Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
16.4.18 17:23

Ale však pánové, vždyť se nežeňte, nedělejte si děti. Však vás k tomu nikdo nenutí. Ona budoucí generace nebude nijak ochuzena, když z těch vašich spermií nikdo nevznikne. Ještě teda poděkujte svým tatínkům, že byli tak hloupí a udělali si vás s těmi vypočítavými mrchami, vašimi matkami..

• Citovat
  • Upravit
Pidlák Povidlový
16.4.18 17:29
@Tunrida píše:
Ale však pánové, vždyť se nežeňte, nedělejte si děti. Však vás k tomu nikdo nenutí. Ona budoucí generace nebude nijak ochuzena, když z těch vašich spermií nikdo nevznikne. Ještě teda poděkujte svým tatínkům, že byli tak hloupí a udělali si vás s těmi vypočítavými mrchami, vašimi matkami..

a to jako můžeme jo?
a nebude zde nějaká psát, jak si ji někdo nechce vzít?
:lol:

• Citovat
  • Upravit
8864
16.4.18 17:39
@Tunrida píše:

Nějak si chlapci neuvědomují, jak moc tímto postojem nahrávají určitým rodinám a mužům, kteří se hrnou do Evropy. Za pár let nás přečíslí…a pak už nebude o čem debatovat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
16.4.18 17:44
@Tunrida píše:

Nenutí jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.4.18 17:44
@Pidlák Povidlový píše:
a to jako můžeme jo?
a nebude zde nějaká psát, jak si ji někdo nechce vzít? :lol:

A vy snad potřebujete k životu ženský? Když jsme takový lůzy, tak proč za námi lezete?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.4.18 17:45
@zoidberg píše:
Nenutí jo? :mrgreen:

Ach vy ubožáčci nesvéprávní :,(

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
16.4.18 17:46
@PupuP píše:
@Adeletka : podle mě je ale důležité myslet i na případný rozvod a řešit, jak by to bylo. A predmanzelskou smlouva má dnes kdekdo. Já bych taky ráda měla svatbu, ale argumenty přítele proč ne, jsou rozumné. Co kdyby jeden z nás si nadelal dluhy a ten druhý to pak musel splácet nebo něco podobného? Já také platím nájem ačkoliv bydlíme u přítelova příbuzného. Já jsem přišla s holou prdeli, on ten byt koupit že svých nasetrenych peněz. Až budu na mateřské, tak mě taky bude zivit on (i přesto že děti třeba nechce). A ja mu to nebudu moct oplatit. Při rozvodu přece nemám nárok na půlku bytu, který jsem nekoupila. Na druhou stranu na domácnost prispivame určitým % z našeho platu.

Jsi sen každého druhého chlapa. Nemusí si tě ani brát, o děti se zajímat a ty mu budeš vděčná, když ti něco smrkne z přebytků. Ale to budeš muset být moc hodná a posteli a v kuchyni. O dětech nemluvím, ty ho nezajímají a bude to v podstatě tvůj koníček. No super.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
16.4.18 17:49
@Tunrida píše:
A vy snad potřebujete k životu ženský? Když jsme takový lůzy, tak proč za námi lezete?

Přijde čas, kdy je nikdo potřebovat nebude. Už teď mají na kahánku.
http://doma.nova.cz/…i-ubyva.html
Je to samej mamánek, rovnoprávnost je pro ně sprosté slovo.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.4.18 17:50
@Kobliha51 píše:
Přijde čas, kdy je nikdo potřebovat nebude. Už teď mají na kahánku.
http://doma.nova.cz/…i-ubyva.html
Je to samej mamánek, rovnoprávnost je pro ně sprosté slovo.
:lol: :lol: :lol: Bodejď, kdepak by se v našich emimiňáckcýh chlapcích vzala pořádná spermie :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Pidlák Povidlový
16.4.18 17:51
@truelly píše:
Nějak si chlapci neuvědomují, jak moc tímto postojem nahrávají určitým rodinám a mužům, kteří se hrnou do Evropy. Za pár let nás přečíslí…a pak už nebude o čem debatovat. :?

u nás je opravdu pár uprchlíků, takže naše muže to zajímat nemusí. nevěřte těm lžím, co kváká Pitomio a Eman, tihle blbci jsou daleko nebezpečnější, než uprchlíci a těží z Vašeho strachu. pokud to nebudou uprchlíci (kteří problém jsou, ale ne zas tak veliký, jak japonský vlastenec předestírá), najdou si jiného nepřítele, kterým budou strašit. jde jim jen o moc.

Mimo to je planeta již dávno přelidněná, takže je to už úplně jedno. Člověk za poslední dobu vydrancoval vše, co mohl a stále pokračuje, až do úplného kolapsu civilizace a přírody. Pokud člověk nechá vyhynout několik živočišných druhů jen proto, že v Asii mají problém s erekcí, tak je mi to už úplně jedno.

někdo by mohl na Vaše slova říci, proč dělat děti, když už bude jen hůře? a to bude…

• Citovat
  • Upravit
Pidlák Povidlový
16.4.18 17:54
@Tunrida píše:

#KŇŮ

• Citovat
  • Upravit
9371
16.4.18 17:54
@Tunrida píše: :lol: :lol: :lol: Bodejď, kdepak by se v našich emimiňáckcýh chlapcích vzala pořádná spermie :lol:

Nahodou, ja jsem pro absolutni rovnopravnost a nejak s tim tady nemohu uspet. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.4.18 18:03
@Emimin7 píše:
Nahodou, ja jsem pro absolutni rovnopravnost a nejak s tim tady nemohu uspet. :?

A co ti v tom brání?

• Citovat
  • Upravit
8864
16.4.18 18:05

@Pidlák Povidlový když myslíš…ve Velké Británii si taky před čtyřiceti lety neuměli mnohé věci ani představit. A dneska… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
16.4.18 18:11
@Tunrida píše:
A co ti v tom brání?

Mne nic. Jen pisu, ze tady nechteli rovnopravost ani muzi, ani zeny, kdyz jsem o tom psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí