Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Maartina7 Ta vesta je pro mně těžko stravitelná. Nic moderního, je to staromládenecký. Když mu pořídí sako, tak ho bude nosit taky.
Ale to sluší až tak 16 letým.
@LaPaloma píše:
Mně nezaráží košile a kalhoty, mně se na tom nezdá, že musí mít vestu. Jako starej mladej.Nemám nic proti prďáckým sexy pánským košilím. Můj manžel je nosí a žehlit si je nechce. Akorát že vestičku pod sako měl asi 2× v životě.
Pro mně co je moc, to je příliš.
Vesta pod sako není nic opovrženíhodného, vesta samotná taky ne. Co je špatného a tak strašně zarážejícího na tom, že se mládežníkovi líbí vesty? Třeba Chuck Bass v Gossip girl je nosil taky a jakej to byl štramák ![]()
@LaPaloma píše:
@Maartina7 Ta vesta je pro mně těžko stravitelná. Nic moderního, je to staromládenecký. Když mu pořídí sako, tak ho bude nosit taky.Ale to sluší až tak 16 letým.
A to, že sako sluší až tak šestnáctiletým je taky nesmysl. Od chlapců v britských elitních školách by se mohl stylu učit nejeden český podnikatel ![]()
@LaPaloma píše:
@Maartina7 Ta vesta je pro mně těžko stravitelná. Nic moderního, je to staromládenecký. Když mu pořídí sako, tak ho bude nosit taky.Ale to sluší až tak 16 letým.
I jako holka jsem v pubertálním věku nosila,,košili,, a vestu(bez kravaty) - a většinou se to líbilo, ale připouštím, že už je to hodně dávno…
@marzanna píše:
Vesta pod sako není nic opovrženíhodného, vesta samotná taky ne. Co je špatného a tak strašně zarážejícího na tom, že se mládežníkovi líbí vesty? Třeba Chuck Bass v Gossip girl je nosil taky a jakej to byl štramák
Nebo třeba seriál Glee a ten vedoucí sboru, už si nevzpomenu na jméno
Ale jako první jsem si vybavila klasiku „Ty seš úplně hysterickej! To ví přece každej, že vestičky se letos nenosí!“
Já teda trendy v tomhle směru nějak nesleduju, ale mladý kluk v košili a vestě by mě nijak zvlášť nezarazil, v podstatě se mi to asi i líbí ![]()
@Michelle_M píše:
Nebo třeba seriál Glee a ten vedoucí sboru, už si nevzpomenu na jménoAle jako první jsem si vybavila klasiku „Ty seš úplně hysterickej! To ví přece každej, že vestičky se letos nenosí!“
Já teda trendy v tomhle směru nějak nesleduju, ale mladý kluk v košili a vestě by mě nijak zvlášť nezarazil, v podstatě se mi to asi i líbí
„Trikrat oblek do spolecnosti..“ „pro mne neco volnejsiho“ ![]()
Tak taky matka by měla objektivně posoudit, jestli mu to sekne nebo ne. A musí to umět nosit, jinak bude pro srandu.
Na některé kombinace je potřeba určitá vyzrálost. Třeba v osmnácti jsem byl vyšší než táta, ale když jsem si navlík jeho dlouhej koženej kabát, tak jsem v něm vypadal jak klouček v županu.