Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.18 12:47

Nejedna se o České zákony

• Citovat
  • Upravit
1428
15.4.18 12:48

Holky, zkuste se na to podívat i z jeho strany. Kdybyste měli barák, psali byste ho hned na chlapa? Já teda ne! Manžel zdědil chatu, je jen jeho, jezdíme tam rádi, je to jeho srdeční záležitost a kdyby došlo na rozvod, tak.je prostě jeho a hotovo! Jako kdybychom ji kupovali a zařizovali spolu tak je to jiná, to bych se hodněrychle ozvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.4.18 12:50

Tohle kdyby mi přítel řekl, beru nohy na ramena a zdrham jak nejrychleji můžu. Maminka pro něj vzdy bude na prvním miste. SJM sice osetri problém s domem, ale osobnostne Ti pritele nepredela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
15.4.18 12:51
@Anonymní píše:
Mě si také partner asi nechce vzít. Včera jsme s tím tématem začali. Jsme spolu od roku 2014. A on prý ze mi vždy říkal ze se ženit nechce. Ze pro nej by to byl velký risk. Ze kdybych se s nim rozvedla, a on by přišel o svůj milovaný dům který si koupil za své těžce vydělané peníze. Dále ze prý by jej matka hned vydedila. Nedřela prý cely život aby nakonec peníze a všechen majetek domy a tak dále šly do nějakého cizince. Takhle to řekl.
Ze prý on svatbou nic nezíská.
Ale děti prý chceMě skončil svět. Úplně zlomené srdce.
Samozřejmě pro mě je toto konečná.
Mám v hlavě hrozny zmatek
Nakonec ale pak ze prý mě miluje,
Jsem Láskou jeho života. A bla bla
Prý ze máme společný sen a ze prý nikdy neřekl ze si mě nechce vzít. Přitom mi to řekl. Ze prý to myslel jinak..
Ze se můžeme vzít ale musíme to Právně ošetřit.. ale já už jaksi nevěřím..
nevím cítím hrozny Smutek…

Nechce si te vzit, je mi lito, ale je to tak.
To jsou totiz zcela liche pseudoduvody. Majetek nabyty pred manzelstvim nespada do SJM, stejne tak majetek ziskany dedictvim. A neni treba to jakkoliv osetrovat predmanzelskou smlouvou.
Ale majetek by me netrapil, trapil by me fakt, ze pro chlapa je prednejsi pripadne dedictvi nez my (a schvalne nepisu ja) a nas spolecny zivot.

Příspěvek upraven 15.04.18 v 12:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.18 12:51

Já abych to uvedla na pravou míru.. bych nikdy jeho majetek ani majetek jeho rodiny nechtěla. Predsvateni smlouva by byla samozřejmostí. Ale i tak
Proste jak mi to řekl tak mě to velice ranilo.
A měla jsem ten samy pocit ať si s mamkou nechají všechny peníze světa mě si asi tak hodně necenni. Tak mužů jít dal :,(

• Citovat
  • Upravit
sarah1618
15.4.18 12:52

K

• Citovat
  • Upravit
7257
15.4.18 12:53

Takovyho chlapa bych opravdu poslala nekam.Ze zacatku Ti rekl pravdu, pak se snazil mlzit. Barak by mu samozrejme zustal, ale pro Tebe by to bylo naprosto nevyhodne, i kdyz by jsi dum zvelebovala, odesla by jsi s igelitkou bez naroku na neco.Bud rada, ze se odkopal a najdi nekoho, kdo Te bude opravdu milovat a bude mu zalezet na Tve budoucnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
15.4.18 12:54

Kvůli čemu s nim jsi?
Dokážeš si představit život bez svatby, bílých šatů a tak. Mít vedle sebe manžela a ne partnera?

To samé cítím také co @vonajebohyne?

• Citovat
  • Upravit
1309
15.4.18 12:55
@Gortyna píše:
Holky, zkuste se na to podívat i z jeho strany. Kdybyste měli barák, psali byste ho hned na chlapa? Já teda ne! Manžel zdědil chatu, je jen jeho, jezdíme tam rádi, je to jeho srdeční záležitost a kdyby došlo na rozvod, tak.je prostě jeho a hotovo! Jako kdybychom ji kupovali a zařizovali spolu tak je to jiná, to bych se hodněrychle ozvala…

Toto ale není o přepisování baráku na manželku. Barák je jeho, získal ho za svobodna, nikdo mu ho nevezme. Je to hlavně o vztahu k přítelkyni, ktere jasne dává najevo, že ji neduveruje a ze pro něj jak maminka tak barák znamena víc než ona sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.4.18 12:57

Jinak to vypada, ze mu zalezi na baraku a majetku vice nez na dobrem partnerskem vztahu.Bud rada, ze nemate deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
15.4.18 12:59

Zakladatelko, opravdu to chceš ukončit? Mě přítel řekl to samé, co tobě, že svatbou a případným rozvodem by přišel o svůj majetek a nevezme si mě. Jsme spolu od 2008. Jsem s tím smířena a chápu to, přeci jen si na to sám nešetřil :) chlapi to vidí jinak. Zkus si s ním o tom promluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.18 12:59

Ze začátku mi to sice řekl. Ale pak mluvíl o svatbě a svatebních tradicích a tak
Jednou dokonce říkal ze nám moje sestřenice pomohou zorganizovat mé loučení se svobodou
A teď tohle

Cítím se hrozně
Nic si nenalhavam

Proč s nim jsem?
Jsme spolu skoro pět let Žijeme spolu
Máme plány
Mu Říkám vše
Brala jsem jej jako partnera a. Myslela jsem si ze si mě jednou vezme…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.18 13:00

@Agneth ano :,(

• Citovat
  • Upravit
1734
15.4.18 13:01

Klasicka demagogie vas zen, samozrejme, ze pokud by se vzali a byli spolu treba 10 let a investovali penize do domu, tak zenska ma pravo na vyplaceni nejaky castky. Ikdyz tam bydlela vlastne zadarmo a jeste si odnese bonus. :think:
Jeste vetsi pruser by byl, kdyby casem chteli vetsi dum, tenhle prodali, penize vzali z toho, k tomu nejaka hypoteka.

Jenom to okecavate pritom svatba ovlivni vas majetek sakra hodne. A predmanzelska smlouva taky muze byt spatne udelana, soudkyne muze rozhodnout jinak nez si myslite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.4.18 13:03
@PupuP píše:
Zakladatelko, opravdu to chceš ukončit? Mě přítel řekl to samé, co tobě, že svatbou a případným rozvodem by přišel o svůj majetek a nevezme si mě. Jsme spolu od 2008. Jsem s tím smířena a chápu to, přeci jen si na to sám nešetřil :) chlapi to vidí jinak. Zkus si s ním o tom promluvit

Ale tento pan by o zadny majetek neprisel.Tam je zrejma neduvera. Pokud ty to mas podobne a nevadi ti to, je to pro me nepochopitelne, ale Tvoje vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí