Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Emimin7 píše:
Mne nic. Jen pisu, ze tady nechteli rovnopravost ani muzi, ani zeny, kdyz jsem o tom psal.
Rovnopravnost neumožňuje ani náš právní řád. Je to bohužel nesmysl.
@Pidlák Povidlový píše:
a to jako můžeme jo?
a nebude zde nějaká psát, jak si ji někdo nechce vzít?
myslím, že co se týče tebe určitě ne
![]()
@truelly píše:
@Pidlák Povidlový když myslíš…ve Velké Británii si taky před čtyřiceti lety neuměli mnohé věci ani představit. A dneska…
co dneska?
@Pidlák Povidlový píše:
jupí!
tím pádem nemusíš nic řešit a zbytečně se rozčilovat a je to ![]()
@káťa píše:
tím pádem nemusíš nic řešit a zbytečně se rozčilovat a je to
mi bude žena říkat, že nemám nic zbytečně řešit
takovou zábavu jsem dopoledne nečekal ![]()
@Pidlák Povidlový píše:
mi bude žena říkat, že nemám nic zbytečně řešittakovou zábavu jsem dopoledne nečekal
Viď
Jak můžeš něco řešit, když nemáš čím
![]()
@Pidlák Povidlový píše:
mi bude žena říkat, že nemám nic zbytečně řešittakovou zábavu jsem dopoledne nečekal
vzhledem k tomu, že jsi popsal několik desítek stran rozčilováním a řešením něčeho, co se ti stejně nemůže stát, tak nás to pobavilo, no ![]()
@Kobliha51 píše:
ViďJak můžeš něco řešit, když nemáš čím
![]()
koukám, že jste stále uražena ![]()
co takhle klesnout ještě níže? ![]()
@Pidlák Povidlový píše:
koukám, že jste stále uražena
co takhle klesnout ještě níže?
to ještě můžeš? ![]()
@káťa píše:
vzhledem k tomu, že jsi popsal několik desítek stran rozčilováním a řešením něčeho, co se ti stejně nemůže stát, tak nás to pobavilo, no
řešil jsem to, protože je to důležité téma a proto, že dost žen to považuje za běžnou praktiku a koukám, že jsem píchnul do vosího hnízda ![]()
@Pidlák Povidlový píše: řešil jsem to, protože je to důležité téma a proto, že dost žen to považuje za běžnou praktiku a koukám, že jsem píchnul do vosího hnízda
A ty se divíš? Holky si hrají na nevěsty už od školky a ty jim nechceš ten princeznovský den dopřát?
Hulváte! ![]()
Tak si říkám, jestli by nebylo pro všechny lepší, kdyby nebylo zákonem umožněné se brát. Rozvodovost by klesla na nulu. ![]()
@Tunrida píše:
Ach vy ubožáčci nesvéprávní
Ubohe jsou zeny, ktere vidi, ze chlapek deti nechce, ale rikaji mu o tom 10krat denne a pak potaji breci, nebo si stezujou, ze ho porad nepremluvili. ![]()
Holt si proste uvedom, ze kazdy ma priority jinde, lidi je na svete mraky, takze opravbdu nevymreme. Tak kde je problem, vam jde jen o vase sobecke cile mit deti a uspokojit tuhle vasi potrebu.