Syn má starší přítelkyni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
8.12.18 22:38

A jsi si jistá, že jde o vztah? Není to jen o poskytování jistých tělesných prožitků? Sice bych z toho radostí do stropu neskákala, ale co je pro toho kluka lepšího než starší a zkušená ženská? Na tohle bude nejspíš vzpomínat ještě v domově důchodců. Fakt bych se nebála, že jim ten vztah bůhví jak dlouho vydrží.

• Citovat
  • Upravit
14751
8.12.18 22:39

Já bych byl na něj pyšnej - v šestnácti sundat třiatřicítku. Ve škole musí být za frajera. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.12.18 22:43
@Prof. Farnsworth píše:
Já bych byl na něj pyšnej - v šestnácti sundat třiatřicítku. Ve škole musí být za frajera. :pankac:

Jo, maminka to tady řeší s hrůzou v očích a tatínek ho za rohem plácá na tajňačku po ramenou :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
660
8.12.18 22:52

A já mám kamaráda, co má takto starší paní. Ještě starší. Našli se, když mu bylo 17. Odstěhoval se za ní přes půlku republiky, dostudoval tam střední školu, u toho chodil do práce a teď jsou šťastná rodinka s ročním synkem :mrgreen: jsou o 23 let od sebe

Příspěvek upraven 08.12.18 v 23:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.12.18 22:55
@Prof. Farnsworth píše:
Já bych byl na něj pyšnej - v šestnácti sundat třiatřicítku. Ve škole musí být za frajera. :pankac:
:lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
8.12.18 23:09

@Denina01 a jak dlouho to bude ještě fungovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
8.12.18 23:12

No je mi stejně a při představě že bych vlezla na 16ti lety dítě. :poblion: fuj, omlouvám se za ten smajlík ale to je hnus. Nevím, co bych dělala na tvém místě, asi by mě kleplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.12.18 23:16
@Anonymní píše:
Od středy do včera jsme byli s manželem na výletě. Syn byl doma sám. Přijeli jsme dřív než jsme měli a načapali jsme syna v posteli s ženskou. S výrazně starší ženskou. Synovi je 16 a jí je prý 33. Byli jsme s manželem úplně v šoku 8o Vůbec se nám nelíbí, že by měl syn chodit s tak starší ženou. Něco jinýho by bylo kdyby byl starší, ale je mu jenom 16. Co byste dělali vy na našem místě?

Jestli to zas není troll :roll: , tak bych řekla té ženě, že si nepřeju, aby v mé nepřítomnosti navštěvovala můj vlastní byt :poblion: za účelem sexu. A modlila se, aby ji to brzo přestalo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.12.18 23:17
@Netopýr1 píše:
No je mi stejně a při představě že bych vlezla na 16ti lety dítě. :poblion: fuj, omlouvám se za ten smajlík ale to je hnus. Nevím, co bych dělala na tvém místě, asi by mě kleplo.
Že jo? Je to hnus. Mám v tom věku synovce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.12.18 23:17
@Prof. Farnsworth píše:

Jo a ona v práci za frajerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
8.12.18 23:20
@Russet píše:
Jo a ona v práci za frajerku.

Já osobně bych to vnímala spíš jako potupu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.18 23:35

Můj manžel měl přede mnou taky starší ženu. Jemu bylo 18 a jí nějakých 37, byli spolu cca 4,5 roku, bydleli spolu. Má dceru ve stejném věku, jako je můj manžel a další dva mladší syny. S tím prostředním se do dnes pravidelně jednou týdně vidíme, je to skvělej kluk. Každopádně manželovi rodiče to samozřejmě nebrali zrovna s úsměvem. Tchyně jim do toho nijak nemluvila, párkrát ji viděla, tolerovala. Tchánovi ji radši nikdy nepředstavil, protože ten by je oba seřval a udělal scénu, že se zbláznili. Po těch 4,5 letech se s ním ona rozešla. Řekla mu prostě jeden den ať se odstěhuje, že má jiného a tím to haslo.

• Citovat
  • Upravit
53518
8.12.18 23:48
@EvulinkaH píše:
Já osobně bych to vnímala spíš jako potupu :think:

Však jsem to myslela trošku ironicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
8.12.18 23:59

Mám patnáctiletého syna, má věkově stejně starou slečnu, takže já mohu být nějakou chvíli asi ještě v klidu :D.

Kdyby přišel s 33letou, asi bych taky nebyla úplně nadšená. Ale utěšuji se vědomím, že bych to věděla dříve, než by nám ji představil nebo než bych je načapala v posteli :D. Takže bych to do té doby nějak rozdýchala a tolerovala.

Jako, dlouhé trvání to mít asi nebude, ale nechápu, proč má někdo tendence to takto extrémně soudit. Ano, není to úplně běžné a je klidně možné, že má žena nějaký osobní deficit a proto má mladšího, nebo má kluk nějaký deficit z dětství a jde po starší ženě a ne po stejně staré slečně. Každopádně, nebyli by první ani poslední, komu by to fungovalo s takovýmto rozdílem.

Jako nešťastné vidím to seznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
9.12.18 00:04

Zakladatelko podívej se třeba na takového Emanuela Macrona… Tam ten rozdíl byl ještě větší… A jak to dopadlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí