Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tunrida píše:
Komplexy
jsem se dost neobratně vyjádřila, protože teď to vyznělo nefér pro gaye, to bych nerada. Měla jsem na mysli ten fyzický odpor k ženám…
Myslíš, že ty svoje plky myslí vážně? To už přece nemůže bavit poslouchat ani chlapy v jejich okolí.
@zoidberg píše:
Tak tak, někomu stačí ke štěstí málo
to není málo
@dedrichov píše:
jsem se dost neobratně vyjádřila, protože teď to vyznělo nefér pro gaye, to bych nerada. Měla jsem na mysli ten fyzický odpor k ženám…
Myslíš, že ty svoje plky myslí vážně? To už přece nemůže bavit poslouchat ani chlapy v jejich okolí.
Na klávesnici je vážně určitě myslí
Doma mají tak akorát ručku šmátralku ![]()
No právě, tak mi to připadá, že čeká na nějakou jinou a já jsem jen ta přechodná stanice. Popravdě poslední dobou to není moc dobré, dost se hádáme (já upřednostňuji rodinu a čas strávený společně a on jen to co vyhovuje jemu a o rodinu není zájem a už vůbec ne společné chvíle či budovat budoucnost), asi to mám za to, že jsme dítě oba chtěli, ale nakonec se mu asi změnili plány, když už se to vlastně stalo a nečekaně.
![]()
@dedrichov píše:
Naopak fyzično je zdá se to hlavní, takže odpor nebude fyzický.
@dedrichov píše:
O fyzickém odporu k ženám tu myslím nikdo nepsal ![]()
Abych se uvedl na pravou míru, já mám odpor ke všem, nejem k ženám. Dělit pohlaví je ohavnost nadevše.
@stinga píše:
@zoidberg @Pidlák Povidlový, @emimin, @Sandokanos - pánové, jsem šťastná, že v reálném životě potkávám převážně jiné typy Mužů, než jste vy
Já bych zrovna tyhle do jednoho pytle neházela. Emimin je vyloženě pohodář, jeho názory často sdílím, zrovna tak Zoidberg je sice trošku provokatér, ale jinak sympaťák se sice syrově podávanými, ale často reálnými názory…
Sandokan je taky provokatér, ale občas s ním taky souhlasím…
Od Povidláka jsem ještě nečetla nic kromě zapšklého zamindrákovaného nadávání na ženský, takže o tom a jeho osobním štěstí a reálném životě si dle toho každý udělal dávno obrázek sám…
Fyzický odpor menšiny versus váš odpor jakýkoliv k ženám. Nebo proč pořád vystupujete tak nadřezeně, vysmíváte se nešťastným ženským, pošklebujete se v jakékoliv diskuzi, bez špetky empatie. Pořád jen ty vaše prostoduché kecy, až to člověka už ani číst nebaví.
Jestli to má být vtipný, tak opakovaný vtip není vtipem…
I když je to vše jen hra z vaší strany, tak je z toho člověku trpko. Zkuste nad tím někdy zapřemýšlet, než vypustíte jedovatou slinu do okolí. čau.
@káťa píše:
Já bych zrovna tyhle do jednoho pytle neházela. Emimin je vyloženě pohodář, jeho názory často sdílím, zrovna tak Zoidberg je sice trošku provokatér, ale jinak sympaťák se sice syrově podávanými, ale často reálnými názory…
Sandokan je taky provokatér, ale občas s ním taky souhlasím…Od Povidláka jsem ještě nečetla nic kromě zapšklého zamindrákovaného nadávání na ženský, takže o tom a jeho osobním štěstí a reálném životě si dle toho každý udělal dávno obrázek sám…
S tím souhlasím. Do jednoho pytle je může házet jen kdo je tu ještě nezná
Dost možná jde právě o majetek a o tom se dost blbě mluví. Žijeme ovšem v zemi naprosto nesmyslných zákonů, ve vládě máme chronického lháře a člena StB a vše je „ok“… Nedivím se, že někdo nechce svatbu proto, že nechce přijít o to, co celou dobu budoval a nevidím jediný důvod proč by měl ten co majetek má, automaticky za nic o půlku přijít. Takže pokud vztah, tak vyrovnaný. Buď oba bez majetku a nebo oba s majetkem a předm. smlouvou. Každému ať případně zůstane s čím přišel a napůl jde jen to, co budovali společně. Je to fér. Slýchám kolem sebe tolik nechutných příběhů, kdy chlap podnikatel, který vydělával slušný peníze byl komplet oškubán svojí ex-manželkou, že mi je z toho zle a to jsem ženská taky! Takže toť můj názor. Pokud jde „jen“ o majetek, sepište předm. smlouvu a můžete se v klidu vzít a žít spolu šťastný život.
@Anonymní píše:
Mě si také partner asi nechce vzít. Včera jsme s tím tématem začali. Jsme spolu od roku 2014. A on prý ze mi vždy říkal ze se ženit nechce. Ze pro nej by to byl velký risk. Ze kdybych se s nim rozvedla, a on by přišel o svůj milovaný dům který si koupil za své těžce vydělané peníze. Dále ze prý by jej matka hned vydedila. Nedřela prý cely život aby nakonec peníze a všechen majetek domy a tak dále šly do nějakého cizince. Takhle to řekl.
Ze prý on svatbou nic nezíská.
Ale děti prý chceDost možná jde právě o majetek a o tom se dost blbě mluví. Žijeme ovšem v zemi naprosto nesmyslných zákonů, ve vládě máme chronického lháře a člena StB a vše je „ok“… Nedivím se, že někdo nechce svatbu proto, že nechce přijít o to, co celou dobu budoval a nevidím jediný důvod proč by měl ten co majetek má, automaticky za nic o půlku přijít. Takže pokud vztah, tak vyrovnaný. Buď oba bez majetku a nebo oba s majetkem a předm. smlouvou. Každému ať případně zůstane s čím přišel a napůl jde jen to, co budovali společně. Je to fér. Slýchám kolem sebe tolik nechutných příběhů, kdy chlap podnikatel, který vydělával slušný peníze byl komplet oškubán svojí ex-manželkou, že mi je z toho zle a to jsem ženská taky! Takže toť můj názor. Pokud jde „jen“ o majetek, sepište předm. smlouvu a můžete se v klidu vzít a žít spolu šťastný život.
@kopretina2000 píše:
Dost možná jde právě o majetek a o tom se dost blbě mluví. Žijeme ovšem v zemi naprosto nesmyslných zákonů, ve vládě máme chronického lháře a člena StB a vše je „ok“… Nedivím se, že někdo nechce svatbu proto, že nechce přijít o to, co celou dobu budoval a nevidím jediný důvod proč by měl ten co majetek má, automaticky za nic o půlku přijít. Takže pokud vztah, tak vyrovnaný. Buď oba bez majetku a nebo oba s majetkem a předm. smlouvou. Každému ať případně zůstane s čím přišel a napůl jde jen to, co budovali společně. Je to fér. Slýchám kolem sebe tolik nechutných příběhů, kdy chlap podnikatel, který vydělával slušný peníze byl komplet oškubán svojí ex-manželkou, že mi je z toho zle a to jsem ženská taky! Takže toť můj názor. Pokud jde „jen“ o majetek, sepište předm. smlouvu a můžete se v klidu vzít a žít spolu šťastný život.
Zakladatelka psala, že se na jejich majetky vztahují zahraniční zákony. Takže naprosto zbytečné kydy o stb a podobně. Stačilo by číst. ![]()
@Pidlák Povidlový píše:
co dneska?
No když vezmu jednu z nejobycejnejsich věcí a to je vánoční besídka, kterou starší dítě mé tety mělo a mladší už ne, protože by to někoho diskriminovalo
bez ohledu na tradice, historii a křesťanské zaměření země. Až si někdo z důvodu pouhého přečíslení takhle začne vyskakovat u nás, tak ti to bude jedno? Asi ano. A to píšu jen o besídce a ne o dalších zásadních věcech, které tam určují běh dějin
protože si je tam pustili a protože Britové tolik dětí nemají. ![]()
Komplexy