Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2998
20.4.18 11:45
@zoidberg píše: Ženám stačí jen otevřená náruč a trochu toho lidského tepla :)

Ovšem toto stačí pouze 1) do určitého věku a 2) jen v případě, že jsi charismatický sexy supersamec 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
20.4.18 11:46
@jankajj píše:
Ovšem toto stačí pouze 1) do určitého věku a 2) jen v případě, že jsi charismatický sexy supersamec 8)

A co je nutné potom? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
20.4.18 11:52
@jankajj píše:
Ovšem toto stačí pouze 1) do určitého věku a 2) jen v případě, že jsi charismatický sexy supersamec 8)

Kdyby byl charismatický sexy supersamec, tak už svého kluka dávno má 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
20.4.18 13:00

Charismatický supersamec nejsem, ale třeba rád fotím, nebo ve volném čase vyrábím do domu nábytek z masivu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
21.4.18 07:52
@Tunrida píše:
No můžu já za to, že některým kozám stačíš ty? :nevim: To víš, jaký jdeš, takovou potkáš. To prostě platí.

To je dobrý, to bude psát všem, které mají doma tyrana, násilníka, gemblera, manipulátora… :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
21.4.18 13:12
@srpen89 píše:
Cely je to blbost, on si te proste vzit nechce. Vsechno, co popisujes, se da totiz naprosto jednoduse osetrit predmanzelskou smlouvou.

A proč by si měla chtít vzít někoho, kdo by chtěl předmanželskou smlouvu? To je jak ze špatného filmu, co na to říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
21.4.18 13:15
@lenkahav píše:
A proč by si měla chtít vzít někoho, kdo by chtěl předmanželskou smlouvu? To je jak ze špatného filmu, co na to říct…

Tak neuzavřít předmanželskou smlouvu je dost riskantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.4.18 12:13

@Emimin7 hele upřímně předmanželská smlouva je jedna z věcí co náš vztah zabila, takže za mě fakt ne…dodnes si nadávám, že sem se tehdy nechala přemluvit ji podepsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
23.4.18 12:16
@brumdinka píše:
@Emimin7 hele upřímně předmanželská smlouva je jedna z věcí co náš vztah zabila, takže za mě fakt ne…dodnes si nadávám, že sem se tehdy nechala přemluvit ji podepsat…

Jak je to možné, že váš vztah zabila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.4.18 12:19
@Emimin7 píše:
Jak je to možné, že váš vztah zabila?

protože předmanželská smlouva u nás tedy manželská, jelikož se podepisovala pár měsíců po svatbě..znamená, že on tomu prostě nevěří, od začátku tam byla pochybnost, že to nevyjde… a to je špatně…i když nám to nakonec fungovalo 16 let, dvě děti, ty poslední dva roky (letos 18) už ne až sem to rozsekla a odešla…rozvod ještě neproběhl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
23.4.18 12:21
@brumdinka píše:
protože předmanželská smlouva u nás tedy manželská, jelikož se podepisovala pár měsíců po svatbě..znamená, že on tomu prostě nevěří, od začátku tam byla pochybnost, že to nevyjde… a to je špatně…i když nám to nakonec fungovalo 16 let, dvě děti, ty poslední dva roky (letos 18) už ne až sem to rozsekla a odešla…rozvod ještě neproběhl..

No jistě, mně přijde zdravé se pojistit. Potom také bývá rozvod hladší.
A jestli jste spolu byli tolik let, nedává smysl, že za to může ta smlouva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.4.18 12:23
@Emimin7 píše:
No jistě, mně přijde zdravé se pojistit. Potom také bývá rozvod hladší.
A jestli jste spolu byli tolik let, nedává smysl, že za to může ta smlouva.

ne není to zdravé, nevěříš tomu, že to vyjde… a nemůže za to jen ta smlouva, já psala, že to byla jedna z věcí co k tomu konci přispěly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
23.4.18 12:26
@brumdinka píše:
ne není to zdravé, nevěříš tomu, že to vyjde… a nemůže za to jen ta smlouva, já psala, že to byla jedna z věcí co k tomu konci přispěly..

Nemusí to přece být tak černobílé. Člověk třeba věří, ale stoprocentní není nikdy nic, takže smlouva je pro případ „co kdyby“.
U mě by právě spíš vztah skončil, kdyby smlouva byla nepodepsána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.4.18 12:34

@Emimin7 jo jenže když jdeš do vztahu nemá tam být co by kdyby…protě bud´tomu věříš nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
23.4.18 12:35
@brumdinka píše:

Já mam ale uplně ten samý pocit…že když už dopředu bude nějaká smlouva, že už podvědomě myslíme na to že to nevyjde. Proč se potom vdávat :think: :nevim:
Já bych asi přemýšlela jestli se chci vdávat, pokud by přítel smlouvu vyžadoval. A to už rozvedená jsem.-bez smlouvy :mrgreen: (dohodli jsme se normálně, v klidu)a i tak mam stále ten samý pocit.

Ale je to na každém…neodsuzuji to-jen to já sama v sobě, v srdci…nechápu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí