Syn hraje neustále tanky na počítači :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
10.2.17 18:44
@radkka píše:
K tomu sem si sedla ráno v pyžamu a přesně tak mě našla máma, když přišla z práce :mrgreen:

jó, to byly časy :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.2.17 19:52

Tak mně je 19 let a před třemi měsíci se mi narodila dcera. Do doby, než se narodila a já nebyla v práci jsem seděla pořád u pc a hrála Wot. Nikdy se mi nestalo, že by přišla mamka a vyhodila mě od pc. Ostatně, je to můj pc a co mi má do toho ona co mluvit? :)

Pokud Váš syn chodí ještě do školy a fláká ji, tak je to špatné, ale co s tím naděláte? Je přeci dospělý a on sám musí vědět, co je nejlepší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
12.2.17 18:09
@kotýsek píše:
Zdravím všechny, budu ráda za radu, kdo tomu rozumí. Já mám problém stím, že můj 20 ti letý syn, když je na počítači, tak neustále hraje hru s tankama. Všem jistě známá hra World of tanks. A mám dokonce dojem, že to hraničí se závislostí, ale říkejte něco dvacetiletému klukovi. Kteří se v tomto věku cítí, že ovládají svět ))) :D
Zajímalo by mě, jestli existuje nějaká rušička, kdy by mu ty hry nenajely :mrgreen:
Klidně posílejte i odkazy na daný předmět. Asi něco pořídím a už si více nezahraje :potlesk: ;) :lol:Příspěvek upraven 10.02.17 v 13:14

já to měla doma to samé. Syn začal ve 14 a po 2 letech ho to úplně přestalo bavit.Ale taky byl těžký závislák:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
13.2.17 11:20

Je zajímavé si tady dočíst vaše názory na věc a mnohé mě tedy překvapujete..A to že jsem ho měla vést třeba k baletu, je zcestné. :lol:
když mi okolo žijeme aktivně, ne vždy se tento vzorec podědí. Samozřejmě, že ho člověk k tomu vedl, ale je to pohodář s názorem, že nic se nemá přehánět ))):-)
A ta paní co píše, že nechává kluka 6 let hrát tanky s tatínkem, to teda padačky. To bych nikdy nedopustila. :D Kluci jsou všeobecně vedeni ve škatulce podle psychologů, že mají větší sklony si vytvářet závislosti (at už na alkoholu, na drogách, na hracích automatech atd.)než holky a potom to tak vypadá.:-)potom znich vyrostou potencionální tatínkové od rodin a co dělají? Matky se starají o děti a vaří a tatínek dojde z práce a sedne k Pc a hraje hry a nebo je na sociální síti. U nás tet dokonce vzniká nějaký spolek…jejich vize je pomáhat závislým na počítači…na hrách a sociálních sítích. Jelikož se zjištuje, že to začíná být alarmující pro naši dorůstající mládež. Dokonce i rozvodové důvody…se podle nových statistik, točí kolem kolem této problematiky. Ikdyž oni nikdy nemají pocit, že to přehánějí. Ono je to vlastně v pohodě, jen si tak vyplňují volný čas. :mrgreen:

Ale jinak děkuji za názory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.2.17 16:52

Já myslím, že je to celkem normální, ale zatím řešíme teprve školkové problémy :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.2.17 20:59
@kotýsek píše:
Je zajímavé si tady dočíst vaše názory na věc a mnohé mě tedy překvapujete..A to že jsem ho měla vést třeba k baletu, je zcestné. :lol:
když mi okolo žijeme aktivně, ne vždy se tento vzorec podědí. Samozřejmě, že ho člověk k tomu vedl, ale je to pohodář s názorem, že nic se nemá přehánět ))):-)
A ta paní co píše, že nechává kluka 6 let hrát tanky s tatínkem, to teda padačky. To bych nikdy nedopustila. :D Kluci jsou všeobecně vedeni ve škatulce podle psychologů, že mají větší sklony si vytvářet závislosti (at už na alkoholu, na drogách, na hracích automatech atd.)než holky a potom to tak vypadá.:-)potom znich vyrostou potencionální tatínkové od rodin a co dělají? Matky se starají o děti a vaří a tatínek dojde z práce a sedne k Pc a hraje hry a nebo je na sociální síti. U nás tet dokonce vzniká nějaký spolek…jejich vize je pomáhat závislým na počítači…na hrách a sociálních sítích. Jelikož se zjištuje, že to začíná být alarmující pro naši dorůstající mládež. Dokonce i rozvodové důvody…se podle nových statistik, točí kolem kolem této problematiky. Ikdyž oni nikdy nemají pocit, že to přehánějí. Ono je to vlastně v pohodě, jen si tak vyplňují volný čas. :mrgreen:Ale jinak děkuji za názory. :)

Tak je fajn, že jsi nás tady všechny poučila. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
18.2.17 10:47
@omites píše:
Tak je fajn, že jsi nás tady všechny poučila. :zed:

Nějaká startovací ne :think: ;). V podstatě je to pravda. A nechávat třeba šestileté děcko hrát hry s tatínkem je třeba fakt na hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
18.2.17 10:53

No nevím jestli je moudré bojovat s dvacetiletym typkem :D Dělá kromě toho něco jiného? práce, škola, osobní život… Jestli jo, tak bych to zas tak neřešila :D Jestli ne, nechala bych zablokovat ty stránky nebo programy, ale není mu 10, podle mě nepochodíte :D Obzvlášť pokud má vlastní počítač nebo ntb na heslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.2.17 11:19
@kacaba379 píše:
Nějaká startovací ne :think: ;). V podstatě je to pravda. A nechávat třeba šestileté děcko hrát hry s tatínkem je třeba fakt na hlavu…

proč by to mělo být na hlavu? Je to jeden z mnoha druhů zábavy.

• Citovat
  • Upravit
2226
18.2.17 12:34
@lucenka píše:
proč by to mělo být na hlavu? Je to jeden z mnoha druhů zábavy.

Můj názor je, že čím později se začne děcko takto bavit, tím líp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.2.17 13:44
@kacaba379 píše:
Můj názor je, že čím později se začne děcko takto bavit, tím líp :nevim:

A proč? Je to úplně normální koníček jako jiné

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
18.2.17 13:54

No, si pamatuju, že když začínal WOTko můj chlap, tak tam taky seděl jak mohl, byla jsem hrozně naštvaná, na něj, na tu hru, na celej svět. No, nakonec jsem si po večerech vytvořila účet a drtila s ním :-D Je to fajn hra, chytlavá, ale tak nějak se člověk dostával do větších tierů a už nebylo možné postupovat tak rychle, takže to přestalo bavit manžela i mě. Myslím, že to je normální, že když to člověk začne, že furt drtí a drtí a neví kdy má zkončit-prostě než to nadšení opadne.

Jinak s menšíma dětma bych to tedy nedopustila, zahrát, to určitě ano, ale všeho s mírou, nesmí to jít na úkor, učení, povinností, aktivit venku atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
18.2.17 13:57

Jinak si pamatuji známého, když si koupil XBOX, deděl u toho s partičkou stejně švihlech kluků týden v kuse-opravdu spali minimálně a pořád pařili, už to vypadalo na začínající závislost :mrgreen: No, asi za tři měsíce šel XBOX z domu bo je to přestalo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
18.2.17 14:11
@lucenka píše:
A proč? Je to úplně normální koníček jako jiné

Lucenko, mi se na to chce napsat pro slepičí kvoč :mrgreen: Prostě můj (jen můj) názor je, že nechat šestileté děcko vysedávat u her je zbytečnost. Jestli tobě to přijde přínosné, jen si hrajte. Já prostě obecně nejsem fanoušek PC her, u děcek ani u dospělých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
18.2.17 14:19
@kacaba379 píše:
Lucenko, mi se na to chce napsat pro slepičí kvoč :mrgreen: Prostě můj (jen můj) názor je, že nechat šestileté děcko vysedávat u her je zbytečnost. Jestli tobě to přijde přínosné, jen si hrajte. Já prostě obecně nejsem fanoušek PC her, u děcek ani u dospělých.

A tak respektuj názor druhých. Tvůj názor je, že je to zbytečnost. Můj názor je, že je zbytečnost, nevím, hrát na flétnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí