Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.18 13:05

Kdysi jsme bydleli s manželem u jeho rodičů, v jejich baráku. Nebudu tady popisovat detaily, ale nakonec jsem si prosadila, že jsme si koupili svůj byt, a dost daleko. Jejich barák mi byl ukradený. A konečně jsem se mohla cítit ve svém bytě jako doma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.18 13:06

@Sandokanos
Laskavě si odpust své Jizlivé komentáře. Nic o mě ani o nás nevíš
Nikde nebydlim v “podstatě zadarmo”
A na začátku našeho vztahu jsem mu půjčila více peněz než mas ty zřejmě na účtu.

• Citovat
  • Upravit
7257
15.4.18 13:06
@Sandokanos píše:
Klasicka demagogie vas zen, samozrejme, ze pokud by se vzali a byli spolu treba 10 let a investovali penize do domu, tak zenska ma pravo na vyplaceni nejaky castky. Ikdyz tam bydlela vlastne zadarmo a jeste si odnese bonus. :think:
Jeste vetsi pruser by byl, kdyby casem chteli vetsi dum, tenhle prodali, penize vzali z toho, k tomu nejaka hypoteka.Jenom to okecavate pritom svatba ovlivni vas majetek sakra hodne. A predmanzelska smlouva taky muze byt spatne udelana, soudkyne muze rozhodnout jinak nez si myslite.

To by musela mit na vse ucty a schovavat je pro pripad rozvodu, to musi byt hrosi kuze.

Jinak ano, bzdy rozvodem clovek trati, i po citove strance, o detech nemluve.To bys musel zit sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.4.18 13:07

A na co svatba :nevim: buďte spolu když chcete a máte se radi, k tomu svatba není třeba. V majetku budete mít jasno, jeho je jeho, tvoje je tvoje a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
15.4.18 13:07

Bohužel, pro mě by to taky znamenalo konec a v dalším vztahu bys si na tohle dávala hodně majzla. Děti naštěstí nemáte, za svobodna bych do nich taky nešla…leda tak po pětatřicítce, ale to bych už zase k tomu nechtěla tatínka vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.4.18 13:10
@terien píše:
A na co svatba :nevim: buďte spolu když chcete a máte se radi, k tomu svatba není třeba. V majetku budete mít jasno, jeho je jeho, tvoje je tvoje a je to.

No jasne zakladatelka bude dum zvelebovat leta a pak odejde i s detmi s kufrikem. Protoze zena je na materske v nevyhode a na druhy dum nebo byt si hned tak nenasetri.Pro zakladatelku je to nevyhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
15.4.18 13:11

@jannina1 přesně tak, nebude dřít celý život na cizím, to by byla blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.4.18 13:12
@Anonymní píše:
@Sandokanos
Laskavě si odpust své Jizlivé komentáře. Nic o mě ani o nás nevíš
Nikde nebydlim v “podstatě zadarmo”
A na začátku našeho vztahu jsem mu půjčila více peněz než mas ty zřejmě na účtu.

A mas na to smlouvu? Bude Ti to vracet? Protoze pokud je jeho rodina na korunu a majetek, jednej stejne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
15.4.18 13:14

@jannina1 : nevadí, já bych na svého přítele taky svůj majetek jen tak neprepsala. A svatba v tom nehraje roli. Každopádně pokud bude zakladatelka do vybavení domů investovat, tak pak má na nějake finanční odškodnění samozřejmě nárok, ne? Úměrně svému vkladu. Ale když přijdu do manželství jako ta chudší, tak nemůžu čekat, že při rozvodu dostanu polovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.18 13:16

Ne peníze mi nevrátil
Ale ze začátku jsem u nej bydlela zadarmo. Tak se to tak nějak vynulovalo:
Teď platím “standardní nájem” jaký bych platila jinde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.18 13:17

@PupuP
Já nic nečekám.
O peníze mi nejde a nikdy neslo.
Jsem naprosto nezávislá
Bohužel manželství je bráno jako kontrakt

• Citovat
  • Upravit
7257
15.4.18 13:17
@PupuP píše:
@jannina1 : nevadí, já bych na svého přítele taky svůj majetek jen tak neprepsala. A svatba v tom nehraje roli. Každopádně pokud bude zakladatelka do vybavení domů investovat, tak pak má na nějake finanční odškodnění samozřejmě nárok, ne? Úměrně svému vkladu. Ale když přijdu do manželství jako ta chudší, tak nemůžu čekat, že při rozvodu dostanu polovinu.

Ale od toho manzelstvi a duvera proboha je! Jde to jiste nejak osetrit, ale schovavej 20 let nejake ucty, co jsi poridila.Ono to muze byt za leta hromadu malych veci, ale ve vysledku odejde s igelitkou.Kdyz jsou deti, tak takhle zit je chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
15.4.18 13:18

Kolik je ti let, zakladatelko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.4.18 13:20
@Anonymní píše:
Ne peníze mi nevrátil
Teď platím “standardní nájem” jaký bych platila jinde

Jaky najem v domku platis? Snad tedy jen energie napul, ne? Nebo i neco vice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
15.4.18 13:21
@Anonymní píše:
Ne peníze mi nevrátil
Teď platím “standardní nájem” jaký bych platila jinde

Tak uz tohle je pomerne neobvykle. Ano, podilej se nakladech, ale platit najemne?
A tomu neprijde zvlastni, ze z pujcky udelal dar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí