Svatební šaty pro baculky - 50/52

58
21.2.20 08:20

Svatební šaty pro baculky - 50/52

Ahoj holky, prosím pomoc 8o
V červnu se mám vdávat, sháním si šaty, ale nikde nic přijatelného :(
Mám velikost 50/52 - už to je docela oříšek
Navíc nemám vyloženě hromadu peněz, takže hledám levnější varianty
No a nakonec něco pěkného…vzhledem k velikosti nechci žádné nabírané sukně ani holé záda
Jak jste to měly vy s většími velikostmi? Kde jste šaty sehnaly? Můžete mi poslat i fotky třeba? :think:

Předem moc děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5866
21.2.20 08:22

Doporučuji si nechat ušít na zakázku. Osobně mě to vyšlo na 8 000 Kč a za 4 000 Kč jsem je potom prodala. Takže ve výsledku mně vyšly na 4 000 Kč, což za skvěle padnoucí šaty není špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
21.2.20 08:25

Nechala jsem si ušít přes Mimibazar tehdy. Stály sice asi 7000,–, ale za půlku jsem je pak prodala v pohodě. Když mi kamarádka říkala ceny půjčovněho, rozhodně jsem tím ušetřila. Šaty byly krásně a fakt sedly, což bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
21.2.20 08:27

Já jsem měla velikost 48, v salonu Parada v Chocni měly na výběr spoustu krásných šatů i na nás :palec: šaty mě vyšly na 4500 včetně závoje a šperků ;) s tím, že šaty byly upraveny přímo na mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
21.2.20 08:37

Zkus svatební bazárek na beremese. cz, občas se tam objevují právě i tyhle větší velikosti, protože si je právě řada nevěst spíš nechává šít na míru a pak prodává dál. Ale chce to trochu sledovat. Jinak dobré reference jsou na Madoru v Mikulově, kde ušijí na míru. Ale zas asi úplně za pár korun to nebude. Ale zas pak je můžeš prodat dál třeba za 2/3 ceny, v nejhorším za půlku, a budou pěkné a budou ti sedět.

Ale teda jednoznačně varuju před nákupy typu Aliexpres, ještě jsem neviděla žádné šaty větší velikosti odtamtud, které by nevypadaly naprosto hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.2.20 08:41

Everpretty, mají i větší velikosti a eshop i kamennou prodejnu v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16234
21.2.20 08:58

Asi budu tvrdá, ale vel. 50-52 je označení pro „baculky“? Já tyhle eufemismy nechápu, vždyť to je podle tabulek velikost, kde je v pase přes 100cm, přičemž zdravotní rizika začínají u žen při obvodu pasu nad 80cm. Nechceš to vzít jako příležitost udělat něco pro svoje zdraví a do toho června to alespoň o 2 vel. stáhnout?
Jinak bych zkusila to beremese.cz nebo se zeptat švadleny v okolí. Šaty musí skrýt, co má být skryto, a zvýraznit to hezké. Na silných ženách jsou nehezké odhalené ruce s celulitidou a bochánky na zádech nebo přetékající přes korzet.
Pak taky co je opálenější, vypadá štíhlejší, tak doporučuju s dostatečným předstihem tónovací mléka a sjednotit si barvu pleti na obličeji/dekoltu/rukách/zádech.
A rozhodně to není samospásné, ale já i pár žen v mém okolí máme dobrou zkušenost se zeštíhlujícími krémy Eveline Cosmetics (kupuju v Rossmannovi, když jsou se slevou asi za 140,–Kč, takže žádná pálka a poměr cena výkon fajn) - po zhubnutí po dětech jsem měla trochu visící a trochu hrbolaté ruce a tyhle krémy mi je zpevnily a vyhladily.
Na ty ruce bych se fakt zaměřila, když teď začneš cvičit na ruce/ramena/šíji/prsa, budeš v červnu vypadat opravdu výrazně líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
21.2.20 09:00

Měla jsem takové, „zavinovací“ šaty ráda nosím i společenské atd. Mě se osvědčilo pohlídat půjčovny, jednou za čas vyprodávají šaty. Nejsou nové, ale zase jsem nestresovala, že je neprodám, když je zašpiním, roztrhnu atd. Dala jsem za ně do 4000 včetně úpravy a závoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76926
21.2.20 09:09

@Sue2008 hezké šaty i nevěsta, ale ty určitě nemáš velikost 52, to bude tak 44?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
21.2.20 09:14

Bud na zakázku nebo bereme se. Něco co jde stáhnout. Do června je čas zhubnout 10-20 kilo při vyšší váze to jde rychle. V obchodě nic moc pěkného mit nebudou.. záleží jaké město.. ale větší velikosti ty konfekční mi přijdou těmi střihy jakési nevzhledné. Proto bych volila tu zakázku.. a rozhodně bych se snažila zhubnout. Ja měla pri velikosti 44 vahu 90kilo nedokážu si představit jak to máte pri 50-52… Bez urážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
21.2.20 09:15

@stinga 50-52, 48 jsem měla malá přes prsa. :zed: v pase mi museli dost ubrat a maximálně utáhnout. Mám ale skoro 1,80m a velké kosti (není to jen výmluva, třeba dlaň mám větší než kdejaký chlap), takže ta postava vypadá jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
21.2.20 09:45

Já bych obešla výprodeje, ten bazar na beremese a v nejhorším svadlenu a šaty na míru. Já sem byla kupovat šaty nedávno, koukala sem ve výprodeji v svatebním salonu a měla sem úplně opačný problem, sháněla jsem malé šaty a měly jen samé obrovské velkosti a ty malé rozebrane :nevim: jinak do června je čas, když se budeš snažit, klidně velikost-dvě dáš dolů a pak je ten výběr zas o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56149
21.2.20 09:49

50-52 je vic nez baculka. nasadila bych low carb a zhubla aspon 2 velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.2.20 09:49

Co vinted? Ty ceny jsou super, já dávala za půjčení 17 tisíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
21.2.20 09:51

@zrcadlo ano mám obezitu a vím o tom! Taky s tím něco dělám! Neležím doma na prdeli u filmu a nebrečím nad hubenýma holkama v časopisech.
Nicméně TLUSTÁ (když už teda označení baculky vadí) jsem od malička. Mám to hole genetické. Není to žádná výmluva, je to prostě tak. I přes svojí váhu a rozměry jsem ale byla velmi živé dítě. Ve škole jsem byla jedna z nejlepších na atletiku. Do dneška žiju aktivní život. Chodím na pravidelné procházky, jezdím na kole, na bruslích, se psem si občas zaběhám. Jím zdravou a vyváženou stravu, kterou mi sestavuje odborník. Váhu jsem ale nikdy nedostala dolů.

Ale jsem soudná. V létě nenosím tílka, protože se za sebe stydím. Nikdy jsem si nakoupila legíny. Sukně, šaty ani kraťasy nenosím. Kvůli tomu jak vypadám ale kvůli takovým, jako jste vy. Jednou jsem si vzala tílko a kalhoty pod kolena…celou dobu kdekoliv v MHD jsem viděla ty pohledy, slyšela jak každý pronesl “Ježíši to nám fakt musí ukazovat ty špekaté ruce a nohy”
Takže se v létě radši upeču než poslouchat názory, na které se nikdo neptal.

A stejně tak je to s vámi. Žádala jsem o radu kde sehnat šaty ne o radu, jak vypadám a co s tím dělat. Nejlépe kdybychom se my TLUSŤOŠKY ani neukazovaly, co? (pokud jste četla příspěvek mohla jste pochopit, že jsem dost soudná se svou váhou - hledám šaty co neodhlasují záda, nemají nabíranou sukni, rukávy apod)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák