Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
Jen si to představ: TVOJE peníze a CIZÍ DÍTĚ a ty mu je dobrovolně dáš. Ještě nic? Tak jsi v bezvědomí.
Náhodou já mám rád dobročinnost. Je-li to dobrovolně, je vše v pořádku ![]()
@zoidberg píše:
Je fakt, že manželství je drahý špás, pokud na to nemáš, zase tak moc toho nelituj.
Nikdo ti za vadný kus peníze nevrátí, naopak budeš ošklivě doplácet.
Myslíš, že tím myslel peníze? Já vím, že ty nic jiného kromě peněz neznáš, ale zkus zapřemýšlet. Třeba má ten @84jirka nějaký jiný problém. Pro tebe je to těžko pochopitelné, že všichni nemají místo mozku kalkulačku ale věř, že se najdou i tací. ![]()
@kontramatka píše:
Na místě zakladatelky bych se s chlapem prostě dohodla jak vidí budoucnost a to hlavně bez emocí. Jak víme, většina chlapů jsou citoví mrzáci, nemohou za to, je to jejich genetická výbava, kterou nemohou ovlivnit. Chlap to asi zakladatelce řekl neomaleně jako blb jako vždy. Zakladatelce se zhroutil svět, jak sama píše. Asi bych se vykašlala na matku a jeho majetek a chtěla vědět jak to bude vypadat, budeme-li spolu mít děti. Pokud ale zakladatelka je tradičně založená a chce děti až po svatbě (jako já) tak chápu, že dál už v tom vztahu nechce setrvat a potřebuje to vyřešit. V rodině mamonářů se bude lpět na majetku vždycky. Já proti tomu osobně nic nemám. Kdo řeší majetky, asi nějaké má, kdo je neřeší, má holou řiť. Chtít vydědit svého potomka, protože se ožení mi přijde skoro až sektářské. A ještě k tomu, když ten potomek na to přistoupí…asi by bez matčina majetku strádal nebo co…do toho my nevidíme. Vidíme nešťastnou a zrazenou zakladatelku, která chce tradiční rodinu a její chlap jí řekne: ještě jsi mě nepřesvědčila. To by asi bylo to poslední co by mi řekl. Okamžitě bych tento casting ukončila a dopřála mu nové výběrko, kde ho teda nějaká přesvědčí na první dobrou. Tady plynou nejlepší roky a zakladatelka je jak nějaká odmítnutá uchazečka nebo co…takhle se to prostě nedělá.
to pohrdání opačným pohlavím je neskutečné. svého muže jste přesvědčila jak? přetvářkou? je to taky mrzák a blb? neutekl už?
@LumicekL píše:
U mě máme taky takový problém. Od začátku vztahu (2011) říká, že si mě nechce vzít, nakonec změnil rozhodnutí a v prosinci mi jen tak mezi řečí řekl, že by si mě někdy chtěl vzít a teď zase názor změnil a nikdy si mě vzít nechce a to čekám druhé jeho dítě a absolutní nezájem. Docela mě to taky šíleně mrzí. Já si ho vždy chtěla vzít, ale teď začínám uvažovat, jestli to neříkal jen tak na oko aby mě uchlácholil a nakonec zůstanu sama se dvěma dětmi![]()
![]()
Jste spolu velmi krátce, ještě jsi neprojevila všechny závady a jsi v testovací fázi.
Té svojí jsem slíbil svatbu za 25 let, za dobré chování jsem jí to už o pět let posunul. Chce to vydržet ![]()
@84jirka píše:
Když jsem stydlivý, nesmělý, koktám a nemám ještě žádné zkušenosti se ženami, tak nemám u žádné ženy šanci.
Tak to bych řekl, že jsi spíše ideální kafka. Radši si zajdi na nějaký kurz, mají velkou úspěšnost, ať tě neodloví nějaká mrcha.
@Kobliha51 píše:
Myslíš, že tím myslel peníze? Já vím, že ty nic jiného kromě peněz neznáš, ale zkus zapřemýšlet. Třeba má ten @84jirka nějaký jiný problém. Pro tebe je to těžko pochopitelné, že všichni nemají místo mozku kalkulačku ale věř, že se najdou i tací.
Vím, že nemyslel peníze, ale je třeba mu ukázat i jiné-hlavní dimenze jeho nerozumného počínání ![]()
@zoidberg píše:
Jste spolu velmi krátce, ještě jsi neprojevila všechny závady a jsi v testovací fázi.
Té svojí jsem slíbil svatbu za 25 let, za dobré chování jsem jí to už o pět let posunul. Chce to vydržet
Možná by se měl brát do úvahy i současný věk chlapa. Můj si mě vzal ve věku necelých 44 let řka, že deset let dáme a pak těch pár let do důchodu spolu už holt nějak doklepem ![]()
![]()
p. s. A tobě - aby těch 20 let vztahu neuplynulo rychleji, než jsi čekal! Jestli jste spolu od 25.. ![]()
@84jirka píše:
Když jsem stydlivý, nesmělý, koktám a nemám ještě žádné zkušenosti se ženami, tak nemám u žádné ženy šanci.
znám koktajícího úplně škaredého hloupého mladého chlapa a ženu má, dvě děti. Takže prostě hledej a bude.
@káťa píše:
To bude asi tím, že ty jsi normální chlap a ne mindrák typu Sandokana nebo Povidláka…
Však oni taky dozrají, věčně bojovat proti nevyhnutelnému nelze ![]()
@káťa píše:
To bude asi tím, že ty jsi normální chlap a ne mindrák typu Sandokana nebo Povidláka…
ale ale. to jsem ťal opravdu do živého, když se stále takto otíráte a křečovitě se snažíte urážet ![]()
@Tunrida píše:
No můžu já za to, že některým kozám stačíš ty?To víš, jaký jdeš, takovou potkáš. To prostě platí.
Hele pánové, je tu všem jasné, že se sem chodíte pobavit a podráždit ženský.
Trapné vám to evidentně není… tak přemýšlím co to s váma je?
Vy jste gayové, jinak si to nedovedu vysvětlit, ty vaše výpady. Hrůza.
@zoidberg @Pidlák Povidlový, @emimin, @Sandokanos - pánové, jsem šťastná, že v reálném životě potkávám převážně jiné typy Mužů, než jste vy ![]()
@stinga píše:
@zoidberg @Pidlák Povidlový, @emimin, @Sandokanos - pánové, jsem šťastná, že v reálném životě potkávám převážně jiné typy Mužů, než jste vy
Tak tak, někomu stačí ke štěstí málo ![]()