Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
17.4.18 11:41

Na místě zakladatelky bych se s chlapem prostě dohodla jak vidí budoucnost a to hlavně bez emocí. Jak víme, většina chlapů jsou citoví mrzáci, nemohou za to, je to jejich genetická výbava, kterou nemohou ovlivnit. Chlap to asi zakladatelce řekl neomaleně jako blb jako vždy. Zakladatelce se zhroutil svět, jak sama píše. Asi bych se vykašlala na matku a jeho majetek a chtěla vědět jak to bude vypadat, budeme-li spolu mít děti. Pokud ale zakladatelka je tradičně založená a chce děti až po svatbě (jako já) tak chápu, že dál už v tom vztahu nechce setrvat a potřebuje to vyřešit. V rodině mamonářů se bude lpět na majetku vždycky. Já proti tomu osobně nic nemám. Kdo řeší majetky, asi nějaké má, kdo je neřeší, má holou řiť. Chtít vydědit svého potomka, protože se ožení mi přijde skoro až sektářské. A ještě k tomu, když ten potomek na to přistoupí…asi by bez matčina majetku strádal nebo co…do toho my nevidíme. Vidíme nešťastnou a zrazenou zakladatelku, která chce tradiční rodinu a její chlap jí řekne: ještě jsi mě nepřesvědčila. To by asi bylo to poslední co by mi řekl. Okamžitě bych tento casting ukončila a dopřála mu nové výběrko, kde ho teda nějaká přesvědčí na první dobrou. Tady plynou nejlepší roky a zakladatelka je jak nějaká odmítnutá uchazečka nebo co…takhle se to prostě nedělá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
17.4.18 11:51
@káťa píše:
A tebe někdo přemlouvá??? Pokud vím, tak jsi psal, že ne :lol:
tak v čem vidíš problém??? děti prostě neměj :nevim:

Kde jsem to proboha psal, kazda zenska s kterou jsem kdy byl otravovala s deckem. 8o To mate od urcityho veku skoro vsechny v sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
17.4.18 11:53
@kontramatka píše:
Na místě zakladatelky bych se s chlapem prostě dohodla jak vidí budoucnost a to hlavně bez emocí. Jak víme, většina chlapů jsou citoví mrzáci, nemohou za to, je to jejich genetická výbava, kterou nemohou ovlivnit. Chlap to asi zakladatelce řekl neomaleně jako blb jako vždy. Zakladatelce se zhroutil svět, jak sama píše. Asi bych se vykašlala na matku a jeho majetek a chtěla vědět jak to bude vypadat, budeme-li spolu mít děti. Pokud ale zakladatelka je tradičně založená a chce děti až po svatbě (jako já) tak chápu, že dál už v tom vztahu nechce setrvat a potřebuje to vyřešit. V rodině mamonářů se bude lpět na majetku vždycky. Já proti tomu osobně nic nemám. Kdo řeší majetky, asi nějaké má, kdo je neřeší, má holou řiť. Chtít vydědit svého potomka, protože se ožení mi přijde skoro až sektářské. A ještě k tomu, když ten potomek na to přistoupí…asi by bez matčina majetku strádal nebo co…do toho my nevidíme. Vidíme nešťastnou a zrazenou zakladatelku, která chce tradiční rodinu a její chlap jí řekne: ještě jsi mě nepřesvědčila. To by asi bylo to poslední co by mi řekl. Okamžitě bych tento casting ukončila a dopřála mu nové výběrko, kde ho teda nějaká přesvědčí na první dobrou. Tady plynou nejlepší roky a zakladatelka je jak nějaká odmítnutá uchazečka nebo co…takhle se to prostě nedělá. :nevim:

No nejspíše se bude muset více snažit. Dostat chlapa do chomoutu to dneska není jako hup na krávu a je tele ;)
Na to se musí pomalu a opatrně a když něco zvoře, tak šup znovu na start a odznova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
17.4.18 11:53
@Keyllah píše:
však v pohodě, ne? ty se rozmnožovat nechceš, tak nemusíš ;) zbraň ti k hlavě nikdo nepřiloží, neboj ;) tak si pro sebe vyber nějaký jiný sobecký cíl a všichni budou spokojeni, ne? :pankac:

Jezis, ale vzdyt cela zdiskuze je o tom, jak zpracovat chlapa. Do zadele nechapes, ze kdyz porad zenska otravuje, ze chce decka, treba kvuli tomu citove vydira, tak jne to uplne stzejne jako kdyby mel chlape ktu zbran u hlavy?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
17.4.18 11:56
@Tunrida píše:
A kdo vás nutí? Ti někdo to tvoje péro násilím drží? Já mám děti s mužem, který je chtěl a nesmýšlí o mně jako o tom nejhorším stvoření pod sluncem. Nevím, proč bych si je měla vynucovat s člověkem, jako jsi ty. Co bych z toho asi tak měla?

Ale do zadele, cteme vubec stejne diskuze??? Vzdyt je to tady proad o tom, ja presvedcit toho bidaka, aby si s vama udelal decko a ozenil se. :zed: To sakra neni nuceni?? Tady vazne to prumerne IQ zen bude hodne hluboko pokud jde o tahle temata. Vidite, jen to co chcete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.4.18 11:58
@zoidberg píše:
Chlapi jsou spíše skromní a i ubohá žena, která má fyzicky všechny orgány funkční a na svých místech, většině postačí ;)

Oni na nic jiného (ještě kromě jídla a alkoholu) nemyslí a tak ti docela věřím. Doporučuju funkční gumovou panu. četla jsem někde, že v Japonsku už její prototyp dovedli k dokonalosti. Je to jednorázový výdaj, který se do budoucna jistě bohatě zaplatí sám. :mavam: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1734
17.4.18 11:58
@Keyllah píše:
no jo no, když vám stačí tak málo :lol: jen je otázkou, o čí ubohosti je pak řeč ;) to pak zbývá jen to plakání na netu o tom, jak jsou ženský ubohý, neb zvednout zadek a jít hledat „neubohý“ kus by vyžadovalo asi moc energie :mrgreen:

Vzdyt s tou ubohosti chlapu jste tady zacaly vy?? vy zensky si vazne neviodite do huby. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.4.18 11:59
@Pidlák Povidlový píše:
A vás se to dotklo, nebo proč to řešíte? Fakt se nestačím divit, jak se některé ženy dokážou vzteknout, když se jim nabídne pohled z druhé strany. Holt někdo sem chodí jen pro potvrzení svých rozhodnutí a opačný názor je dokáže doběla rozpálit. Jinak si ty neustálé osobní útoky nedovedu vysvětlit. Chováte se jako nevychovaný spratek a jste na to zřejmě pyšná.

jakej pohled z druhé strany, vždyť ty na druhé straně nejsi :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3739
17.4.18 11:59
@zoidberg píše:
No nejspíše se bude muset více snažit. Dostat chlapa do chomoutu to dneska není jako hup na krávu a je tele ;)
Na to se musí pomalu a opatrně a když něco zvoře, tak šup znovu na start a odznova.

jo. A přesně takhle to vzniká. Ona se snaží, když ptáčka lapá…bla bla bla…pak se vezmou a ona začne být sama sebou a najednou chlap kouká, s kým to vlastně žije. A dobře mu tak. :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
17.4.18 12:01
@Pidlák Povidlový píše:
A vás se to dotklo, nebo proč to řešíte? Fakt se nestačím divit, jak se některé ženy dokážou vzteknout, když se jim nabídne pohled z druhé strany. Holt někdo sem chodí jen pro potvrzení svých rozhodnutí a opačný názor je dokáže doběla rozpálit. Jinak si ty neustálé osobní útoky nedovedu vysvětlit. Chováte se jako nevychovaný spratek a jste na to zřejmě pyšná.

Presne tak, tohle forum by melo byt studijni material pro mlade muze, aby pochopili co jsou zeny zac a do jakych sr.. se muzou dostat. To by pak ubylo snatku jeste vice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.4.18 12:01
@Sandokanos píše:
Ale do zadele, cteme vubec stejne diskuze??? Vzdyt je to tady proad o tom, ja presvedcit toho bidaka, aby si s vama udelal decko a ozenil se. :zed: To sakra neni nuceni?? Tady vazne to prumerne IQ zen bude hodne hluboko pokud jde o tahle temata. Vidite, jen to co chcete

A proč to řešíš ty, po kterým nikdo nic nechce???

• Citovat
  • Upravit
41182
17.4.18 12:02
@Sandokanos píše:
Jezis, ale vzdyt cela zdiskuze je o tom, jak zpracovat chlapa.Do zadele nechapes, ze kdyz porad zenska otravuje, ze chce decka, treba kvuli tomu citove vydira, tak jne to uplne stzejne jako kdyby mel chlape ktu zbran u hlavy?? :zed:

Jo ták…a on chudáček aby měl klid, nedokáže stát za svým rozhodnutím a co? stane se otcem? rozejde se s ní? sory, ale pořád to bude jen a jen jeho rozhodnutí -) to ho mám politovat? tak jo, lituju ho, že nedokáže stát pevně za svým, či si prosadit v tak zásadní otázce svůj názor…nicméně musím podotknout, že takovým slabochů, kteří něco 100% nechtějí a nechají se donutit, fakt v okolí moc nemám :think: vlastně ne, kecala bych, nikoho takovýho v okolí nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
17.4.18 12:02
@káťa píše:
A proč to řešíš ty, po kterým nikdo nic nechce???

ALe vzdyt do zadele po me taky chce, sice neni to uplne takovej natlak, ale citim, ze to muze byt jednou pruser. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
17.4.18 12:04
@Sandokanos píše:
Vzdyt s tou ubohosti chlapu jste tady zacaly vy?? vy zensky si vazne neviodite do huby. :zed:

to chce klid :kytka: a možná trošku slušnější vyjadřování, pokud by to nebyl takový problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
17.4.18 12:04
@Keyllah píše:
Jo ták…a on chudáček aby měl klid, nedokáže stát za svým rozhodnutím a co? stane se otcem? rozejde se s ní? sory, ale pořád to bude jen a jen jeho rozhodnutí -) to ho mám politovat? tak jo, lituju ho, že nedokáže stát pevně za svým, či si prosadit v tak zásadní otázce svůj názor…nicméně musím podotknout, že takovým slabochů, kteří něco 100% nechtějí a nechají se donutit, fakt v okolí moc nemám :think: vlastně ne, kecala bych, nikoho takovýho v okolí nemám…

To je marny, tyhle diskuze s vama jsou uplne ztraceny cas, akorat clovek chape, ze se neda s nekym proste debatovat a je to ztrata casu. :think: Kazdy ma slebe chvilky a zamilovanej chlapek se proste muze nechatz zpracovat, vzdyt jen kvuli tomu ma spousta z vas decka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí