Také si vás partner nechce vzít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148701
1.10.23 23:34

On si tě vzít nechce. Kdyby chtěl tak to udělá i bez keců a trapného natahování. Takže máš dvě možnosti. Dupnout si a jít si za svým a přestat být poslušná ovečka co bude čekat až se milostpán uráčí. Nebo se smířit s tím, že žádná svatba nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
1.10.23 23:38
@Anna766 píše:
On si tě vzít nechce. Kdyby chtěl tak to udělá i bez keců a trapného natahování. Takže máš dvě možnosti. Dupnout si a jít si za svým a přestat být poslušná ovečka co bude čekat až se milostpán uráčí. Nebo se smířit s tím, že žádná svatba nebude.

to je teda rada… dupnout si.. ty bys dokazala mit svatbu o ktere vis, ze je vydupana?… jak vas tady ctu, mozna ja, ac nikdy neprovdana, si tohoto svazku mnohem vice vazim nez vy, co si ji dokazete vydupat, x-krat rici jinemu „ano“… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
1.10.23 23:38

@Oriseka @Martina84 deti stejny rodicu nemohou mit odlisna prijmeni.

• Citovat
  • Upravit
34322
1.10.23 23:39
@Anonymní píše:
Ahoj, jsme spolu s přítelem skoro 6 let. Máme 3 letého syna a snažíme se o druhé dítě. Jenže, žádost o ruku v nedohlednu. A já jsem dneska nějaká flustrovana a strašně mě to mrzí. Občas se bavíme o svatbě, ví, že si ho chci vzít a stejně jen řekne „neříkám že nechci, ale musíš si počkat“ dneska byl nějaký film v televizí a taky řekne „taky se chceš jmenovat stejně viď, se jednou taky dočkáš“… Ale jako kdy? Až mi bude 70? Strašně mě štve jiné příjmení syna. Všude musím hlásit moje a kdo je vůbec můj syn… On to ví… ale nic.. omlouvám se za ten román, ale teď je mi to strašně líto a nevím komu to říct. H

Tak je asi na miste snazeni o druhe dite stopnout a o svatbe si normalne promluvit, bez naznacovani.
Neres zadost, ale prakticke veci - kdy a kde ta svatba bude, kdo co zaridi atd - s tim, ze cekat uz nechces.

Ale teda ty jeho kecy… to uz bych si ho ani vzit nechtela.
Jak jsi na to reagovala…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
1.10.23 23:41

@Helen001 ne, plati to i u nesezdanych páru

• Citovat
  • Upravit
3792
1.10.23 23:41
@markytka3 píše:
to je teda rada… dupnout si.. ty bys dokazala mit svatbu o ktere vis, ze je vydupana?… jak vas tady ctu, mozna ja, ac nikdy neprovdana, si tohoto svazku mnohem vice vazim nez vy, co si ji dokazete vydupat, x-krat rici jinemu „ano“… :nevim:

A pak kdo si do čeho co promítá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
1.10.23 23:43
@markytka3 píše:
to je teda rada… dupnout si.. ty bys dokazala mit svatbu o ktere vis, ze je vydupana?… jak vas tady ctu, mozna ja, ac nikdy neprovdana, si tohoto svazku mnohem vice vazim nez vy, co si ji dokazete vydupat, x-krat rici jinemu „ano“… :nevim:

Uklidni se už zase. Jde o zakladatelku, ne o mě. Mě si muž vzal dobrovolně, dokonce když mě žádal o ruku tak jsem se smála, já si myslela že si dělá legraci.
Zakladatelka chce zcela pochopitelně být vdaná za otce svých dětí, mít stejné jméno jako děti. A já to chápu. Buď tak hodná a přestaň tady na každého štěkat, nikdo na to není zvědavý.
Takže si to musí sama zařídit, on se evidentně ženit nechce, anebo se smířit s tím, že si ji nikdy nevezme. A to je celé. Nejde ani o mě, ani o tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
1.10.23 23:47
@Sisika9 píše:
A pak kdo si do čeho co promítá :lol: :lol:

To markyt dělá všude, vždycky vlítne do diskuze, všechny zdupe a navíc jim vyčte všechno to, co sama dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
1.10.23 23:51
@andrasteia píše:
@Helen001 ne, plati to i u nesezdanych páru

Ale když neuvede otce? A nechala by ho až třeba za pár let dopsat soudně, tak přece nebudou povinně dítěti měnit příjmení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
1.10.23 23:52
@andrasteia píše:
@Oriseka @Martina84 deti stejny rodicu nemohou mit odlisna prijmeni.

precti si po sobe svuj prispevek jeste jedno a uvidis, ze je to debi,,,lita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
1.10.23 23:55
@Anonymní píše:
Ahoj, jsme spolu s přítelem skoro 6 let. Máme 3 letého syna a snažíme se o druhé dítě. Jenže, žádost o ruku v nedohlednu. A já jsem dneska nějaká flustrovana a strašně mě to mrzí. Občas se bavíme o svatbě, ví, že si ho chci vzít a stejně jen řekne „neříkám že nechci, ale musíš si počkat“ dneska byl nějaký film v televizí a taky řekne „taky se chceš jmenovat stejně viď, se jednou taky dočkáš“… Ale jako kdy? Až mi bude 70? Strašně mě štve jiné příjmení syna. Všude musím hlásit moje a kdo je vůbec můj syn… On to ví… ale nic.. omlouvám se za ten román, ale teď je mi to strašně líto a nevím komu to říct. H

A proč máte dítě bez svatby, když je pro tebe to manželství důležité? Jestli ti vadí příjmení, tak si ho změň.
A co by se stalo kdyby jsi přišla domů s tím, že ten a ten den má zamluvený termín na radnici? Myslíš, že by nepřišel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
2.10.23 00:27
@Anna766 píše:
To markyt dělá všude, vždycky vlítne do diskuze, všechny zdupe a navíc jim vyčte všechno to, co sama dělá.

tobe fakt prijde normalni si svatbu vydupat jako maly rozmazleny harant? :nevim: muzes se tu vztekat jak chces, urazet me jak chces, ale pro me si vzit nekoho pred oltarem je neco, co musi jit od srdce.. nebo si fakt myslis, ze si svatbou ziskas uctu od toho druheho? tobe to neprijde ponizujici, vydupat si svatbu?… me, kdyz se nekdo zepta, proc jsem se nikdy nechtela vdavat, tak mam jasnou odpoved, nebyla jsem si jista, ze to dam… mam rada svobodu, jsem slaba byt zodpovedna za ciny druheho dospeleho, chci mit svuj zivot pod kontrolou… ja byt v pozici autorky, tak se partnera zeptam, jaky je pravy duvod, proc se k necemu tak zavaznemu kroku, brani :nevim: tady kazda jako husa kejhate na nej jenspinu, vas nezajima nazor partnera, kdyz ma k necemu nejaky jiny postoj nez vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
2.10.23 00:31
@Netopirek píše:
A proč máte dítě bez svatby, když je pro tebe to manželství důležité? Jestli ti vadí příjmení, tak si ho změň.
A co by se stalo kdyby jsi přišla domů s tím, že ten a ten den má zamluvený termín na radnici? Myslíš, že by nepřišel?

tak tohle muze vymyslet jen neskutecna pi.ca …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
2.10.23 00:35
@Anna766 píše:
Uklidni se už zase. Jde o zakladatelku, ne o mě. Mě si muž vzal dobrovolně, dokonce když mě žádal o ruku tak jsem se smála, já si myslela že si dělá legraci.
Zakladatelka chce zcela pochopitelně být vdaná za otce svých dětí, mít stejné jméno jako děti. A já to chápu. Buď tak hodná a přestaň tady na každého štěkat, nikdo na to není zvědavý.
Takže si to musí sama zařídit, on se evidentně ženit nechce, anebo se smířit s tím, že si ji nikdy nevezme. A to je celé. Nejde ani o mě, ani o tebe.

v tomto mas pravdu, ale tohle se snad resi pred pocetim ditete… a ne tu brecet jak mala holka, ze se k ni chlap chova jak ke kusu hadru, kdyz ma dojit na lamani chleba… a neverim, ze se k ni chova takto zhovadile jen ve veci, co se tyka svatby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
2.10.23 00:35
@markytka3 píše:
tak tohle muze vymyslet jen neskutecna pi.ca …

Já také nevím proč to ženský tolik hrotí. Však je to fuk ne. a že si někdo někoho vezme nezaručuje lásku až na věky… Já jsem čerstvě vdaná, ale u nás to bylo naopak. Partner si musel počkat, a asi jsem mu za to stála. :mrgreen: potřebovala jsem prostě čas. :mrgreen: ( ale to je jiný příběh )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí