Proč dávat švagrové dárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.11.20 20:35

@Dája999 zkus :lol:

• Citovat
  • Upravit
41209
15.11.20 20:35
@unuděná píše:
Najdes tu diskuzi? Si poctu :DZakladatelko, jsi totalne sahla a nevyspela bytost. Doufam, ze je ti mene nez 20 nebo jsi troll.

se obávám, že s ohledem na věk ostatních, jí musí být kolem 30 :think: ale někdo zamrzne na střední, no 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
15.11.20 20:36
@Dája999 píše:
Zkusím :pankac:

Jde vidět, že se hodně nudíš, když máš potřebu vyhledávat diskuze. Co tvé dítě a manžel. Venuj se jim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
15.11.20 20:38
@Dája999 píše:
Zkusím :pankac:

Ty jestli máš chlapa, tak chudák. Mít doma babu, která má potřebu se stourat v nějaké založené diskuzi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
15.11.20 20:39
@Anonymní píše:
Ty jestli máš chlapa, tak chudák. Mít doma babu, která má potřebu se stourat v nějaké založené diskuzi. :lol:

se bojíš, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
15.11.20 20:39
@Anonymní píše:
Jde vidět, že se hodně nudíš, když máš potřebu vyhledávat diskuze. Co tvé dítě a manžel. Venuj se jim :mavam:

A ty se pověnuj vaření, ať tě nestírá mladá kočka :mrgreen:.
Takovou esenci závisti už tu člověk dlouho neviděl. Slovy klasika, ona nemůže za to, že je mladá, oblíbená a ty neumíš vařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.11.20 20:40
@Anonymní píše:
@unuděná jediný kdo je tu šáhlá a nevyspělá bytost jseš ty. Když nemáš rozumný argument, tak jdeš do útoku. :roll:
@Anonymní píše:
@unuděná seš nahlášená. :mavam:

Co prosim?? :lol: :lol: tak ted jsem tve myslenkove pochody opravdu nestihla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.11.20 20:41
@Dája999 píše:
Tak moment!
To je ta můra s obědem, který jí švagrová přinese z hospody, aby jako předstírala, že je kuchařská hvězda?
8o 8o

tak tahle kauza mi unikla 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Anonymní píše:
Ty jestli máš chlapa, tak chudák. Mít doma babu, která má potřebu se stourat v nějaké založené diskuzi. :lol:

Tyvoe, co je toto za material?? 8o :zed: @admin neni to nejaka mistni trollice? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
@unuděná píše:
Co prosim?? :lol: :lol: tak ted jsem tve myslenkove pochody opravdu nestihla :mrgreen: :mrgreen:

dělá Okamuru. Nahlásila tě za to, že se jí nelíbí, co říkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@PaníBovaryová píše: říká ta pravá :roll:

Holka, ty si začala těma slovama ne já. Jak si neměla rozumný argument vyrukovala si jako první ty s těma slovama.

• Citovat
  • Upravit
279
15.11.20 20:42
@Anonymní píše:

Určitě je spokojenější než ten tvůj :mrgreen:. Ona nezakládá dementní diskuze, protože závidí mladé holce i nos mezi očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@pe-terka píše:
tak tahle kauza mi unikla 8) :D

Me prave taky, ale bacha, ted budes za nevyspelou a trapnou, pac se snazis zjistit souvislosti. A jdi se venovat chlapovi a detem :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
@Anonymní píše:

můžeš mi přiblížit, jak tohle souvisí s manželskými kvalitami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
15.11.20 20:43

Promin, ale mne se jevis jako ta neprijemna a nesympaticka ty. Proc se nesmiris s tim, ze te nemusi? Proste jste si nesedli a co jako? Je nutne delat v rodine rozbroje a problemy. Klidne bych ji na Vanoce nejakou pozornost koupila, ale to jsem ja. Pro me jsou to proste vanoce, rodina a neocekavam, ze se vsichni kolem me budou chovat tak, jak si predstavuji. Jestli jsi hodne mlada, tak to chapu, jestli ne, tak je mi te lito, protoze hledaa problemy, tam, kde nejsou. Zivot je fakt uplne o necem jinem, snad na to jeste nekdy prijdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí