Syn má starší přítelkyni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
9.12.18 00:11

Pokud dostava hezke kapesne, mohla to byt jen slecna na poskytovani sluzeb :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.18 01:02

jsem tuhle diskusi (resp některé komentáře) s pobaveným tónem přečetla manželovi a z něj vylezlo, že v 16 spal pár měsíců s 35letou … hodně ho naučila ale pak se s ní rozešel on, že mu vadilo, že chtěla „hnízdit“ :mrgreen: no vida, nebýt té diskuse, nic se nedovím a to jsme spolu už jak dlouho :lol: :lol:

takže milá zakladatelko, nevěš hlavu, líbit se ti to nemusí, ale nech to na něm, dala bych pravidla, že doma bez vašeho vědomí nic a dál to nech osudu ;)

• Citovat
  • Upravit
14751
9.12.18 09:14
@Anonymní píše:
jsem tuhle diskusi (resp některé komentáře) s pobaveným tónem přečetla manželovi a z něj vylezlo, že v 16 spal pár měsíců s 35letou … hodně ho naučila ale pak se s ní rozešel on, že mu vadilo, že chtěla „hnízdit“ :mrgreen: no vida, nebýt té diskuse, nic se nedovím a to jsme spolu už jak dlouho :lol: :lol:takže milá zakladatelko, nevěš hlavu, líbit se ti to nemusí, ale nech to na něm, dala bych pravidla, že doma bez vašeho vědomí nic a dál to nech osudu ;)

Ano, to je největší riziko - že bude chtít hnízdit. A pokud se ten chlapec v té době rozhodne špatně, tak pak bych měl obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
9.12.18 10:41
@Anonymní píše:
Od středy do včera jsme byli s manželem na výletě. Syn byl doma sám. Přijeli jsme dřív než jsme měli a načapali jsme syna v posteli s ženskou. S výrazně starší ženskou. Synovi je 16 a jí je prý 33. Byli jsme s manželem úplně v šoku 8o Vůbec se nám nelíbí, že by měl syn chodit s tak starší ženou. Něco jinýho by bylo kdyby byl starší, ale je mu jenom 16. Co byste dělali vy na našem místě?

Nějak se mi nechce věřit že by ženská v tomhle věku byla tak mimo že by šla do bytu nezletilého a ještě si tam s ním vlezla do postele :think: Ona neví kolik mu je? Jestli to je pravda, tak s tím neuděláš asi nic, jediný co mu můžeš zatrhnout je aby jí nebral k vám domů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.18 19:39

Spousta mých kamarádů měla první sexuální zkušenosti s podstatně staršími ženami, než byli oni. Syn ti neotěhotní, nijak bych to neřešila. Vztah z toho na 99% nebude :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.18 23:41
@arinecka píše:
Nějak se mi nechce věřit že by ženská v tomhle věku byla tak mimo že by šla do bytu nezletilého a ještě si tam s ním vlezla do postele :think: Ona neví kolik mu je? Jestli to je pravda, tak s tím neuděláš asi nic, jediný co mu můžeš zatrhnout je aby jí nebral k vám domů :nevim:

Právě mám strach aby třeba nebyla vdaná :zed:

• Citovat
  • Upravit
2067
11.12.18 02:26
@Anonymní píše:
Od středy do včera jsme byli s manželem na výletě. Syn byl doma sám. Přijeli jsme dřív než jsme měli a načapali jsme syna v posteli s ženskou. S výrazně starší ženskou. Synovi je 16 a jí je prý 33. Byli jsme s manželem úplně v šoku 8o Vůbec se nám nelíbí, že by měl syn chodit s tak starší ženou. Něco jinýho by bylo kdyby byl starší, ale je mu jenom 16. Co byste dělali vy na našem místě?

Z ceho ja jsem tedy spis v soku a zarazi me, ze se tady nad tim nekdo nepozastavil je spis to, ze nechavate 16 leteho syna nekolik dni doma samotneho a jezdite si po vyletech ??!! 8o 8o 8o V 16 letech ? To je tedy odvaha a vychovu mas asi trochu na haku. Taky mam 16 syna a NIKDY v zivote bych ho nenechala samotneho doma nekolik dni. V tom vidím hlavni problem. Pak se nemuzes divit, ze si vodi domu holky a je uplne jedno, kolik jim je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
11.12.18 16:21
@Celina píše:
@srpen89 tak ten musí být nadšený, když ho v 16ti taháte všude s sebou :think: . V tomhle věku už se snad osamostatňuje?

Ano, tak jeji syn se opravdu osamostatnuje. Tim, ze si taha tricitky do postele :palec: :mrgreen: Tak to fakt dik, to zažít nechci. A nechat 16 lete dite doma 5 dni uplne samotne, bezprizorni a jen tak napospas osudu, je tak akorát na sociálku. Dotycna muze byt rada, ze ji nekdo neudal, ze nezletilce nechává nekolik dni doma samotneho, bez dozoru. Ono se to totiz nesmi, ona za nej zodpovida a kdyby se neco stalo, tak ma matka velkej pruser. Takze jestli se to memu synovi libi nebo ne, je mi docela sumak. Ja za nej do 18 zodpovidam a pres to nejede vlak. A muze bejt samostatnej, jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
11.12.18 16:36

@srpen89 Nechat šestnáctiletého samotného doma že se nesmí? :-) Ovšem že smí, nikdo to nezakazuje, nebezpečné to není, hlady neumře, dům už nepodpálí a kdyby něco, má snad telefon. Děti jsme v tomhle věku nechávali klidně samotné (a jakou měly radost) a samozřejmě věděly kdy se vrátíme a stejně jsme ještě poslali sms, aby stihly rychle uklidit a vypakovat návštěvy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
11.12.18 16:45
@pikola píše:
Moc tomu nevěřím.
Za 1. Že by spolu chodili
2. Že by ona chodila s ním viteco domu do pokojíčku. Leda je zadaná a má doma starýho…
Neříkej, že jste s ní pak nemluvili?

by ses divila.

1. Lezela jsme v nemocnici s pani, v te dobe ji bylo 34, byla v 6N po porodu holcicky a tatinek miminka byl 17 lety kluk, ktereho potkala na diskotece.

2. Me samotnou balil 16 lety kluk na univerzitni koleji. Vypadal na 20plus, netusila jsem, ze mu je 16, mne bylo v te dobe 25, on dobre vedel, kolik mi je, stejne me chtel. Ja kdyz se to dozvedela, tak jsem ho malem pretrhla za lhani.

3. O par let pozdeji jsem se silene zamilovala do o 11 let mladsiho ted uz manzela.

Jo, ve svete se deji veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
11.12.18 21:19
@Celina píše: Co já vím, tak přesně tyhle děti , co jsou pokud možno do 18ti pod přísným dozorem a nesmí ani na krok sami jsou pak jako urvaní ze řetězu a dělají největší průšvihy

I podle mého pozorování (hlavně spolužáci našich dětí) je to přesně tak. Naše děti byly už tak od 13 klidně dýl samy doma, o něco později mohly samy i na výlet do zahraničí, … Nikdy se nestal žádný průšvih, v osmnácti nic nedoháněly a stále jsou naprosto bezproblémové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
12.12.18 23:26
@Celina píše:
tak to můžu být ráda, že mě nezavřeli :lol: :lol: :lol: :lol:
Co já vím, tak přesně tyhle děti , co jsou pokud možno do 18ti pod přísným dozorem a nesmí ani na krok sami jsou pak jako urvaní ze řetězu a dělají největší průšvihy :roll:

8o proc pod prisnym dohledem ? 8o To, ze by me fakt nenapadlo nechat 16 leteho pubertaka 5 dni doma samotneho znamena, ze je pod prisnym dozorem ? 8o To fakt ne :mrgreen: Jen mam v sobe smysl pro zodpovednost a tak nejak se mi prici nechat pubertaka skoro tyden na pospas osudu. Co kdyby se mu neco stalo ? Kdyby ho museli operovat a vy jste tam nebyli, aby jste podepsali souhlas ? Ten sesnactiletej pubertak to totiz sam podepsat nemuze ;) Co kdyby v te euforii lehce nabite svobody neco vyvedl, zatkla ho policie a volali by rodičům, at se okamzite dostaví a rodice by byli nekde na druhem konci republiky ? To by ho poslali do decaku, pastaku, nebo kam ? :think: A průser je na svete. Jo vono se vam to keca… ;) Chtela bych videt, co by jste rikali, kdyby jste neco takoveho museli resit. Muj syn je naprosto samoststna jednotka, ma 2 prace, kde vydelava asi 3× vic, nez normalni smrtelnik, studuje SS, sportuje a ma volnosti habakuk. ;) A i presto mam o nej starost a napospas osudu bych nenechala. Jestli je pro vas dukaz samostatnosti zakladatelcina syna to, ze si taha do postele tricitky, jen co za rodici zaklapnou dvere, tak vam gratuluju k super vychove :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.12.18 08:43

@srpen89 neprehanis to trosku? Nekteri jsou v tomto veku uz samostnani jedinci, chodi na ucnak, pracuji v dilne a dost casto zijou nekde na internate a staraji se sami o sebe.

Nevim proc by 16 lety nemohl byt doma 5 dnu sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.18 09:29

Můj 16 letý syn studuje v zahraničí, bydlí na kolejích se staršími studenty, je tam sám od pondělí do pátku, jezdí občas na víkendy domů. Musí se o sebe postarat, i když jídlo mu dávám do zásoby, ale často si vaří i sám, nakupuje, jezdí různými dopravními prostředky, musím mu věřit, že nedělá blbosti a vše zvládne. Už to jde mimo mě, nemůžu ho pořád kontrolovat, max si voláme, musím mu důvěřovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.18 19:13
@srpen89 píše:
Z ceho ja jsem tedy spis v soku a zarazi me, ze se tady nad tim nekdo nepozastavil je spis to, ze nechavate 16 leteho syna nekolik dni doma samotneho a jezdite si po vyletech ??!! 8o 8o 8o V 16 letech ? To je tedy odvaha a vychovu mas asi trochu na haku. Taky mam 16 syna a NIKDY v zivote bych ho nenechala samotneho doma nekolik dni. V tom vidím hlavni problem. Pak se nemuzes divit, ze si vodi domu holky a je uplne jedno, kolik jim je.

Nebyl doma celou dobu sám. Chodila za ním moje segra, donést mu jidlo atak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML