Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak u nás svatební cesta nehrozí, přes sezonu je přítel 12 hodin denně v práci (budu ráda, když bude mít čas na svatbu
) a hlavně opravujeme domek, takže prachy nejsou nazbyt, ale přemýšlíme o nějakém relax víkende bez prcka ![]()
@Miškynka jsou hezké, až na to bolerko, to se mi nelíbí, ale vybírat s tchánem???
ten muůj nesnáší jít do obchodu jen pro rohlíky, natož toto ![]()
jo a mám návrh oznámení, takové jednoduché, ale dám ho sem, až budeme uzavřená skupina, kvůli jménům…
@Miškynka hlavne si nepec kolacky, to jsem slysela, ze by nevesta nemela, nevim, zda to plati i u ostatniho…
@finduska a za kolik nakonec budes mit saty? a ktery vyberes?
Svatebni cesta - tak neplanujem, uvidime, dle financi:) ja bych chtela nakou exotiku.. dominikana uz v dnesni dobe neni tak draha jako treba recko, italie, kdyz se to koupi treba z nemecka..ale urcite by to bylo v zime.. v lete mi to prijde skoda:D ale zase chceme druhy a tehu byt nechci, takze svatebni cesta asi tak za pet let:D
No já si budu dělat asi obložené mísy, nakládat maso a tak…přeci jenom mám hotelovku, tak by byla škoda to trochu nevyužít ![]()
No ty na ramínka by právě byly za 2500:-) tam jsem chtěla kvůli ceně. Ty jedničky jsou za 3100,štve mi 600rozdil, ale tchýně říkala zase abych si nebrala levnější, když se v nich necítím stopro…ale ja jsem děsně setriva, ale asi vezmu ty princeznovsky…
líbánky, sami dva pojedeme asi přes slevomat, nebo takovouhle stránku na víkendový pobyt do dvou tisíc..chtěli bychom aspoň s masazi, a pak celaa rodina na konci srpna, na nějakou tu chatu co nabízí k pronájmu, chtěli bychom do jižních čech…
Mě se to bolerko právě líbí, kor navečer když bude chladněji ![]()
Dorty dělám od listopadu a daří se, takže toho se nebojím, k tomu v červnu mě jeden nebo dva svatební čekají. - ten by si nevěsta taky neměla dělat sama, koláčky taky ne svatba v květnu a další věci, ale na to my nevěříme, ale s koláčkama se s…t nehodlám ![]()
My budeme mít hostinu v restauraci, mají i venkovní sezení, gril… nevím jak bych nacpala 60 lidí na zahradu a ty starosti s tím ![]()
Vybírání šatů s tchánem je ta nejlepší volba, má super vkus, k tomu se sám nabídl že pojede se mnou, takže už se těším, hned jak bude datum, tak se pojede zkoušet ![]()
@finduska ono je setrit a setrit, zase se vdavas jednou za zivot (snad teda), tak bych to dala a citila se v tech satech skvele, 3100 je skvela cena!!! Odkud jsi??
@finduska Taky si myslím, že ten rozdíl v cenách už není tak strašný. I když Tě chápu, taky je mi líto každé koruny navíc…
Ahoj nevěsty, tak skupina už existuje - kdo chce vstoupit, stačí kliknout v horním menu na skupiny, pak uzavřené, najít „Svatba 2013“ a vstoupit.
Ještě musím zjistit, jestli nám tam admin přeleje tuhle diskuzi, nebo jak. ![]()
@mocca vstoupit nejde, asi budeš muset rozeslat pozvánky nebo tě mám zažádat o vstup do skupiny? Předpokládám tedy že jsi správce
Ahoj holky, tak jsme šli jinam zkoušet šaty a líbili se mi jen jedny. Tak se rozhoduju mezi tyto a ty předešlé (princeznovské) z předešlé půjčovny. Cena je úplně stejná. Tady jsou ty dnešní.
Mě to skupinu vůbec nenašlo ![]()
Bunnies, za mě ty z té první pujčovny ![]()
@mamartina píše:
@mocca vstoupit nejde, asi budeš muset rozeslat pozvánky nebo tě mám zažádat o vstup do skupiny? Předpokládám tedy že jsi správce
Ja se mám vzdávat na konci mesice a mám uz hlavu jako pátrací balon ![]()