Syn mi z legrace rika harajici fenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21091
19.8.20 08:44
@meduzka23 píše:
Moc to prožíváte. Tak plácl blbost. Zasměju se, vysvětlím mu, že se to neříká a jede se dál. Dítě může mít jakkoliv skvělou výchovu a stejnak může plácnout blbost. Miluju maminy, které mají perfektní výchovu a děti, které žádnou blbost nikdy neřekly nebo neprovedly. :)

Jenomže, ono je plácnout blbost a pláncout něco, co mu doma rodiče tolerují a ještě si myslí, jak je to vtipné. Bohužel máme v širší rodině podobný exemplář. Rodiče si myslí, jak je super, když je dítko upřímné a říká vše, co doma slyší. A nikde nemá mantinely. A ve finále je v kolektivu naprostý outsider, kterého mají všichni plné zuby. Ostatně stejně jako tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4213
@Josefuna píše:
Rekla jsem mu, at to nerika, ze je to nevhodne. Ale omluvu takhle ja nezadam.

Měl by se naučit omlouvat, když řekne něco nevhodného. To je součást výchovy.

A předpokládám, že tento „vtipný obrat“ používá vesele dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
@Alriga píše:
@Mango_Lassi Aha. Jsem tu nová, to jsem nevěděla.

Omyl :jazyk:

Příspěvek upraven 19.08.20 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
@Josefuna píše:
Ma jeste cas :lol:

Svérázný smysl pro humor opravdu máte, to má pan učitel pravdu. Taky proto to přijde vtipné pouze vám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
19.8.20 08:47
@Rachel_cz píše:
Taky mě to napadlo, chudák spolužačka :(
Některý mladý holky jsou na to citlivý (pamatuji si to ještě ze ZŠ).
Já myslím, že skoro všechny. Zvlášť teď, když menstruace přichází ještě dřív. Tady nejde o tabu, tady jde o pocit těch děvčat. O nočních polucich se taky nevytrubuje do světa, zkrátka zdravý stud a respekt k soukromí druhého snad patří k slušnému vychování už od útlého věku.
  • Citovat
  • Upravit
Alriga
19.8.20 08:48
@Betty MacDonald píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mě vomejou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A proč?

• Citovat
  • Upravit
haley83
19.8.20 08:48
@Josefuna píše:
Taky doufam. Ve skole ho maji ucitele radi, uci se dobre. Ucitele obdivuji jeho vseobecny rozhled. Ted cte treba knihy Karoliny Svetle :) Do slovniho hodnoceni ucitel napsal. Mas sverazny smysl pro humor. I kdyz ostatnim neni obcas blizky, ja se casto bavim :)

Sečtělý může být jakkoliv, ale nijak to nevylučuje fakt, že nemá jasně stanové hranice. Takové chování by bylo omluvitelné snad jedině u postiženého dítěte, které by si nebylo schopné plně uvědomit, co vypouští z úst. Navíc výše inteligence nijak nesouvisí s dalšími osobnostními vlastnostmi.

• Citovat
  • Upravit
41603
19.8.20 08:51
@Ms.Ragdoll píše:
Nejspíš je po mamince. :mrgreen:Za pár let tu třeba začne zakládat diskuze, a budete si moct konečně popovídat i o tom, co máš tak ráda. Možná i nějakou radu přihodí :mrgreen: :mrgreen:

myslíš o cenách nemovitostí, o přehnaně velkém volnu učitelů a o jejich vysokých platech s ohledem na jejich schopnosti, nebo o množství sexu, který doma musí být a přes to nejede vlak? 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
19.8.20 08:51

Jeden můj spolužák na ZŠ si také myslel, jak je hrozně vtipný a všechny kolem sebe tím akorát štval. Ano, pro holky to byl buran. Přidal k tomu později z legrace i osahávání. Však sranda, ne? :roll: Jednoho dne však hodně narazil, jedna holka už se vytočila a jednu mu vrazila, druhou pak vzal o zeď - ona B. hrála závodně volejbal a měla páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haley83
19.8.20 08:54
@Josefuna píše:
Tak kdyby se z toho nedelalo takove tabu, tak by to bylo celkem fuk.

Tady nejde o žádné tabuizování menstruace, ale o to, že neučíte syna tomu, aby respektoval intimní hranice druhých lidí.

• Citovat
  • Upravit
150066
19.8.20 08:54
@Josefuna píše:
No jo, myslel si, ze to bude legrace.

No to je tak vtipný ty bláho, jak daleko vidím a ještě kus za roh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.8.20 08:55

Budu na nej tedy prisnejsi, pokud neco podobneho jeste rekne. Myslim, ze pred cizimi by si to nedovolil a vi, ze se to nerika. Ja bych ostatne take nechtela, aby cizi slyseli nebo videli vse, co se stane u nas doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
19.8.20 08:55
@Keyllah píše:
myslíš o cenách nemovitostí, o přehnaně velkém volnu učitelů a o jejich vysokých platech s ohledem na jejich schopnosti, nebo o množství sexu, který doma musí být a přes to nejede vlak? 8) :mrgreen:
:mrgreen: „Iz“ je nezpomenutelná. Však i o svém synovi a sexu už tady byla nějaká její diskuze, až jsem si říkala, jestli se jednoho dne nepřidá k nim do trojky :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
19.8.20 08:56
@Keyllah píše:
myslíš o cenách nemovitostí, o přehnaně velkém volnu učitelů a o jejich vysokých platech s ohledem na jejich schopnosti, nebo o množství sexu, který doma musí být a přes to nejede vlak? 8) :mrgreen: [/citace. Omyl.

Příspěvek upraven 19.08.20 v 09:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
19.8.20 08:57
@Keyllah píše:
myslíš o cenách nemovitostí, o přehnaně velkém volnu učitelů a o jejich vysokých platech s ohledem na jejich schopnosti, nebo o množství sexu, který doma musí být a přes to nejede vlak? 8) :mrgreen:

Myslím, že je na co se těšit. Je to mladá krev, ten ji ještě trumfne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect