máme v rodině obě auta a zatím jsme vždycky naložili do x5 víc věcí a nesrovnatelně pohodlněji.

a jak bys ten prostor u X5 popsala, že se tam vejde o tolik víc věcí a pohodlnějc při téměř totožném objemu? má nějaké speciální zakřivené gravitační plochy nebo v čem to je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
19.5.15 21:51

@pohledzdruhestrany navíc x5 má navíc objem 650 litrů plus 30 litrů pod podlahou. Kufr u x5 je vyšší a ne tak hluboký jak u pětkového. Takže se tam kufry naskládají líp a ještě je přes ně vidět dozadu. U nás to i manžel uznal :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.5.15 22:00
@ivašot. píše:
@pohledzdruhestrany navíc x5 má navíc objem 650 litrů plus 30 litrů pod podlahou. Kufr u x5 je vyšší a ne tak hluboký jak u pětkového. Takže se tam kufry naskládají líp a ještě je přes ně vidět dozadu. U nás to i manžel uznal :jazyk:

jestli to uznal „i manžel“ nezbejvá mi nic jiného, než se v pokoře sklonit před tvou kufrovou argumentací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
19.5.15 22:02
@Mišmiš píše:
@Natálka26 prďíme na Range, Mercedesek AMG je lepší stroj!! Range líp vypadá jak zvenku tak zevnitř, ale jízdně a technický udělátka má lepší Mercedes.
Ale k pleti by nám šel Range určitě to joooo ;) a co je na Rangerovi nejvíc?!! kufr… :lol: :lol: ten je super…jako že by třeba čokli slinili ven pro změnu :lol:

AMG? Proč troškaříš, jdem rovnou do Brabus(e) :mrgreen: Já jsem chtěla než se koupila Q7, Mercedesa GL, ale nějak nebyl asi zrovna ten co by muž chtěl kupovat tak se vzala Audina, ale je fakt že Mercedes má fakt vymakaný bezpečnostní prvky + teda bezvadně vypadá :D

Joojo bílej Range… hmmm úplně se v něm vidím.. :-D a čokli s hlavou ven.. to je úplnej ráj! :) chci a hned, ale bohužel, můžu jen závidět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
19.5.15 22:08

@pohledzdruhestrany Ne vim co ti říct k problému, jestli ti připadá rozdíl 120 litrů zanedbatelný a nepřipouštíš, že tvar kufru může hrát roli v jeho praktičnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magna
19.5.15 22:10
@Natálka26 píše:
@MagnaProsím tě zalez už někam. Kup si tramvajenku a nevotravuj.

Co ti na mém posledním příspěvku nesedí? Pokud se tě to dotýká, nemusísš to číst. Labilní osoba jako ty v takovém autě je časovaná bomba. :lol:

• Citovat
  • Upravit
21111
19.5.15 22:12
@ivašot. píše:
@pohledzdruhestrany Ne vim co ti říct k problému, jestli ti připadá rozdíl 120 litrů zanedbatelný a nepřipouštíš, že tvar kufru může hrát roli v jeho praktičnosti.

pouze připouštím, že na tvém argumentu o hloubce může něco být, měl jsem to napsat explicitněji? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
19.5.15 22:13

@pohledzdruhestrany Tak to pak jo,. Asi jsem vztahovačná a tvůj příspěvek mi přišel ironický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101616
19.5.15 22:14
@Magna píše:
Přitom by stačilo, aby automobilky tyhle pseudoterení auta nedělaly tak vysoké nebo aby lidi dostali rozum a nekupovali je. :) Takhle jsou to stroje na zabíjení.

Stroje na zabíjení :think: zabít můžu někoho i kuchyňským nožem, taky je přestaneme vyrábět :mrgreen: a nevidím důvod, proč SUV nekupovat, když si ho chci koupit, tak si ho koupím, stejně tak nevidím důvod, proč by ho nevyráběli, když je lidi kupují…
PS: a nemáme žádné pseudoterénní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
19.5.15 22:15
@ivašot. píše:
@pohledzdruhestrany Tak to pak jo,. Asi jsem vztahovačnáa tvůj příspěvek mi přišel ironický.

Jsi… říká to i manžel? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
19.5.15 22:17

@pohledzdruhestrany Neříká, ten se s tím dávno smířil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák