Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já bych byl na něj pyšnej - v šestnácti sundat třiatřicítku. Ve škole musí být za frajera. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já bych byl na něj pyšnej - v šestnácti sundat třiatřicítku. Ve škole musí být za frajera.
Jo, maminka to tady řeší s hrůzou v očích a tatínek ho za rohem plácá na tajňačku po ramenou
.
A já mám kamaráda, co má takto starší paní. Ještě starší. Našli se, když mu bylo 17. Odstěhoval se za ní přes půlku republiky, dostudoval tam střední školu, u toho chodil do práce a teď jsou šťastná rodinka s ročním synkem
jsou o 23 let od sebe
Příspěvek upraven 08.12.18 v 23:06
@Prof. Farnsworth píše:
Já bych byl na něj pyšnej - v šestnácti sundat třiatřicítku. Ve škole musí být za frajera.
No je mi stejně a při představě že bych vlezla na 16ti lety dítě.
fuj, omlouvám se za ten smajlík ale to je hnus. Nevím, co bych dělala na tvém místě, asi by mě kleplo.
@Anonymní píše:
Od středy do včera jsme byli s manželem na výletě. Syn byl doma sám. Přijeli jsme dřív než jsme měli a načapali jsme syna v posteli s ženskou. S výrazně starší ženskou. Synovi je 16 a jí je prý 33. Byli jsme s manželem úplně v šokuVůbec se nám nelíbí, že by měl syn chodit s tak starší ženou. Něco jinýho by bylo kdyby byl starší, ale je mu jenom 16. Co byste dělali vy na našem místě?
Jestli to zas není troll
, tak bych řekla té ženě, že si nepřeju, aby v mé nepřítomnosti navštěvovala můj vlastní byt
za účelem sexu. A modlila se, aby ji to brzo přestalo bavit.
@Netopýr1 píše:Že jo? Je to hnus. Mám v tom věku synovce.
No je mi stejně a při představě že bych vlezla na 16ti lety dítě.fuj, omlouvám se za ten smajlík ale to je hnus. Nevím, co bych dělala na tvém místě, asi by mě kleplo.
@Prof. Farnsworth píše:
Jo a ona v práci za frajerku.
@Russet píše:
Jo a ona v práci za frajerku.
Já osobně bych to vnímala spíš jako potupu ![]()
Můj manžel měl přede mnou taky starší ženu. Jemu bylo 18 a jí nějakých 37, byli spolu cca 4,5 roku, bydleli spolu. Má dceru ve stejném věku, jako je můj manžel a další dva mladší syny. S tím prostředním se do dnes pravidelně jednou týdně vidíme, je to skvělej kluk. Každopádně manželovi rodiče to samozřejmě nebrali zrovna s úsměvem. Tchyně jim do toho nijak nemluvila, párkrát ji viděla, tolerovala. Tchánovi ji radši nikdy nepředstavil, protože ten by je oba seřval a udělal scénu, že se zbláznili. Po těch 4,5 letech se s ním ona rozešla. Řekla mu prostě jeden den ať se odstěhuje, že má jiného a tím to haslo.
@EvulinkaH píše:
Já osobně bych to vnímala spíš jako potupu
Však jsem to myslela trošku ironicky ![]()
Mám patnáctiletého syna, má věkově stejně starou slečnu, takže já mohu být nějakou chvíli asi ještě v klidu
.
Kdyby přišel s 33letou, asi bych taky nebyla úplně nadšená. Ale utěšuji se vědomím, že bych to věděla dříve, než by nám ji představil nebo než bych je načapala v posteli
. Takže bych to do té doby nějak rozdýchala a tolerovala.
Jako, dlouhé trvání to mít asi nebude, ale nechápu, proč má někdo tendence to takto extrémně soudit. Ano, není to úplně běžné a je klidně možné, že má žena nějaký osobní deficit a proto má mladšího, nebo má kluk nějaký deficit z dětství a jde po starší ženě a ne po stejně staré slečně. Každopádně, nebyli by první ani poslední, komu by to fungovalo s takovýmto rozdílem.
Jako nešťastné vidím to seznámení.
Zakladatelko podívej se třeba na takového Emanuela Macrona… Tam ten rozdíl byl ještě větší… A jak to dopadlo
![]()
A jsi si jistá, že jde o vztah? Není to jen o poskytování jistých tělesných prožitků? Sice bych z toho radostí do stropu neskákala, ale co je pro toho kluka lepšího než starší a zkušená ženská? Na tohle bude nejspíš vzpomínat ještě v domově důchodců. Fakt bych se nebála, že jim ten vztah bůhví jak dlouho vydrží.