Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Emimin7 píše:
No, sňatků obecně neustále ubývá. Možná to chce neustále strašit nejhoršími případy ze života i z médií. Jenom já jich kolem sebe mám až až.
Loňský rok byl velký nárůst svateb, největší od devadesátých let. To zase budou mít rozvodoví právníci žně za pár let ![]()
@káťa píše:
A teď si představ, ale hlavně ať ti z toho nepraskne žilka, že moje dítě, kterému umřel biologický otec, si můj chlap dokonce natolik zamiloval, že mu říká tatínku, bere jí za svou a investuje do ní dobrovolně spoustu času a nemalé peníze, protože se prostě zbožňují…
Za to, co jí nakoupil minule na její sport, by mohl mít nejméně 3 all exklusive noci v bordelu…![]()
![]()
No teda, až tohle místní „muži“ přečtou, tak se vopupínkujou i na pr.de.li.
![]()
@Sandokanos píše:
Ale do zadele, cteme vubec stejne diskuze??? Vzdyt je to tady proad o tom, ja presvedcit toho bidaka, aby si s vama udelal decko a ozenil se.To sakra neni nuceni?? Tady vazne to prumerne IQ zen bude hodne hluboko pokud jde o tahle temata. Vidite, jen to co chcete
No můžu já za to, že některým kozám stačíš ty?
To víš, jaký jdeš, takovou potkáš. To prostě platí.
@Sandokanos píše:
ALe vzdyt do zadele po me taky chce, sice neni to uplne takovej natlak, ale citim, ze to muze byt jednou pruser.
tak sis měl najít ženskou co děti nechce
Pokud by mě chlap jasně řekl že on děti nikdy nechce, je jedno jaký důvod tak řeknu fajn tak si najdi sobě podobnou, já bych v takovém vztahu nebyla štastná
Nebo do žádného vztahu ani nejít a mít klid
Je jasné že ten vztah blbě dopadne, v určitou dobu nastanou hádky a bud jeden ustoupí a to hodně nebo vtah stejně krachne a škoda těch promarněných let ![]()
@Anyshka píše:
Muj chlap si me nikdy nevezme, protoze ja chci malinkou svatbu, jen ja a on a svedci a rodice. Jenomze on by „musel“ pozvat celou rodinu, vsetne bratrancu, sestrenic a babicky zete v podnajmu a kazdeho, komu kdy byl na svatbe, aby jim to oplatil. No a kdyz tam budou jeho, budou tam muset byt i moji a to mate ejhle svatbu za pul mega a na to my nemame a tady nase rozhovory o svatbe konci. ????
On chce to, na co nemá? To není dobré do potencionálního svazku. Ale co si budeme povídat, on to dobře ví, že svatbu nechce a tak jen hledá ten neprůstřelný důvod. Chceš s ním zůstat navždy? Já jsem teda zastáncem svateb u mladých lidí, kteří teprve začínají budovat rodinu a případný majetek. Pokud jsou už rozvedení, netrvala bych na svatbě. Jak jste na tom vy? Jestli jste ještě hodně mladí, nezůstávej s ním. Máte každý jiné názory, to nebude dělat dobrotu. On se viditelně vymlouvá. Cítíš to taky tak?
Já bych se klidně oženil, ale bohužel nemám na to mít ženskou ![]()
@84jirka píše:
Já bych se klidně oženil, ale bohužel nemám na to mít ženskou
Neztrácej naději a jdi tomu trochu naproti. Musíš se snažit.
@Kobliha51 píše:
No teda, až tohle místní „muži“ přečtou, tak se vopupínkujou i na pr.de.li.![]()
Byl jsem se kouknout, zatím nic ![]()
U mě máme taky takový problém. Od začátku vztahu (2011) říká, že si mě nechce vzít, nakonec změnil rozhodnutí a v prosinci mi jen tak mezi řečí řekl, že by si mě někdy chtěl vzít a teď zase názor změnil a nikdy si mě vzít nechce a to čekám druhé jeho dítě a absolutní nezájem. Docela mě to taky šíleně mrzí. Já si ho vždy chtěla vzít, ale teď začínám uvažovat, jestli to neříkal jen tak na oko aby mě uchlácholil a nakonec zůstanu sama se dvěma dětmi
![]()
@zoidberg píše:
Byl jsem se kouknout, zatím nic
Jen si to představ: TVOJE peníze a CIZÍ DÍTĚ a ty mu je dobrovolně dáš. Ještě nic? Tak jsi v bezvědomí. ![]()
@Kobliha51 píše:
No teda, až tohle místní „muži“ přečtou, tak se vopupínkujou i na pr.de.li.![]()
když někdo tak strašně touží někoho naštvat a těší ho to, dost to vypovídá o charakteru. podobně se chová ten lhář na hradě.
@LumicekL píše:
U mě máme taky takový problém. Od začátku vztahu (2011) říká, že si mě nechce vzít, nakonec změnil rozhodnutí a v prosinci mi jen tak mezi řečí řekl, že by si mě někdy chtěl vzít a teď zase názor změnil a nikdy si mě vzít nechce a to čekám druhé jeho dítě a absolutní nezájem. Docela mě to taky šíleně mrzí. Já si ho vždy chtěla vzít, ale teď začínám uvažovat, jestli to neříkal jen tak na oko aby mě uchlácholil a nakonec zůstanu sama se dvěma dětmi![]()
![]()
To se všechno může změnit, viš. Ale záleží moc na tom, jak spolu žijete. Jestli je to fajn a ve všem si vyjdete vstříc, tak se to dá nějakou dobu vydržet s člověkem, kterému nestojíš za to, abyste uzavřeli manželství. Já osobně bych to brala jako přechodnou dobu, než najdu něco lepšího, stejně tak, jak smýšlí on. Hlavně žádné závazky (manželství). Dítě pro takového chlapa žádný závazek není.
@84jirka píše:
Já bych se klidně oženil, ale bohužel nemám na to mít ženskou
Je fakt, že manželství je drahý špás, pokud na to nemáš, zase tak moc toho nelituj.
Nikdo ti za vadný kus peníze nevrátí, naopak budeš ošklivě doplácet.
@Pidlák Povidlový píše:
když někdo tak strašně touží někoho naštvat a těší ho to, dost to vypovídá o charakteru. podobně se chová ten lhář na hradě.
Jooooo, politika, ta tu chyběla.
![]()
Když jsem stydlivý, nesmělý, koktám a nemám ještě žádné zkušenosti se ženami, tak nemám u žádné ženy šanci. ![]()