Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoidberg píše: Ženám stačí jen otevřená náruč a trochu toho lidského tepla
Ovšem toto stačí pouze 1) do určitého věku a 2) jen v případě, že jsi charismatický sexy supersamec ![]()
@jankajj píše:
Ovšem toto stačí pouze 1) do určitého věku a 2) jen v případě, že jsi charismatický sexy supersamec
A co je nutné potom? ![]()
@jankajj píše:
Ovšem toto stačí pouze 1) do určitého věku a 2) jen v případě, že jsi charismatický sexy supersamec
Kdyby byl charismatický sexy supersamec, tak už svého kluka dávno má ![]()
Charismatický supersamec nejsem, ale třeba rád fotím, nebo ve volném čase vyrábím do domu nábytek z masivu. ![]()
@Tunrida píše:
No můžu já za to, že některým kozám stačíš ty?To víš, jaký jdeš, takovou potkáš. To prostě platí.
To je dobrý, to bude psát všem, které mají doma tyrana, násilníka, gemblera, manipulátora…
![]()
@srpen89 píše:
Cely je to blbost, on si te proste vzit nechce. Vsechno, co popisujes, se da totiz naprosto jednoduse osetrit predmanzelskou smlouvou.
A proč by si měla chtít vzít někoho, kdo by chtěl předmanželskou smlouvu? To je jak ze špatného filmu, co na to říct…
@lenkahav píše:
A proč by si měla chtít vzít někoho, kdo by chtěl předmanželskou smlouvu? To je jak ze špatného filmu, co na to říct…
Tak neuzavřít předmanželskou smlouvu je dost riskantní.
@Emimin7 hele upřímně předmanželská smlouva je jedna z věcí co náš vztah zabila, takže za mě fakt ne…dodnes si nadávám, že sem se tehdy nechala přemluvit ji podepsat…
@brumdinka píše:
@Emimin7 hele upřímně předmanželská smlouva je jedna z věcí co náš vztah zabila, takže za mě fakt ne…dodnes si nadávám, že sem se tehdy nechala přemluvit ji podepsat…
Jak je to možné, že váš vztah zabila?
@Emimin7 píše:
Jak je to možné, že váš vztah zabila?
protože předmanželská smlouva u nás tedy manželská, jelikož se podepisovala pár měsíců po svatbě..znamená, že on tomu prostě nevěří, od začátku tam byla pochybnost, že to nevyjde… a to je špatně…i když nám to nakonec fungovalo 16 let, dvě děti, ty poslední dva roky (letos 18) už ne až sem to rozsekla a odešla…rozvod ještě neproběhl..
@brumdinka píše:
protože předmanželská smlouva u nás tedy manželská, jelikož se podepisovala pár měsíců po svatbě..znamená, že on tomu prostě nevěří, od začátku tam byla pochybnost, že to nevyjde… a to je špatně…i když nám to nakonec fungovalo 16 let, dvě děti, ty poslední dva roky (letos 18) už ne až sem to rozsekla a odešla…rozvod ještě neproběhl..
No jistě, mně přijde zdravé se pojistit. Potom také bývá rozvod hladší.
A jestli jste spolu byli tolik let, nedává smysl, že za to může ta smlouva.
@Emimin7 píše:
No jistě, mně přijde zdravé se pojistit. Potom také bývá rozvod hladší.
A jestli jste spolu byli tolik let, nedává smysl, že za to může ta smlouva.
ne není to zdravé, nevěříš tomu, že to vyjde… a nemůže za to jen ta smlouva, já psala, že to byla jedna z věcí co k tomu konci přispěly..
@brumdinka píše:
ne není to zdravé, nevěříš tomu, že to vyjde… a nemůže za to jen ta smlouva, já psala, že to byla jedna z věcí co k tomu konci přispěly..
Nemusí to přece být tak černobílé. Člověk třeba věří, ale stoprocentní není nikdy nic, takže smlouva je pro případ „co kdyby“.
U mě by právě spíš vztah skončil, kdyby smlouva byla nepodepsána.
@Emimin7 jo jenže když jdeš do vztahu nemá tam být co by kdyby…protě bud´tomu věříš nebo ne…
@brumdinka píše:
Já mam ale uplně ten samý pocit…že když už dopředu bude nějaká smlouva, že už podvědomě myslíme na to že to nevyjde. Proč se potom vdávat
![]()
Já bych asi přemýšlela jestli se chci vdávat, pokud by přítel smlouvu vyžadoval. A to už rozvedená jsem.-bez smlouvy
(dohodli jsme se normálně, v klidu)a i tak mam stále ten samý pocit.
Ale je to na každém…neodsuzuji to-jen to já sama v sobě, v srdci…nechápu ![]()