Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9371
17.10.18 17:12
@zoidberg píše: Žádali by, ale co za to vlastně dostanou? :think:

Napadá mě případné dědictví a vdovský důchod. Ale většinou zemře dřív muž, takže to neni zrovna motivující. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
17.10.18 17:15
@zoidberg píše: Žádali by, ale co za to vlastně dostanou? :think:

Na to jsem taky poukazovala. Děcka už mu dala, křidýlka jí tím přistřihnul… :mrgreen:

Proto stále platí, nejdřív kostel, potom postel (tedy děti) :cert: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.10.18 17:40

Již jsem odpověděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
17.10.18 17:47
@ulice
Prosím? To nemyslíš vážně…tak předně nikdy sem za našeho vztahu milence neměla, celou dobu těch 17 let až do rozchodu z mé strany po tom co jsem neslyšela nic jiného než jak sem nemozna a bez něj nic jsem mu byla verna a soud ještě neproběhl takže v péči je pořád máme oba a ano je manipulátor, ale to nebudu vykládat někomu jako ty, kdo má potřebu vytahovat staré věci navíc zcela zcestně..a ano hovořila bych stejně… opravdu mám v životě jiné priority než hromadění majetku, ale zcela chápu, že to ty stejně jako mainstreamová společnost zaměřená na prachy a výkon nepochopí 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
17.10.18 18:11
@truelly píše:
Legitimniho potomka. :mrgreen: , spokojenou ženu, že opravdu někomu stála za to,aby se k ní přihlásil před celým světem, že stojí o to a že se pokusí spolu zestárnout, že to myslí vážně, že neuteče při prvním problémů a že se bude více snažit ho řešit.
Sorry jako, u nesezdaných páru mi připadá, že se rozcházejí až moc rychle, před vyčerpáním všech možností, někdy už během tehotenství partnerky…v manželství během těhotenství až tak moc mužů neprchá.

Kdyby skutečně dostali to co pises, tak by se to rozkřiklo a chlapi by stáli fronty u klenotnictví. Ale protože většina obdrží jen protivnou manželku, od které už je těžší odejít, tak se do toho moc nehrnou. Sice se nakonec ožení, ale to spíše kvůli bonitě v bance než kvůli tomu cos psala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
17.10.18 18:43

@zoidberg tak já, jako vdaná, takto spokojená jsem. A znamená to pro mě hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
17.10.18 18:48
@truelly píše:
Legitimniho potomka. :mrgreen: , spokojenou ženu, že opravdu někomu stála za to,aby se k ní přihlásil před celým světem, že stojí o to a že se pokusí spolu zestárnout, že to myslí vážně, že neuteče při prvním problémů a že se bude více snažit ho řešit.
Sorry jako, u nesezdaných páru mi připadá, že se rozcházejí až moc rychle, před vyčerpáním všech možností, někdy už během tehotenství partnerky…v manželství během těhotenství až tak moc mužů neprchá.

Omlouvám se, ale to jsou děsný bláboly. Legitimního potomka, no hlavně aby on byl legitimním otcem. Spokojená žena, není jen ta co se vda, ale ta která má vedle sebe sobě rovného. Aby se ke mě hlásil někdo před celým světem opravdu nepotřebuju nejsem Kardasianka co si to hned hodí na instáč a hlavně nepotřebuju vůbec nikomu dokazovat jak legitimní partneři jsme nebo ne. Utéct může i při 10 problemu a jaký je v tom pak rozdíl, stejně skončíš bez chlapa i když později. S dnešní rozvodovosti bych ani nezminovala jak jsou na tom páry nesezdane.
Hlavne by se lidi do svatby neměli nutit, když chlap nechce tak nechce stejně jako když nechce žena, nehledala bych za tím žádná zadní vrátka i když je dotyčný může mít. Papír ti chlapa neudrží a taky ti nezajistí že tě bude milovat na věky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
17.10.18 18:51

@Martha03 nesezdane páry se rozcházejí rychleji a častěji. Na to jsou výzkumy a statistiky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
17.10.18 18:58
@truelly píše:
@Martha03 nesezdane páry se rozcházejí rychleji a častěji. Na to jsou výzkumy a statistiky. :mavam:

Ráda se mrknu, pošli odkaz…
Já mám sama kolem sebe několik těch nesezdanych a zatím ok i déle než některá uzavřena manželství, která se mezitím rozpadla. Asi výjimka co potvrzuje pravidlo.
Ale pošli ráda se mrknu jaká jsem byla výjimka když jsme se vzali až po 14 ti letech vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
17.10.18 18:59
@truelly píše:
@Martha03 nesezdane páry se rozcházejí rychleji a častěji. Na to jsou výzkumy a statistiky. :mavam:

No proto jsou nesezdaný, aby si zkusili zda se k sobě hodí. Kdyby se každej po pěti měsících známosti ocitnul ve stavu manželství, bylo by skóre vyrovnaný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
17.10.18 19:03
@truelly píše:

Není to ale zavádějící? Než najdeš toho, s kým budeš ochotna žít, logicky zažiješ s největší pravděpodobností nějaké rozchody a ne rozvody. Otázka je, když najdeš toho „pravého“, rocházejí se takové vztahy častěji/rychleji než rozvádějí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.10.18 19:19
@Martha03 píše:
Omlouvám se, ale to jsou děsný bláboly. Legitimního potomka, no hlavně aby on byl legitimním otcem. Spokojená žena, není jen ta co se vda, ale ta která má vedle sebe sobě rovného. Aby se ke mě hlásil někdo před celým světem opravdu nepotřebuju nejsem Kardasianka co si to hned hodí na instáč a hlavně nepotřebuju vůbec nikomu dokazovat jak legitimní partneři jsme nebo ne. Utéct může i při 10 problemu a jaký je v tom pak rozdíl, stejně skončíš bez chlapa i když později. S dnešní rozvodovosti bych ani nezminovala jak jsou na tom páry nesezdane.
Hlavne by se lidi do svatby neměli nutit, když chlap nechce tak nechce stejně jako když nechce žena, nehledala bych za tím žádná zadní vrátka i když je dotyčný může mít. Papír ti chlapa neudrží a taky ti nezajistí že tě bude milovat na věky.

Naprostý souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
17.10.18 21:05
@zoidberg píše:
Kdyby skutečně dostali to co pises, tak by se to rozkřiklo a chlapi by stáli fronty u klenotnictví. Ale protože většina obdrží jen protivnou manželku, od které už je těžší odejít, tak se do toho moc nehrnou. Sice se nakonec ožení, ale to spíše kvůli bonitě v bance než kvůli tomu cos psala. :mrgreen:

Většina mužů obdrží protivnou manželku? Ale prosím tě, to zní skoro jako kdybys byl zapšklý a ublížený. Všechny ženský takový nejsou. Znám i pár naprostých pohodářek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
17.10.18 21:19
@MartinaIrena píše:
Většina mužů obdrží protivnou manželku? Ale prosím tě, to zní skoro jako kdybys byl zapšklý a ublížený. Všechny ženský takový nejsou. Znám i pár naprostých pohodářek.

Ano, těch pár pohodářek znám taky. Takže máme společné známé, zase tolik jich nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
17.10.18 21:31
@zoidberg píše:
Ano, těch pár pohodářek znám taky. Takže máme společné známé, zase tolik jich nebude :mrgreen:

Faaakt? No to je dobrý, třeba jsme sousedí ani o tom nevíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria