Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
19.10.18 18:43

Vánoce se u řady lidí zvrhly jen v přežírání, chlastání a dárkové šílenství.Nechápu ty vánoční vozíky plné piv, tvrdého alkoholu,chipsů,všeho možného na chlebíčky, prostě s prominutím žrádla.Předhánění, kdo bude mít více druhů cukroví a kolik kilo.Santa v reklamě na Coca Colu s osvíceným kamionem, ke kterému zblblá a konzumní část populace vodí děti. Komerce pohltila Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.18 18:47
@Anonymní píše:
Ahoj,oživovat diskuzi nebudu,jen se přidám do diskuze,tak snad se najde někdo,kdo se přidá s názorem.
Mám s přítelem dvě děti. Řekla bych,že jsme si prošli několika fázemi hovoru o svatbě. Ze začátku vztahu to bylo „ano,vezmeme se“. Pak to jeden rok vystřídalo „už brzy“ a letos už to není ani to. Dokonce už řekl,že na to nemá čas. Přitom jde jen o jedno odpoledne o víc nic (nechceme tradiční svatbu).
Otázka ale je (kladu si ji i sama,ale vlastně nevím,jak si odpovědět)vzali byste si ho,až by si na Vás udelal čas?
Cítím se trošku podvedena,protože já do toho vztahu sla s tim,ze si me vezme. Klára

musis na nej vic tlacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
19.10.18 18:53
@Monchichik píše:
@Kobliha51 Tomu nevěřím, přece po mě nemůžou chtít platit něco, za co nejsem zodpovědná. To by mohl ty dluhy třeba otec nasekat schválně s tím, že platit to budu já,jo?

No když přijmeš dědictví po otci, ve kterém budou dluhy, tak bohužel ano.

• Citovat
  • Upravit
32124
19.10.18 20:16

@Kobliha51 s dědictvím to vím, já myslela, že vymysleli nějakou další bejkárnu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.10.18 23:06
@MartinaIrena píše:
Jenomže to je všechno dnešní uspěchaná doba. Lidi nejsou ochotní na nic čekat. Jsou rozmazlený a zvyklí, že mají všechno hned.Pak se ani z daný věci tolik neradujou. Když na něco šetřím rok dva a pak si to koupím, má to pro mě daleko větší cenu, než něco, co jsem udělala lusknutim prstu. A jedno zda na dluh. Hlavně že hned.

Presne ;) ani my jsme se segrou jako deti nic nemely hned, co jsme chtely (vetsi a drazsi veci)…proste jsme dostaly na Vanoce, narozky. Ale o to vetsi byla samozrejme radost nez mit vsechno hned. Tak to chci praktikovat i u svych deti. Nerikam, ze neco neni potreba hned, ale jako ne, ze co si pisknou, to maji. Jo, dnesni lidi jsou opravdu rozmlsani a pak nemaji byt exekuce, kdyz si jen tak pujcuji na to, co si usmysli no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.10.18 06:22
@MartinaIrena píše:
Ok to neodpovídáš, ale je to, jak jsem už tady psala. V reálu je stejně postižená celá domácnost.

To možná jo, ale když mi dojde trpělivost, sbalim se a odejdu tak mám čistý štít
Ne že odejdu a přijdou mi tukat na dveře že exmanžel nasekal další milion a půlka jde za mnou. To musí být paráda když o ničem nemáš ani páru a za zadkem třeba mimino a nového partnera. Ty vážně nevidíš ten rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.10.18 06:29
@Kukacka123 píše:
@MartinaIrena tohle nema cenu ;) ja si myslim to samy…neberu si nekoho s tim, ze by nekdy mohl mit dluhy…to by se asi nebral nikdo ze ;) bud tomu druhymu verim, ze ma zdravej rozum, chodi do prace a tak…a takovej clovek, pokud si nebere nejake nesmyslne pujcky, se tezko dostane jen tak do dluhu…aspon v rodine nikoho takovyho nemame a v mem blizkem okoli taky ne ;) zbytecne si nebereme pujcky a kdyz uz (napr. hypoteka), tak chodime do prace a splacime ;) popripade jsme pojisteni pro pripad urazu,…v tomto pripade je to jasne, ze lidi pojisteni maji, aby pokryli pripadne dluhy, kdyby nemohli vydelavat…ale tak kazdy kdo chce, si protiargument najde ;)

Edit: hrubka 8o :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.10.18 v 13:41

Teď jsi uvedla krásný případ jak se dostat do sr.ček :potlesk: vezmeš si hypo, pojistis si jí, makas a najednou buch - nemoc, úraz, cokoliv. A zjistíš, že ta pojistka je úplně k ničemu a ty nedostaneš ani korunu. A pohádky jak si tohle dopředu zjistíš už vyprávělo spoustu lidí kteří na to dojeli. Stačí, že banka na kterou je vinkulovaná nedá žádost o vyplacení a to se reálně děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.10.18 06:36
@MartinaIrena píše:
Já vím, ale to je pořád ta teorie. V praxi to probíhá tak že na majetek toho druhýho exekutor nemůže, ale v reálu tím trpi celá rodina. V našem bývalém bydlišti byla rodina, kdy desetiletý kluk už bydlel na pátém místě, chodil na třetí zakladku a byl z toho dost nešťastný. Jen si stačil najít kamarády a trochu se zajet, už táhli dál. A teď mi řekni v tomhle konkrétním případě, k čemu těm lidem bylo, že nejsou manželé?

Tak je to kráva, kdyby chtěla,. může žít život bez dluhů, to, že nechce je její problém. Ale má tu možnost, jako manželka by jí neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.10.18 16:07
@terien píše:
Teď jsi uvedla krásný případ jak se dostat do sr.ček :potlesk: vezmeš si hypo, pojistis si jí, makas a najednou buch - nemoc, úraz, cokoliv. A zjistíš, že ta pojistka je úplně k ničemu a ty nedostaneš ani korunu. A pohádky jak si tohle dopředu zjistíš už vyprávělo spoustu lidí kteří na to dojeli. Stačí, že banka na kterou je vinkulovaná nedá žádost o vyplacení a to se reálně děje.

Jasne…takze si lidi nebudou brat hypoteky a nebude se stavet, protoze co kdyby nekdo onemocnel nebo mel uraz ze…blbost ;) a o pojisteni neco vim, takze se s tebou nehodlam hadat :mavam: a ty reci, odejdu a je…takze manzelstvi je blbost jo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.10.18 16:34
@Kukacka123 píše:
Jasne…takze si lidi nebudou brat hypoteky a nebude se stavet, protoze co kdyby nekdo onemocnel nebo mel uraz ze…blbost ;) a o pojisteni neco vim, takze se s tebou nehodlam hadat :mavam: a ty reci, odejdu a je…takze manzelstvi je blbost jo? :roll:

Při současné právní úpravě to blbost je. Hypotéky pojedou dál, stavět se bude, lidi se budou brát, ale to nic nemění na tom, že se můžeš dostat do dluhů jen to fikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.10.18 16:37
@Kukacka123 píše:
Jasne…takze si lidi nebudou brat hypoteky a nebude se stavet, protoze co kdyby nekdo onemocnel nebo mel uraz ze…blbost ;) a o pojisteni neco vim, takze se s tebou nehodlam hadat :mavam: a ty reci, odejdu a je…takze manzelstvi je blbost jo? :roll:

Mmch jestli se v pojištění vyznas, tak víš, že mám pravdu. Spotřebák na 300 tisíc, pojistis se, půjdeš s kámošem na pivko a cestou domů se někde zrakvíš. A naprostá většina pojišťoven krátí plnění protože sis zapůsobila zranění napitá a jseš v háji. Tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.10.18 16:43
@terien píše:
Mmch jestli se v pojištění vyznas, tak víš, že mám pravdu. Spotřebák na 300 tisíc, pojistis se, půjdeš s kámošem na pivko a cestou domů se někde zrakvíš. A naprostá většina pojišťoven krátí plnění protože sis zapůsobila zranění napitá a jseš v háji. Tak to prostě je.

No, ja se nerakvim no, ale to je fuk…hadat se s tebou nebudu, kdyz si myslis, ze mas pravdu a vse je blbost ze :mrgreen: a nechapu, proc bych se mela dostavat do dluhu, jen to fikne…nikomu z meho okoli ani rodiny se to nestalo, ziju uplne normalne, nebereme si pujcky, tak nechapu, co bych asi kde dluzila :mrgreen: :mavam: nevim, zda se neco takovyho stalo tobe… :nevim: nemusi se to hned stat vsem okolo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.10.18 17:04
@Kukacka123 píše:
No, ja se nerakvim no, ale to je fuk…hadat se s tebou nebudu, kdyz si myslis, ze mas pravdu a vse je blbost ze :mrgreen: a nechapu, proc bych se mela dostavat do dluhu, jen to fikne…nikomu z meho okoli ani rodiny se to nestalo, ziju uplne normalne, nebereme si pujcky, tak nechapu, co bych asi kde dluzila :mrgreen: :mavam: nevim, zda se neco takovyho stalo tobe… :nevim: nemusi se to hned stat vsem okolo ne ;)
:mrgreen: že se to nestalo mě nebo tobě přece neznamená, že to neexistuje. Bavím se obecně. Jsou lidi co se treba nikdy nerozvedou ale nebudu tvrdit, že se lidi nerozvádějí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.10.18 17:06
@terien píše: :mrgreen: že se to nestalo mě nebo tobě přece neznamená, že to neexistuje. Bavím se obecně. Jsou lidi co se treba nikdy nerozvedou ale nebudu tvrdit, že se lidi nerozvádějí.

Ja nerekla, ze to neexistuje :mrgreen: jen nechapu, proc ke vsemu tak skepticky…tak bych fakt zit nechtela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
20.10.18 17:09

To jo no pojistovnictvi je nejvic vynosny obor. Ti chytraci vedi, jak vas odrbat. Maji milion vyjimek, klicek, jak se pak vyhnout platit, nebo aspon to vyrazne krati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí