Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byt tebou, vzala bych si pilulku a šla bych se z toho literárního záchvatu vyspat
a zítra nam napis jinou pohádku ![]()
@Zuzaa píše:
Byt tebou, vzala bych si pilulku a šla bych se z toho literárního záchvatu vyspata zítra nam napis jinou pohádku
Nemyslím si, že je to tak nereálné. Na světě se dějí daleko nepochopitelnější věci! Já bych se určitě svěřila manželovi.
Tvl ja bych to hned rekla muzi, ne po pul roce, ale hned. I za cenu toho, ze bych mu nosila buchty do krimu… ![]()
@Zuzaa píše:
Byt tebou, vzala bych si pilulku a šla bych se z toho literárního záchvatu vyspata zítra nam napis jinou pohádku
Tak nějak
![]()
@Zuzaa snad radeji i dve pilulky
styl psani, vylevy…holce tipuju max 16.
@sranda píše:
Nemyslím si, že je to tak nereálné. Na světě se dějí daleko nepochopitelnější věci! Já bych se určitě svěřila manželovi.
Přesně. Moc nechápu, proč by to nemohla být pravda.
Tak pravda to byt muze co by ne…ovsem me hrabnout svara na prsa tak se teda v prvni rade durazne ohradim…pokud bych mu ji rovnou nevlepila.
Nechapu ze tohle nekdo nijak neresi a jen tak to prejde.
![]()
Pokud je to pravda, tak manžel by byl první, kdo by to věděl. At mu pěkně za tepla rozbije hubu.
Pokud to pravda není, hod pokračování
![]()
Což jako pravda to být může, ale proč to proboha řeší třetí, nezúčastněná osoba ![]()
Sice je to už několik měsíců, ale když čtu, co se tu řeší, tak mi to nedá… Je to kamosky zážitek (problem). Stát se to mně, tak už asi někde visim!! Naposledy jsem se s ni viděla v breznu, ale předpokládám, ze se situace nezměnila - nezlepsila. Se svym švagrem se naštěstí moc nevida.
Rikavala mi, že je pry docela hovado. Manželku dost podvádí. Ale nějak se ji to nezdálo. A hlavně nechápala, ze by byla jeho žena tak blbá a slepá. Prý ji podvádí, kde může. Je to prý fajn chlap, milý, vždy si s nim dobře pokecala (na rozdíl od svagrovy). No, ale trochu se přepočítala!! Ted by dala ruku do ohne, že zahyba snad s každou!
Nemůže mu přijít na jméno, je jí z něj na bliti a on je v pohodě. Jako by nic.
A co se tedy stalo. S manželem (bratr jejiho svagra) u nich trávili par dní kvůli manželově práci. Švagr se ji jeden den zdál „milejsi“ než obvykle. Nebyl vlezly, neměl oplzle kydy. Ale chválil ji jak vypadá a pak ji dokonce sáhl na prsa (téměř přímo před jeho manželkou) a pry cucel, ze je ma tak pevná. Ona byla sice zaskočena, ale nijak to neřešila.
Hm, to nevěděla co jeste přijde! Druhy den rano se sesli v obýváku jako obvykle. Jeho manželka uz v práci, kamarádky muž také, děti ještě spaly. Prohodili par vět, on k ni najednou zezadu přistoupil, pritiskl ji její ruce k tělu a začal ji sahat na prsa. To ji překvapilo. Ani se nerozkoukala a on ji stahl tepláky!!! A cpal ji ptáka mezi nohy.
Ona je z toho chudak desne hotova a moc si vyčítá, ze něco neudělala. Prý jen stáhla pulky co se dalo a ani nedychala. Vůbec tu situaci nechápala. Vždyť ho zná a je to bratr jejího muze!! Nakonec tedy k ničemu nedošlo. Ale švagr to pry zkusil ještě jednou chvilku po tom v koupelne. A kdyz stále říkala ze ne, at ji nechá (no uz nevim, co přesně říkala), tak ji oznámil, ze po par dnech za nim stejnak přijde sama! Chapete to??!! Manželovi se pak večer vymluvila. Rano sbalila dítě a vlakem. odjela k příbuzným. Mela obavu, že manžel ho snad zabije, kdyby mu to rekla hned, jak přijel z práce.
Prý se pak videli az o vánocích. Švagr vysmatej, ona naštvala tchyni a tchána, když u nich (i se švagrem a jeho rodinou) nechtěla slavit vánoce. Nejradši by to všem rekla. Ale sama tomu o těch vánocích ještě pořád nevěřila! A neví co je horší! Že to na ni takhle zkusil?! Ze věděl, že už nebere antikoncepci, pže chtěli s manželem další dítě! Že ji malém znásilnil! Nebo ze to je prostě takové hovado?? Já si to ani nedokážu představit! A ani nechci, boze, to musí být zážitek…
Naštěstí se tedy moc nevidají, ale stejnak. chtěla radu, co dělat - promluvit s nim (ale na to prý nemá), říct to svagrove? (Ma obavu, aby se to nakonec neotocilo proti ni, třeba ze by se i kvůli tomu rozvedla, nebo ji to nevěřila), vyhýbat se mu a dělat ze nic? Sice se ted moc nevidí (bydlí od sebe celkem daleko), ale situace se možná za rok a pul změní (prave kvůli práci se budou stěhovat, asi).
Já osobně bych snad vzala nůžky a ustrihla mu ptaka! Jako fakt děsivá věc!! A je mi ji líto, ze bere jako svou chybu, ze tak zkoprnela :-/ Nedokážu si představit, jaké to musí být. Plus tam jsou tlaky, pze to není cizí chlap, ale součást rodiny. Co ji poradit? Jestli je tedy vůbec co…