Syn mi z legrace rika harajici fenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
19.8.20 09:09
@Josefuna píše:
Vazne? Ty myslis, ze vsichni se doma chovaji stejne jako na verejnosti? Nedelas a nerkas doma nic, co nechces, aby ostatni videli? Treba vzdy jsi zpusobne upravena, jis vzdy vhodne u stolu, nereknete si nic, co byste jinym nerekli? Nemusi jit o pomluvy, ja hodne veci jinym nereknu, protoze by jim to bylo neprijemne.

Velmi se o to snažím, nemit jedno chování navenek a jiné prodoma. A obzvlášť dokud jsem vychovavala dceru. A v koupelně se doma zamykam vždy.

• Citovat
  • Upravit
6661
19.8.20 09:10
@Josefuna píše:
Do naseho sexu se nijak nezapojuje a ani nebude :)
Jedine, co se stalo, bylo, ze nasel v nocnim stolku kondomy s napisem Love Sex, tak z toho mel zase srandu. Jinak nic. A uz drive se ptal na oralni sex, asi slysel nekde v TV nebo youtube, tak jsem vysvetlila. Potom lubrikacni gel, to doma nevedeme, ale bylo v pisnicce od Xindla, to jsem nevysvetlovala vubec. Rika tak ted v dobe koronaviru desinfekcim na ruce.

Takže jsi to ty :lol: :palec: No, sice nechceš, aby syn mezi cizími roztruboval, jak to u vás doma chodí, ale celé epipi (a nejen epipi) to má téměř z první ruky přímo od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
19.8.20 09:11
  • Citovat
  • Upravit
12501
19.8.20 09:11
@Alriga píše:
Velmi vhodné u dítěte.
N
@Jana525 píše:
No tak asi je na case mu vysvetlit, ze i humor ma sve hranice a ze existuje neco jako slusnost a proste, ze nekdy muzeme i srandou ublizovat.
Jako promin, ale tohle je za hranou. Vetsinou se takhle bavi hlupaci a pokud nechces, aby ti z kluka vyrostl buran, tak s tim neco delejte.
Pokud se takhle bavite doma bezne, tak to je pak holt tezke ti neco radit.Na tvem miste bych mu treba radsi vysvetlila, jak tezke to je pro zenu psychicky a jake zmeny nalad souvisi s menstruacnim cyklem.

Pro me menstruace psychicky narocna neni a nemam ani zmeny nalad. Drive jsem mela velke bolesti, prvni roky. Ted uplne v klidu, chodim se i koupat, neomezuje mne to skoro vubec, jen ta vhodna wc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.8.20 09:12
@Mango_Lassi píše:
Beztak tyto diskuze zakládáš, aby ses s námi podělila o tom, jak jste si doma zase (ne)zasukali

Proc vsude vidis sex? Ja jsem jiz spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
19.8.20 09:14
@Alriga píše:
Velmi se o to snažím, nemit jedno chování navenek a jiné prodoma. A obzvlášť dokud jsem vychovavala dceru. A v koupelně se doma zamykam vždy.

No vidis, ja se zase nezamykam. Zamykas se i pri prevlekani? On treba prijde necekane do pokoje, kdyz se prevlekam. Tak se proste prevlecu a hotovo, nebudu se porad nekde zamykat. Tebe deti nevideli nahou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
19.8.20 09:17

Mu dej facku a nezakladej diskuzi. :roll: Je mu 11 tak uz poradnou ranu ustoji, pokud to neudelas ty, nabije mu hubu nekdo jinej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
19.8.20 09:17
@Josefuna píše:
No vidis, ja se zase nezamykam. Zamykas se i pri prevlekani? On treba prijde necekane do pokoje, kdyz se prevlekam. Tak se proste prevlecu a hotovo, nebudu se porad nekde zamykat. Tebe deti nevideli nahou?

Mám jen dceru. Vidět maminku nahou a lézt k ní do koupelny, kde má mít každý soukromí, jsou dvě různé věci. Podle mě děti starší šesti let mají respektovat soukromí ostatních a stejně tak má byt respektování jejich soukromí. Vy to tak zřejmě nemáte, ale syn s tím může mít později potíže.

• Citovat
  • Upravit
12501
19.8.20 09:21
@Alriga píše:
Mám jen dceru. Vidět maminku nahou a lézt k ní do koupelny, kde má mít každý soukromí, jsou dvě různé věci. Podle mě děti starší šesti let mají respektovat soukromí ostatních a stejně tak má byt respektování jejich soukromí. Vy to tak zřejmě nemáte, ale syn s tím může mít později potíže.

On treba nevi, ze jsem v koupelne, kdyz se nezamykame, mame vice koupelen, ale stane se. Treba jsem na wc a jde do stejne umyt si ruce. Nebo se prevlekam a jde na wc apod. Pri prevlekani take nevi, ze se zrovna prevlekam. On se prede mnou nahy take nestydi, zatim teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.8.20 09:21
@Josefuna píše:
Do naseho sexu se nijak nezapojuje a ani nebude :)
Jedine, co se stalo, bylo, ze nasel v nocnim stolku kondomy s napisem Love Sex, tak z toho mel zase srandu. Jinak nic. A uz drive se ptal na oralni sex, asi slysel nekde v TV nebo youtube, tak jsem vysvetlila. Potom lubrikacni gel, to doma nevedeme, ale bylo v pisnicce od Xindla, to jsem nevysvetlovala vubec. Rika tak ted v dobe koronaviru desinfekcim na ruce.

Aby se tak zapojoval. To by bylo na odebrani decka.
Prestan ze sebe uz delat takovou blbku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
19.8.20 09:22
@Josefuna píše:
Pro me menstruace psychicky narocna neni a nemam ani zmeny nalad. Drive jsem mela velke bolesti, prvni roky. Ted uplne v klidu, chodim se i koupat, neomezuje mne to skoro vubec, jen ta vhodna wc.

Pro tebe neni, pro spoustu zen ano. predpokladam, ze syn jednou vyleze z vaseho prostredi a bude chtit zapadnout co nejlepe do zivota. Myslim, ze s tim bude mit docela problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
19.8.20 09:23
@Josefuna píše:
On treba nevi, ze jsem v koupelne, kdyz se nezamykame, mame vice koupelen, ale stane se. Treba jsem na wc a jde do stejne umyt si ruce. Nebo se prevlekam a jde na wc apod. Pri prevlekani take nevi, ze se zrovna prevlekam. On se prede mnou nahy take nestydi, zatim teda.

Jo tak vy se nezamykate ani na WC?! A máte více koupelen, takže je to problém… Tak to jo, teď už chápu.

• Citovat
  • Upravit
42962
19.8.20 09:24
@Josefuna píše:
Pro me menstruace psychicky narocna neni a nemam ani zmeny nalad. Drive jsem mela velke bolesti, prvni roky. Ted uplne v klidu, chodim se i koupat, neomezuje mne to skoro vubec, jen ta vhodna wc.

Tak hlavně že už to všichni víme :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
19.8.20 09:25

Určitě není správné, aby říkal takové věci, ale od toho tu jsou rodiče, aby řekli, jak se věci mají. V 11 letech by asi už měl vědět, že se takové věci neříkají, ale neříkat to, už je věc druhá. Někdy můžete tlouct dítěti do hlavy něco i stokrát a stejnak to udělá znova. Můžete mít i jakkoliv perfektní výchovu a z dítěte vyroste buran. Jen mi příjde nesmyslné říkat, jak mají rodiče na prd výchovu kvůli tomu, že řekl, že je máma hárající fenka. O špatné výchově bych mluvila až tehdy, kdy rodič nezasáhne a nevysvětlí, že je to neslušné. Kluci v tomto věku povětšinou začínají mít takové řeči a rádi si dělají z holek srandu. Taky mi to jako mladé holce nebylo příjemné. Dnes ale z těch kluků, co nám holkám lezli na nervy vyrostli normální chlapi, které si žen váží a mají k něm úctu.

• Citovat
  • Upravit
6445
19.8.20 09:25

Mam vztahy se syny hodne otevrene, nikde se nezamykam, nebranim se zadnemu tematu ale zaroven je ucim hranice a spoleham na jejich empatii. Kdyby resili moji menstruci a jeste timto zpusobem bych povazovala za chovani pres caru a v klidu si to s nima vyrikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí