Syn se s námi přestal bavit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
2.4.21 14:32
@Anonymní píše:
@Uslava No jsem zvědavá, jestli mi snacha dovolí vídat vnoučata. Syn je moje jediné vlastní dítě, opravdu to pro mě není lehké se s ním už nikdy normálně nebavit. A přátelé mám.

Neboj. To nebude věčně.

• Citovat
  • Upravit
26747
2.4.21 14:37
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám vcelku velký spor se synem a s jehou manželkou. Začali spolu chodít ještě když byl syn ženatý, což pro mě byl problém. Protože že jsem měla bývalou snachu velmi ráda a věděla jsem že se synem v manželství žádné problémy nemá, minimálně ne tak velké aby si syn našel milenku. Nechci ze syna dělat chudáka, vím že na tom má podíl viny i on, ale zároveň vím že ho jeho teď už současná manželka pěkně zmanipulovala. Ona mi hned nebyla vůbec sympatická, působila na mě falešné a umělé, což jsem jí často dávala najevo,( zpětné si uvědomují že to nebylo úplně správně). Ale ona mě prostě hrozně vytáčela, hned co se bývalá snacha odstěhovala, se k synovi ona nastěhovala a to ani nebyl rozvedený. Syn jí požádal o ruku měsíc po svém rozvodu, brali se za pět měsíců. S tím jsem já nesouhlasíla, myslím že to bylo hrozně brzy. Když se vzali, tak si ke mě najednou snacha žačala mnohém víc dovolovat, syn mi nesměl chodit pomáhat s rekonstrukcí domů, celkově omezili návštěvy, snacha se chovala nevhodné k mě nevlastní dceři. Měla jsem toho dost, tak jsem se svěřovala jedné své kamarádce, ale ona to potom roznašela dál až se to nějak dostalo k synovi a jeho manželce. Snacha na mě doslova křičela a nadávála mi, syn se postavil na její stranu a řekl mi že se mnou i s celou rodinou končí. Jsem pořád naštvaná, ale už je to rok a snacha je navíc prý těhotná (vím to od jednoho známého). Poslala jsem synovi sms, kde jsem mu vše vysvětlila a napsala jak se cítím. Na to mi syn odpověďel, že se musím jeho manželce omluvit a začít jí respektovat. Nejde mi ani tak o tu omluvu i když nevím za co bych se jí já měla omlouvát. Mám strach, že snacha zase začne dirigovat celou rodinu a všechno bude podle ní. Nějaké nápady, názory, zkušenosti?

Já mám kluka dvouletého a tedy nejsem žádná zkušená žena, jako Vy, ale můžu vám říct, že dopředu s tímto počítám :nevim: jinak bych vždy stála na straně svého syna, i kdyby svoji první manželku podváděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
2.4.21 14:43

Stejný příběh tu byl nedávno, jen z pohledu té nové snachy :) je to vtipný, někdo si z nás dělá dobrý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
2.4.21 14:44

Jinak si myslím, že kdo rozsévá zlo a agresi, ten ji taky sklízí. A mladým není radno se plést do života. Snacha těžko může za vztah syna a matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
2.4.21 14:55
@safina píše:
Stejný příběh tu byl nedávno, jen z pohledu té nové snachy :) je to vtipný, někdo si z nás dělá dobrý den

Jejda „tchyni nejsem moc dobrá“to tu zažila tak většina uživatelek ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
2.4.21 14:56

Nevím, proč si rodiče myslí, že mají nějaké právo mluvit dětem do výběru partnerů. Vás bych teda za tchyni nechtěla. Vim, že moje tchyně ze mě bůhvíjak nadšená nebyla, asi si představovala někoho konformnějšího, tradičnějšího, ale nikdy do toho manželovi nemluvila, nepomlouvala mě, navzájem se respektujeme. A máme klid a pěkný, slušný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106465
2.4.21 15:07
@safina píše:
Stejný příběh tu byl nedávno, jen z pohledu té nové snachy :) je to vtipný, někdo si z nás dělá dobrý den

Taky se mi to hned spojilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
2.4.21 15:19

Takze.. pojdme si to shrnout.

Ty jsi:

• Davala snase najevo, ze se Ti nelibi jak vypada.
  • Ze se Ti nelibi, jaka je.
  • Ze se Ti nelibi, ze je s tvym synem.
  • Ze nesouhlasis s jejich manzelstvim.
  • Ze byvala snacha byla lepsi.
  • Pomlouvala jsi ji u spolecne zname.

A ted se divis, ze Te odstrihli? To je celkem silny kafco.

Ze syn stoji za svou manzelkou je naprosto v poradku. Ale naprosto.

Ja byt Tebou a takhle to hned ze zacatku pohnojit, vysypu si poradnej kybl popela na hlavu, prijdu s prosikem a smrtelne se zamyslim nad svym chovanim. Je jasne, ze by styky s vnoucaty omezila, o babicku, co navadi deti proti mamince nikdo nestoji.

Omluv se, a to poradne a uprimne, mas za co. Veci, do kterych ses vmesovala, nebyly ani trochu tvoje zalezitosti, lec to zrejme vnimas jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
2.4.21 15:31

Máš strach, že snacha začne dirigovat celou rodinu a všechno bude podle ní?
A co bylo doteď podle ní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
2.4.21 18:03
@PaníBovaryová píše:
Máš strach, že snacha začne dirigovat celou rodinu a všechno bude podle ní?
A co bylo doteď podle ní? :think:

Nesměl makat na rekonstrukci mamčina domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
2.4.21 19:02
@prokr píše:
Nesměl makat na rekonstrukci mamčina domu.

aha. A jak ví, že to zrovna snacha zakázala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
2.4.21 20:37

Ženatý chlap: najde si milenku
Matka: no má na tom, chudáček, DÍL viny, to blahosklonně uznám :lol: :lol: :lol:

Pokud se k nové snaše chováte od počátku hnusně, což tu sama píšete, tak se prostě nemůžete divit, že s vámi nechce nic mít. A je jedno, jak dobré k tomu máte důvody, lidí prostě nefungují tak, že vy jí to do smrti budete dávat vyžrat a ona jen sklopí uši a uvaří kafe. Možná je to fakt mrcha, ale vztekaním a pomlouváním si vztah se synem fakt nezlepšíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
2.4.21 23:02

Myslím, že bys syna měla nechat žít jeho vlastní dospělý život a nemotat se mu do toho. Každý se musí ze svých chyb poučit sám a to, že ty všechno víš líp nikoho nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
2.4.21 23:57

A co by měl syn jako dělat, kvůli matce manželku opustit/postavit se na stranu matky jo? :D A čas místo se svou rodinou trávit na rekonstrukci baráku rodičů :D?
Tak to je teda silný kafe :D
Za mě by ses měla hodně uklidnit a uvědomit si, že život syna neřídíš a čím víc se o to budeš snažit, tím vzdálenější si budete. Už není dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
3.4.21 08:57

Zajimalo by me, jaka byla asi ta ex, ze tak zaklad. vyhovovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie