Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinaIrena píše:
Jenže když se situace vyvine v pořadí 1.děti, 2.svatba, tak je o dost horší vyjednávací pozice
@Anonymní píše:
Pokud tě to trápí a chceš být vdaná tak na něho musíš zatlačit pořádně a pořád mu to říkat protože chlap z ničeho nic s tím sám nepřijde a nebude nic zařizovat.to musíš v této situaci ty.muj se takto nechal zpracovat a od léta jsme svoji.jen obřad a oběd s nejbližší rodinou .měli jsme v té době jedno dítě a čekali druhé a to už jsem odmítla být svobodná takže trošku lepší vyjednávací pozice než ty.anonym diky
Lepší pozice v čem jako? ![]()
@Anonymní píše:
Pokud tě to trápí a chceš být vdaná tak na něho musíš zatlačit pořádně a pořád mu to říkat protože chlap z ničeho nic s tím sám nepřijde a nebude nic zařizovat.to musíš v této situaci ty.muj se takto nechal zpracovat a od léta jsme svoji.jen obřad a oběd s nejbližší rodinou .měli jsme v té době jedno dítě a čekali druhé a to už jsem odmítla být svobodná takže trošku lepší vyjednávací pozice než ty.anonym diky
Ze s tim chlap sam neprijde neni vzdycky pravda
ja doma mam chlapa, ktery s tim prisel prvni, ze se vezmeme ![]()
@Bábrdl píše:
Tak, když už jsi mu porodila děti a má tě jistou, proč by si tě vzal? Když to vezmu hnusně: dělohu sehnal, dětí své krve má, to chtěl.
aby měl klid. Já bych taky dělala dusno, nic jiného asi zabrat nemůže. Nebo to zařídila a oznámila mu to? Nebo ho požádat sama o ruku? Když jí o to tak jde, tak je blbé to nechat plavat.
@belladonna píše:
aby měl klid. Já bych taky dělala dusno, nic jiného asi zabrat nemůže. Nebo to zařídila a oznámila mu to? Nebo ho požádat sama o ruku? Když jí o to tak jde, tak je blbé to nechat plavat.
Jo, to jedině. V pasti je svým způsobem i on. ![]()
@Kukacka123 píše:
Ze s tim chlap sam neprijde neni vzdycky pravdaja doma mam chlapa, ktery s tim prisel prvni, ze se vezmeme
No,s tím srdíčkem bych byla opatrná, potom co jsem přečetla tebou založenou diskusi o tom, jak se k tobě manžel chová a jak tě běžně tituluje…takové „manželství“ by, věř mi, nechtěl nikdo…
@káťa píše:
No,s tím srdíčkem bych byla opatrná, potom co jsem přečetla tebou založenou diskusi o tom, jak se k tobě manžel chová a jak tě běžně tituluje…takové „manželství“ by, věř mi, nechtěl nikdo…
Ale prosim te
to si asi pletes ne? By me zajimalo - mi tu diskuzi ukaz
nebo je to podle sebe soudim tebe?
Nebo jen popleteny nick? Manzel me nijak netituluje
teda jooo - milacku, lasko…pokud by me mel nejak sproste titulovat, asi spolu davno nejsme a neporidime si dite
a takhle vznikaji drby ze
ze jedna napise…
@Kukacka123 píše:
Ale prosim teto si asi pletes ne? By me zajimalo - mi tu diskuzi ukaz
Moc se omlouvám, tu diskusi zde vede nick Kukacka 13. Teď jsem ji četla…téměř stejný nick
![]()
@káťa píše:
Moc se omlouvám, tu diskusi zde vede nick Kukacka 13. Teď jsem ji četla…téměř stejný nick![]()
@Kukacka123 píše:![]()
![]()
v pohode
bohuzel nejsem jedina Kukacka nooo
A i ty čísla skoro stejný
A tu druhou diskusi jsem četla před chvíli, tak jsem si to hned spojila ![]()
@rozand no už jsem mu to říkala než jsme druhé počali že chci svatbu takže byl víc připraveny i když i tak mohl cuknout ale já jsem mu věřila a nespletla jsem se…
@Kukacka123 já vím že normálně chlapi žádají o ruku sami od sebe ale právě tyto naše „případy“ ne ![]()
@Anonymní píše:
@rozand no už jsem mu to říkala než jsme druhé počali že chci svatbu takže byl víc připraveny i když i tak mohl cuknout ale já jsem mu věřila a nespletla jsem se…
@Kukacka123 já vím že normálně chlapi žádají o ruku sami od sebe ale právě tyto naše „případy“ ne
Třeba by taky žádali, kdybyste jim nedaly všechno i bez toho
.
@zoidberg píše: Žádali by, ale co za to vlastně dostanou?
Legitimniho potomka.
, spokojenou ženu, že opravdu někomu stála za to,aby se k ní přihlásil před celým světem, že stojí o to a že se pokusí spolu zestárnout, že to myslí vážně, že neuteče při prvním problémů a že se bude více snažit ho řešit.
Sorry jako, u nesezdaných páru mi připadá, že se rozcházejí až moc rychle, před vyčerpáním všech možností, někdy už během tehotenství partnerky…v manželství během těhotenství až tak moc mužů neprchá.