Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mamartina Já si v tom stresu rozhodila čelenku ve vlasech, jednou o šaty a podruhé o auto. ![]()
@marinka5 taky počítám že do sebe budu muset aspon jednoho panáčka kopnout ![]()
Koukam, ze dal pokracujete i zde, to uz nestiham:D tak snad brzy jen v te uzavrene vsechny:D
Ahojky,
gratuluju k zasnoubení. Pokud byste ji chtěli nějak kvalitně natočit, můžu doporučit kamaráda, co profesionálně točí a má s tímhle zkušenosti. Dole je odkaz na jeho natočené svatby.
Mějte se a hodně štěstí!!!
Adelka
http://vimeo.com/48966403
Ahoj všem, abychom mohli bez obav sdílet data a fotky, tak jsme diskuzi přesunuli do uzavřené skupiny. Pro vstup do „Svatba 2013“ si najeď v horním menu - modrý proužek na „Skupiny“, pak zvol „uzavřené“, najdi Svatba 2013 a vpravo klikni na „Vstoupit“ - shvaluji obratem. ![]()
Ahoj holky občas jsem si vás jen četla ještě jsem nic nepsala.Ale mám dotaz-jen nevím jestli už nejste všechny jen v té uzavřené skupině.
Ted v sobotu se vdávám máme jen svatbu o světcích, ale ted k dotazu. Dává se výslužka u třeba kadeřnici, fotografovi nebo kosmetičce co vás bude malovat?
Já nevím. Prvně jsem si říkala že si je platím tak proč dávat ještě výslužku, ale ted jsem se někde dočetla že se to dává. Co myslíte? Díky za názory a rady. Začínám asi chytat nervy a už nad tím moc přemýšlým ![]()
@Edita27 píše:
Ahoj holky občas jsem si vás jen četla ještě jsem nic nepsala.Ale mám dotaz-jen nevím jestli už nejste všechny jen v té uzavřené skupině.
Ted v sobotu se vdávám máme jen svatbu o světcích, ale ted k dotazu. Dává se výslužka u třeba kadeřnici, fotografovi nebo kosmetičce co vás bude malovat?
Já nevím. Prvně jsem si říkala že si je platím tak proč dávat ještě výslužku, ale ted jsem se někde dočetla že se to dává. Co myslíte? Díky za názory a rady. Začínám asi chytat nervy a už nad tím moc přemýšlým
Předně gratuluju ke svatbě.
Hezky si to užijte a všechny zmatené a ošklivé myšlenky pust z hlavy!
Co se týká výslužky - tak já měla svatbu velkou a kromě příbuzenstva a pozvaných hostů jsem dávala malou krabičku s koláčky a kouskem dortu oddávajícímu a varhaníkovi, který nám zahrál extra na přání mimo nabízený repertoár. Kosmetička mě líčila doma a dostala zaplaceno dle domluvy, škodná fakt nebyla, nechtěla ani nabízenou kávu a zákusek, česala mě kamarádka, takže tam to bylo vyřešené. Souhlasím s tebou, že lidé poskytující služby dostanou řádně zaplaceno a není nutné jim výslužku dávat - to je přežitek. ![]()
@mocca Díky trochu jsi mě uklidnila.Asi uvidím jak zbude cukroví a podle toho bud dám nebo ne.
Snad bude stačit že doma občerstvení dostanou kdyby náhodou
Mohu se přidat k vám do skupiny?
@Edita27 Já se vdávala před týdnem, taky malá svatba a výslužku jsem kadeřnici nedala. ![]()
@luccess a jake jste měli počasí? Nebyla ti zima v šatech? Ja to mám v sobotu v kostele a asi umrznu ![]()
@Ivettka129 Poletoval sníh, měla jsem šaty a krátký kožíšek i na obřad. Vypadalo to pěkně.