Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sandokanos píše:
To je marny, tyhle diskuze s vama jsou uplne ztraceny cas, akorat clovek chape, ze se neda s nekym proste debatovat a je to ztrata casu.Kazdy ma slebe chvilky a zamilovanej chlapek se proste muze nechatz zpracovat, vzdyt jen kvuli tomu ma spousta z vas decka.
Pokud není svéprávný, má se obrátit na opatrovníka. Ten mu s tím pomůže. ![]()
@Kobliha51 píše:
Oni na nic jiného (ještě kromě jídla a alkoholu) nemyslí a tak ti docela věřím. Doporučuju funkční gumovou panu. četla jsem někde, že v Japonsku už její prototyp dovedli k dokonalosti. Je to jednorázový výdaj, který se do budoucna jistě bohatě zaplatí sám.![]()
Máš pravdu, hodně chlapů nad tím přemýšlí, u mě to neprošlo. Pro mě je pořád lepší, když se sama zajde po použití umýt, mě to s tím hadrem prostě nebaví. To musí japonci ještě vychytat. A taky aby mazala sama od sebe ![]()
@Sandokanos píše:
ALe vzdyt do zadele po me taky chce, sice neni to uplne takovej natlak, ale citim, ze to muze byt jednou pruser.
Tak snad víš co chceš a co ne, ne?
bože, když se prezentuješ jako slaboch, který neví co chce, a nedokáže si za tím stát, tak se nediv, že se ptá dokola, když v tom názoru asi nebudeš až tak stálý
Pokud nechceš dítko, tak si najdi takovou, která smýšlí podobně. Pokud se necháš „donutit“ (
chlapi evidentně už nejsou to co bývalo), tak je to jen a jen tvé rozhodnutí, tak nemá cenu se tu rozčilovat…
@Sandokanos píše:
To je marny, tyhle diskuze s vama jsou uplne ztraceny cas, akorat clovek chape, ze se neda s nekym proste debatovat a je to ztrata casu.Kazdy ma slebe chvilky a zamilovanej chlapek se proste muze nechatz zpracovat, vzdyt jen kvuli tomu ma spousta z vas decka.
asi ti trochu zbořím tvé vzdušné zámky, ale někteří mají děti po vzájemné domluvě proto, že oba chtějí
ale chápu, že se potřebuješ něčím uklidňovat a chlácholit, ale možná by stačilo, ujasnit si, co vlastně chceš a pak zkusit na svém rozhodnutí trvat ![]()
@Sandokanos píše: ´Ja na to tady uz se.ru zase, fakt jstez 90% tady je tupe blbky.
@Sandokanos píše: ´Ja na to tady uz se.ru zase, fakt jstez 90% tady je tupe blbky.
Tak se ti nabízí spousta řešení a když si neumíš vybrat, tak se vztekáš. Viš, co teda sám chceš?
@kontramatka píše:
jo. A přesně takhle to vzniká. Ona se snaží, když ptáčka lapá…bla bla bla…pak se vezmou a ona začne být sama sebou a najednou chlap kouká, s kým to vlastně žije. A dobře mu tak.![]()
![]()
Jó, stálost materiálu holt dneska nikdo nezaručí. U všeho probíhají degenerační změny. To by si pán musel připlatit za kvalitku ![]()
Ale ti mladí nás zkušené servisní techniky nikdy neposlechnou a tak ať si tím projdou ![]()
@Sandokanos píše:
A teď si představ, ale hlavně ať ti z toho nepraskne žilka, že moje dítě, kterému umřel biologický otec, si můj chlap dokonce natolik zamiloval, že mu říká tatínku, bere jí za svou a investuje do ní dobrovolně spoustu času a nemalé peníze, protože se prostě zbožňují…
Za to, co jí nakoupil minule na její sport, by mohl mít nejméně 3 all exklusive noci v bordelu…
![]()
@Kobliha51 píše:
Tak se ti nabízí spousta řešení a když si neumíš vybrat, tak se vztekáš. Viš, co teda sám chceš?
au
že by jádro pudla? ![]()
@Sandokanos píše:
To je marny, tyhle diskuze s vama jsou uplne ztraceny cas, akorat clovek chape, ze se neda s nekym proste debatovat a je to ztrata casu.
No konečně pořádný slovo, snad ho dodržíš ![]()
@Sandokanos píše:
Presne tak, tohle forum by melo byt studijni material pro mlade muze, aby pochopili co jsou zeny zac a do jakych sr.. se muzou dostat. To by pak ubylo snatku jeste vice.
A ty si myslíš, že by tomu ti mladí věřili jo? Já se bojím, že i navzdory vší osvětě budou i ti moji synci tak blbí jako já a ožení se.
Ať si tím projde každý chytrák, který neposlechne rady otce. Ale samozřejmě vydědit, to je jasné ![]()
@zoidberg píše:
A ty si myslíš, že by tomu ti mladí věřili jo? Já se bojím, že i navzdory vší osvětě budou i ti moji synci tak blbí jako já a ožení se.
Ať si tím projde každý chytrák, který neposlechne rady otce. Ale samozřejmě vydědit, to je jasné
No, sňatků obecně neustále ubývá. Možná to chce neustále strašit nejhoršími případy ze života i z médií. Jenom já jich kolem sebe mám až až.
Muj chlap si me nikdy nevezme, protoze ja chci malinkou svatbu, jen ja a on a svedci a rodice. Jenomze on by „musel“ pozvat celou rodinu, vsetne bratrancu, sestrenic a babicky zete v podnajmu a kazdeho, komu kdy byl na svatbe, aby jim to oplatil. No a kdyz tam budou jeho, budou tam muset byt i moji a to mate ejhle svatbu za pul mega a na to my nemame a tady nase rozhovory o svatbe konci. ![]()
Příspěvek upraven 18.04.18 v 08:52
@zoidberg píše:
Máš pravdu, hodně chlapů nad tím přemýšlí, u mě to neprošlo. Pro mě je pořád lepší, když se sama zajde po použití umýt, mě to s tím hadrem prostě nebaví. To musí japonci ještě vychytat. A taky aby mazala sama od sebe
Možná už to mají. Zkus se informovat. I když ty to vlastně nepotřebuješ. Ty máš tu spolubydlící, co se o sebe postará sama a nic nechce. Když bude držkovat, tak ji vyměníš. Dobře jsi si vybral. ![]()
Tak ji vyměň, ne? To je takovej problém? Ona to pochopí a nebude s tebou zbytečně ztrácet čas. To je pro oba dobře. Tak jen do toho hochu.