Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@truelly píše:
No když vezmu jednu z nejobycejnejsich věcí a to je vánoční besídka, kterou starší dítě mé tety mělo a mladší už ne, protože by to někoho diskriminovalobez ohledu na tradice, historii a křesťanské zaměření země. Až si někdo z důvodu pouhého přečíslení takhle začne vyskakovat u nás, tak ti to bude jedno? Asi ano. A to píšu jen o besídce a ne o dalších zásadních věcech, které tam určují běh dějin
protože si je tam pustili a protože Britové tolik dětí nemají.
Upřímně já bych zakázal všechny svátky spojené s jakýmkoli náboženstvím, takže i vánoce.
@LumicekL píše:
No právě, tak mi to připadá, že čeká na nějakou jinou a já jsem jen ta přechodná stanice. Popravdě poslední dobou to není moc dobré, dost se hádáme (já upřednostňuji rodinu a čas strávený společně a on jen to co vyhovuje jemu a o rodinu není zájem a už vůbec ne společné chvíle či budovat budoucnost), asi to mám za to, že jsme dítě oba chtěli, ale nakonec se mu asi změnili plány, když už se to vlastně stalo a nečekaně.![]()
Na tohle je jediny recept. Neotehotnet bez svatby a když se ke svatbě a dětem nemá, tak dostatečné rychle vyměnit. Takže jsi svobodna maminka se dvěma dětmi?
@truelly píše:
No když vezmu jednu z nejobycejnejsich věcí a to je vánoční besídka, kterou starší dítě mé tety mělo a mladší už ne, protože by to někoho diskriminovalobez ohledu na tradice, historii a křesťanské zaměření země. Až si někdo z důvodu pouhého přečíslení takhle začne vyskakovat u nás, tak ti to bude jedno? Asi ano. A to píšu jen o besídce a ne o dalších zásadních věcech, které tam určují běh dějin
protože si je tam pustili a protože Britové tolik dětí nemají.
náboženství do škol nepatří (stejně tak politika), takže je správné, když se dětem nevymývá mozek církevními nesmysly.
@stinga píše:
@zoidberg @Pidlák Povidlový, @emimin, @Sandokanos - pánové, jsem šťastná, že v reálném životě potkávám převážně jiné typy Mužů, než jste vy
poslušné a neodmlouvající, konající to, co společnost očekává a to, co se má. prostě stádní povaha
@dedrichov píše:
jsem se dost neobratně vyjádřila, protože teď to vyznělo nefér pro gaye, to bych nerada. Měla jsem na mysli ten fyzický odpor k ženám…
Myslíš, že ty svoje plky myslí vážně? To už přece nemůže bavit poslouchat ani chlapy v jejich okolí.
to jste si vybájila. jsem si všiml, že když někdo nesouhlasí s určitým typem ženy, je okamžitě urážen, ponížen a zesměšněn, a je zcela jedno, co vlastně řekl. běžná praktika, jak odradit od diskuze toho, kdo by mohl narušit růžové představy.
@káťa píše:
Já bych zrovna tyhle do jednoho pytle neházela. Emimin je vyloženě pohodář, jeho názory často sdílím, zrovna tak Zoidberg je sice trošku provokatér, ale jinak sympaťák se sice syrově podávanými, ale často reálnými názory…
Sandokan je taky provokatér, ale občas s ním taky souhlasím…Od Povidláka jsem ještě nečetla nic kromě zapšklého zamindrákovaného nadávání na ženský, takže o tom a jeho osobním štěstí a reálném životě si dle toho každý udělal dávno obrázek sám…
lžete, jako obvykle. nikde jsem na ženský nenadával. to už je nemoc. něco s tím dělejte.
@Pwidlák Povidlový nezlob se na mě, ale my jsme tady doma. My krestanska společnost, slavící Vánoce staletí. Nevím, proč bychom se měli přizpůsobovat někomu, kdo proste jen přišel. A jestli ty nechápeš, co všechno tohle přizpůsobování způsobí, tak je mi tě upřímně líto a tím končím debatu s tebou ![]()
@truelly píše:
@Pwidlák Povidlový nezlob se na mě, ale my jsme tady doma. My krestanska společnost, slavící Vánoce staletí. Nevím, proč bychom se měli přizpůsobovat někomu, kdo proste jen přišel. A jestli ty nechápeš, co všechno tohle přizpůsobování způsobí, tak je mi tě upřímně líto a tím končím debatu s tebou
kdo nechápe, že migrace lidí je přirozená součást vývoje civilizace, je smutné. hrdý stát by nefňukal, ale s hrdostí se s tím vypořádal. ne jako Orbán (vystudovaný za peníze Sorose), který zbaběle poslal své uprchlíky do Německa. když se vypustí náboženství ze školy znamená to se přizpůsobovat? nějak nerozumím. to by platilo, pokud by se tam slavil Ramadán, ne?
že se mnou končíte debatu mi psát nemusíte. nikdo vás do toho přece nenutí. prostě přestaňte odpovídat ![]()
@Pidlák Povidlový píše:
kdo nechápe, že migrace lidí je přirozená součást vývoje civilizace, je smutné. hrdý stát by nefňukal, ale s hrdostí se s tím vypořádal. ne jako Orbán (vystudovaný za peníze Sorose), který zbaběle poslal své uprchlíky do Německa. když se vypustí náboženství ze školy znamená to se přizpůsobovat? nějak nerozumím. to by platilo, pokud by se tam slavil Ramadán, ne?že se mnou končíte debatu mi psát nemusíte. nikdo vás do toho přece nenutí. prostě přestaňte odpovídat
To mas pravdu, migrace je stara jako lidstvo samo, nicmene my zijeme ve spolecnosfi vyrostle na rimskem pravu, recke demokracii a krestanskem principu tolerance. Tyto pilire tvori zaklad nasebo hodnotoveho zebricku beh ohledu na nasi (ne)viru a vyznani. Tudiz je proti duchu techto hodnot, aby kvuli prichozim jsme se zbavovali vlastnich tradic. Zide ziji obrovskou cast historie v diaspore a funguje to take proto, ze svou (odlisnou) virou puvodni obyvatelstvo neobtezovali.
Ano, i kresttanstvi ma ve sve historii manipulaci a nasilnou christianizaci. To je ale. otazka cirkve, ne krestanskych hodnot.
@Pidlák Povidlový píše:
poslušné a neodmlouvající, konající to, co společnost očekává a to, co se má. prostě stádní povaha
Ty seš ale taky takovej, namachrovabej silák jsi za klávesnicí ![]()
@káťa píše:
Já bych zrovna tyhle do jednoho pytle neházela. Emimin je vyloženě pohodář, jeho názory často sdílím, zrovna tak Zoidberg je sice trošku provokatér, ale jinak sympaťák se sice syrově podávanými, ale často reálnými názory…
Sandokan je taky provokatér, ale občas s ním taky souhlasím…Od Povidláka jsem ještě nečetla nic kromě zapšklého zamindrákovaného nadávání na ženský, takže o tom a jeho osobním štěstí a reálném životě si dle toho každý udělal dávno obrázek sám…
já vím, že jsou každý jiný, ale spojuje je určitá citová plochost a zamindrákovanost, prostě zapšklí chlapi k ničemu
@Pidlák Povidlový píše:
@stinga píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Co se směješ jeho výjimečnosti ![]()
ach, to naše ženské hadí plémě ![]()
@Pidlák Povidlový píše:
lžete, jako obvykle. nikde jsem na ženský nenadával. to už je nemoc. něco s tím dělejte.
nadával..že jsme podvodnice a schválně se necháváme otěhotnovat
@Venetia píše:
nadával..že jsme podvodnice a schválně se necháváme otěhotnovat
že jste vztahovačná, za to nemůžu.
že jsem se ohradil proti těm, které schválně, bez domluvy vysadí HA a s partnerem schválně otěhotní, bez jeho vědomí pro Vás znamená, že nadávám na všechny ženy? že je to podvod je prostě fakt. Vy jste si to pak podivně převrátily…