Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5354
6.1.14 12:32

@Peczka U nás, kdo ví kdy a kdo ví kde :-D Ale vyhlídnuté jsem měla buď statky Všetice nebo Blažejovice nebo pak v Průhonickém parku :) Ale asi to dost zeskromníme a pak by to bylo hodně velké, tak ještě nevím, mě by to stačilo někde na skále :D Ale představa, jak se tam drápe příbuzenstvo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
6.1.14 12:44

@Peczka Jo, ono datum bylo, než jsem zjistila, že jsem v tom :lol: Tak to prozatím padlo :) Taky jsem počítala tak kolem 70 lidí, nu, uvidíme, jak se to jednou spáchá :-D Pořád bych chtěla ten megapiknik, pohodičku na louce.. A pak bude pršet a jsme v háji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
6.1.14 21:24

Tak holky dnes jsme byli zaplatit zalohu na pruhonickej zamek..je tam hoodně svérázná paní..obřad bude na terase a kdyby náhodou pršelo tak v salonku…:-) akorát ty prachy za blbejch 20min mi přijdou hrozný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
6.1.14 21:25

Máte nějaké typy na účes..mám vlasy na ramena,, zatím,, tak nemám ponětí co snima :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.1.14 23:19

@ivulk 3 typy mě se líbí to poslední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.1.14 10:41

Ahoj holky, můžu se přidat? My se budeme brát 4.4.2014. Zařízeno je vlastně obřad, oznámení je v PC stačí jen vytisknout a kytky už mám doma od října, budeme je mít z pěnových růží. Jinak koukáme po prstýnkách, nic zatím nemůžeme sehnat, na šaty se jdu koukat teď v lednu, hudba je v jednání a hospoda předzamluvená, tak doufám, že se něco nepo… Jo a namalovat se chci sama a účes asi bude dělat od mojí svědkyně známý nebo si něco udělám sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
7.1.14 10:53

Platime 9700 jen za obřad.. Účesy jsou krásné ale mám kratší vlasy než jsou NS těch fotografiích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.1.14 11:02

@Peczka
Ono platit za účes a líčení takový nekřesťanský peníze se mi nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.1.14 11:09

@Peczka
My máme z toho bereme se ty kytky od jedný paní. Fotografa máme a neměl by nás stát nic, mohl by nám to dát svatebním darem, bude to kolega z práce mého nastávajícího, který stejně na té svatbě bude a dělá krásný fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
7.1.14 11:31

Ja mám fotografa taky jako Svarebni dar, ale jinak 10 je normální částka…odkud si…mám kontakt na výbornou levnou fotografku z prahy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.1.14 11:59

@Peczka
Známá sehnala fotografa přes nějakej slevomat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
14.1.14 16:09

Ahoj holky muzu se taky pridat? vcera jsme si byli zamluvit termin 7.6. tak uz se moc tesime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.1.14 16:44

@verunka8812
Ahoj hezký datum :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.1.14 18:09

@Peczka
Tak já v šatech mám jasno, naživo jdu příští středu, jinak my máme od pátku dojednanou hospodu a ubytování pro rodinu a máme domluvenou i kuchyň, takže nám zbývá dořešit sladké pečivo, objednat prstýnky, a doladit hudbu no a ty moje šaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
14.1.14 19:26

Ahoooj holky, které se letos vdáváte.
Co zařizujete po termínu a hodině svatby? Hostinu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...