Syn se obléká jenom do košil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
10.5.20 01:13

@Maartina7 Ta vesta je pro mně těžko stravitelná. Nic moderního, je to staromládenecký. Když mu pořídí sako, tak ho bude nosit taky. :mrgreen: Ale to sluší až tak 16 letým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
10.5.20 01:13
@LaPaloma píše:
Mně nezaráží košile a kalhoty, mně se na tom nezdá, že musí mít vestu. Jako starej mladej.Nemám nic proti prďáckým sexy pánským košilím. Můj manžel je nosí a žehlit si je nechce. Akorát že vestičku pod sako měl asi 2× v životě.
Pro mně co je moc, to je příliš.

Vesta pod sako není nic opovrženíhodného, vesta samotná taky ne. Co je špatného a tak strašně zarážejícího na tom, že se mládežníkovi líbí vesty? Třeba Chuck Bass v Gossip girl je nosil taky a jakej to byl štramák :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
10.5.20 01:15
@LaPaloma píše:
@Maartina7 Ta vesta je pro mně těžko stravitelná. Nic moderního, je to staromládenecký. Když mu pořídí sako, tak ho bude nosit taky. :mrgreen: Ale to sluší až tak 16 letým.

A to, že sako sluší až tak šestnáctiletým je taky nesmysl. Od chlapců v britských elitních školách by se mohl stylu učit nejeden český podnikatel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.5.20 01:17
@LaPaloma píše:

I jako holka jsem v pubertálním věku nosila,,košili,, a vestu(bez kravaty) - a většinou se to líbilo, ale připouštím, že už je to hodně dávno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14665
10.5.20 10:32
@marzanna píše:
Vesta pod sako není nic opovrženíhodného, vesta samotná taky ne. Co je špatného a tak strašně zarážejícího na tom, že se mládežníkovi líbí vesty? Třeba Chuck Bass v Gossip girl je nosil taky a jakej to byl štramák :-P

Nebo třeba seriál Glee a ten vedoucí sboru, už si nevzpomenu na jméno :palec: Ale jako první jsem si vybavila klasiku „Ty seš úplně hysterickej! To ví přece každej, že vestičky se letos nenosí!“ :mrgreen: Já teda trendy v tomhle směru nějak nesleduju, ale mladý kluk v košili a vestě by mě nijak zvlášť nezarazil, v podstatě se mi to asi i líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
10.5.20 14:51
@Michelle_M píše:
Nebo třeba seriál Glee a ten vedoucí sboru, už si nevzpomenu na jméno :palec: Ale jako první jsem si vybavila klasiku „Ty seš úplně hysterickej! To ví přece každej, že vestičky se letos nenosí!“ :mrgreen: Já teda trendy v tomhle směru nějak nesleduju, ale mladý kluk v košili a vestě by mě nijak zvlášť nezarazil, v podstatě se mi to asi i líbí :)

„Trikrat oblek do spolecnosti..“ „pro mne neco volnejsiho“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21201
10.5.20 15:02

Tak taky matka by měla objektivně posoudit, jestli mu to sekne nebo ne. A musí to umět nosit, jinak bude pro srandu.

Na některé kombinace je potřeba určitá vyzrálost. Třeba v osmnácti jsem byl vyšší než táta, ale když jsem si navlík jeho dlouhej koženej kabát, tak jsem v něm vypadal jak klouček v županu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí