Syn se obléká jenom do košil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
9.5.20 11:24
@wildcherry píše:
Co bych dala za to, kdyby takove manyry aspon z casti mela moje pubertacka :mrgreen:,kdyz nekam jdeme cela rodinka, tak se za nama tahne jak unudene, potrhane, cerne koste z druhe ruky :jazyk:.A co nadelam no,nic.Ma takovy vkus. Hlavne ze je zdrava, jen ty ksichty by mohla delat do zrcadla :jazyk:

Domácí úkol pro tebe.

Odečti od svého věku tolik, abys dostala 15 až 18 a najdi své fotky z té doby. Velmi poučné. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.5.20 11:26
@Bábrdl píše:
Domácí úkol pro tebe.Odečti od svého věku tolik, abys dostala 15 až 18 a najdi své fotky z té doby. Velmi poučné. 😁

To jsou blby zerty takto pri sobote jako :lol:..Ale mirne mi sklaplo, ne ze ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.5.20 11:28

@LaPaloma : Uvedomujes si, jak šílené „staře“ zníš? A nemyslím to zle. To je přirozený vývoj. Ja, když promluvím, tak taky slysim svou mámu. Zato máma je teď jako stará babička mnohem mírnější. I žije vývoj. :lol:

Úplně slyším svou babičku; oblekej se přiměřeně situaci, prosím, můžeš si nosit ty vaše trička… Ale slušné děvče si do školy vezme halenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.5.20 11:29
@wildcherry píše:
To jsou blby zerty takto pri sobote jako :lol:..Ale mirne mi sklaplo, ne ze ne :mrgreen:

Mně totiž onehdy taky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty škleby. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.5.20 11:47
@barbuchablond píše:
Synovi je pět a nejradši by chodil v kombinaci košile + tepláky + podle nálady kravata :mrgreen: Holčičky jsou vymóděný do tylovejch sukýnek pomalu od porodnice, tak proč by nemohli být kluci taky frajeři? (akorát bych ho naučila, aby si ty košile žehlil sám 8) )

Přesně, hlavne do skolky to nosil, chtel byt jako tata, tak jsem mu poridila aspon cerne teplaky :mrgreen: pripominal mi 90.leta …

Taky bych ho nechala. Me se libi, ze nekdo povazuje za ‚normalni‘ i neco jineho nez džíny, tričko, okopane kecky ;) muzes mu nakoupit i volnocasove košile, hlavne ne autobusacke s kratkym rukavem, gentlemani ohrnuji ;) volne mokasiny, co se nosi bez fusekli, aby furt nechodil jako k maturite. Proste podpořit a usměrnit ;) muj kluk i ted, kdyz jde se mnou do prace, tak se vyfesakuje, kdyby mel, tak jde ve smokingu :lol: pro takove ucely mam cerne dziny, casual sako, to se da i s trikem, nemusi byt beloskvouci kosile ;) k tomu vylepany uces na Ronalda a je za brutus frajera

• Citovat
  • Upravit
24379
9.5.20 11:54
@Bábrdl píše:
Mně totiž onehdy taky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty škleby. :mrgreen:

No vsak, hlavne ty ksichty, jsem se uplne zastydela jak jsi mi to napsala :lol:.Nejhorsi je, ze mi v usich porad zni moje matka, jen to rikaji moje usta :lol:…,,Muzes se tvarit normalne? Proc se porad sklebis? Co se ti stalo? Ty ksichty delas na me? Bez se podivat do zrcadla! Kdo se na to ma divat? NEVYVRACEJ TY OCI!!!,, 🙈 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21140
9.5.20 11:56

No asi mu nejaka holka rekla, ze mu to slusi. Kluk i chlap se necha takhle zblbnout jedna malina.

Ale spis mu pomoz, aby mel dost kosil a kravat na stridani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.5.20 14:56
@wildcherry píše:
Co bych dala za to, kdyby takove manyry aspon z casti mela moje pubertacka :mrgreen:,kdyz nekam jdeme cela rodinka, tak se za nama tahne jak unudene, potrhane, cerne koste z druhe ruky :jazyk:.A co nadelam no,nic.Ma takovy vkus. Hlavne ze je zdrava, jen ty ksichty by mohla delat do zrcadla :jazyk:

Tak tebe by košile nerozčilovaly, tak tě holt rozčiluje potrhanou černou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.5.20 15:02
@Ou píše:
Tak tebe by košile nerozčilovaly, tak tě holt rozčiluje potrhanou černou :-D

Tak samozrejme, prece nebude delat radost matce, ve 13letech, neblbni 🙏🏻 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16448
9.5.20 15:31
@wildcherry píše:
No vsak, hlavne ty ksichty, jsem se uplne zastydela jak jsi mi to napsala :lol:.Nejhorsi je, ze mi v usich porad zni moje matka, jen to rikaji moje usta :lol:…,,Muzes se tvarit normalne? Proc se porad sklebis? Co se ti stalo? Ty ksichty delas na me? Bez se podivat do zrcadla! Kdo se na to ma divat? NEVYVRACEJ TY OCI!!!,, 🙈 :mrgreen:

Mě naopak říkala, nekoukej furt do toho zrcadla… :mrgreen: a samozřejmě, netvař se, tvař se normálně :lol:, to je sukně nebo opasek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.5.20 15:35
@tulipán píše:
Mě naopak říkala, nekoukej furt do toho zrcadla… :mrgreen: a samozřejmě, netvař se, tvař se normálně :lol:, to je sukně nebo opasek…

Hej to je skvely s tou sukni :lol: :lol: :lol:,to si musim zapamatovat, az ji na sebe jednou oblece :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16448
9.5.20 20:22
@wildcherry píše:
Hej to je skvely s tou sukni :lol: :lol: :lol:,to si musim zapamatovat, az ji na sebe jednou oblece :mrgreen:.

Ano, historie se stále opakuje, určitě se to bude hodit. :lol: A byla to sukne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
9.5.20 20:53

Zakladatelko, vůbec bych to neřešila, náš mladej (16) má zase úplně odpor si vzít sako, třeba na maturák, až tak, že ani nechce jít, no nakonec to vyřeší košile a černé jeany. Košile má dvě a vezme je fakt jen na nějakou takovou příležitost, přitom mu to tak sluší, třeba do školy v košili ani náhodou. Já bych byla ráda, kdyby ze sebe udělal trochu elegána. Než ty bláznivá trika, roztrhané jeany a k tomu kecky. Ale tak je mladý, tak ať se vyblbne, rozhodně v tom nehledám žádnou poruchu, prostě normální puberta.

• Citovat
  • Upravit
14723
10.5.20 01:01

Mně nezaráží košile a kalhoty, mně se na tom nezdá, že musí mít vestu. Jako starej mladej.

Nemám nic proti prďáckým sexy pánským košilím. Můj manžel je nosí a žehlit si je nechce. Akorát že vestičku pod sako měl asi 2× v životě.
Pro mně co je moc, to je příliš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
10.5.20 01:09
@LaPaloma píše:
Mně nezaráží košile a kalhoty, mně se na tom nezdá, že musí mít vestu. Jako starej mladej.Nemám nic proti prďáckým sexy pánským košilím. Můj manžel je nosí a žehlit si je nechce. Akorát že vestičku pod sako měl asi 2× v životě.
Pro mně co je moc, to je příliš.

O saku zakladatelka nemluvila.
Košile, kravata, vesta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík