Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
19.4.18 09:47
@belladonna píše:
tak na výchovu jsou tu taky dva. Známá vychovala s chlapem tři děti, jeden ze synů fyzicky napadá manželku. U výchovy byly jak otec, tak matka. Ale protože otec někdy zfackoval matku, tak to syn odkoukal. Kdo na tom nese větší vinu? Minimálně oba dva.

já to beru tak, že ženská zná nejlíp, jak se má muž k ženě chovat a tak to vštěpuje svýmu potomkovi od malička. když je blbá a vystavuje svoje děti domácímu násilí, tak to je přesně to, že dopouští další generaci hrubiána a ignoranta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
19.4.18 10:26
@kontramatka píše:
já to beru tak, že ženská zná nejlíp, jak se má muž k ženě chovat a tak to vštěpuje svýmu potomkovi od malička. když je blbá a vystavuje svoje děti domácímu násilí, tak to je přesně to, že dopouští další generaci hrubiána a ignoranta.

jo, ale tak nějak jsou nesoudní oba. Chlap, který ji tříská má sakra svůj podíl viny. :nevim: Dítě to pak odkouká, dětství má zkažené, kvůli oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
19.4.18 10:51
@belladonna píše:
jo, ale tak nějak jsou nesoudní oba. Chlap, který ji tříská má sakra svůj podíl viny. :nevim: Dítě to pak odkouká, dětství má zkažené, kvůli oběma.

Ovšem. Ale já to beru ze svého úhlu pohledu. Nejsem zodpovědná za chování chlapa. Jsem zodpovědná za svoje chování, za svoje dítě a za jeho výchovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
19.4.18 10:59
@kontramatka píše:
přesně tak. kolik je v azylových domech žen s dětma a kolik chlapů? Je to hnus. Nejhorší je, že takové bastardy vychovávají ženy. :pocitac:

to je taky dobrej argument, vždycky se tu pobavím. Na stejný úrovni, jako říci, že v ČR bourají nejvíce auta značky škoda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.4.18 12:56

Když to tak čtu tak jsem na tom dobře když jsem sám, s nikým se nemusím dohadovat, zbývá mě hodně peněz. Jen musím užívat antidepresiva abych to psychicky zvládal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
19.4.18 13:02

@84jirka a není lepší si jít zapíchat aspoň do bordelu místo těch antidepresiv? Cenově to vyjde nastejno a nehuntuješ si játra. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
19.4.18 13:07
@84jirka píše:
Když to tak čtu tak jsem na tom dobře když jsem sám, s nikým se nemusím dohadovat, zbývá mě hodně peněz. Jen musím užívat antidepresiva abych to psychicky zvládal.

Manželství slouží primárně k tomu, abys výše zvýrazněné problémy neměl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
19.4.18 13:08
@zoidberg píše:
Manželství slouží primárně k tomu, abys výše zvýrazněné problémy neměl :mrgreen:

nj, to si pak musí vybrat, zda je lepší utrácet peníze za rodinu nebo za antidepresiva :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17306
19.4.18 13:32
@káťa píše:
nj, to si pak musí vybrat, zda je lepší utrácet peníze za rodinu nebo za antidepresiva :lol: :lol: :lol:

Ono se to nevylučuje, může vyhazovat za oboje naráz. Taky jsem k tomu neměl daleko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
19.4.18 13:40
@Venetia píše:
Blbost..chlap si za to může, jen v případě, že je slaboch a nedokáže si prosadit svůj názor

Názor si může prosazovat jak chce. Když nechce dítě, musí se zabezpečit sám. Názorem asi ne.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
19.4.18 13:42
@84jirka píše:

Když jsou pro tebe peníze primární životní program, tak děláš jen dobře. Hlavně, že jsi spokojený. To je nejdůležitější. :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
19.4.18 13:44
@samá práce píše:
to je taky dobrej argument, vždycky se tu pobavím. Na stejný úrovni, jako říci, že v ČR bourají nejvíce auta značky škoda. ;)

Na českých silnicích nejvíce bourají muži.

• Citovat
  • Upravit
xxa
70
19.4.18 15:50

„Ovšem. Ale já to beru ze svého úhlu pohledu. Nejsem zodpovědná za chování chlapa. Jsem zodpovědná za svoje chování, za svoje dítě a za jeho výchovu.“

Ano, máš pravdu, jen je třeba dodat:
Jsi rovněž zodpovědná za to jakého otce dětem vybereš(výběr děti udělat nemohou) a jaké vzory a jaké dědičné vlastnosti od otce děti pravděpodobně přeberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.4.18 17:25

Jinak antidepresiva jsou zadarmo, platí je pojišťovna. Já bych chtěl přítelkyni ale nezvládám seznamování, a nemám ženám co nabídnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
20.4.18 07:47
@84jirka píše:
Jinak antidepresiva jsou zadarmo, platí je pojišťovna. Já bych chtěl přítelkyni ale nezvládám seznamování, a nemám ženám co nabídnout.
Ženám stačí jen otevřená náruč a trochu toho lidského tepla :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí