Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@zichisek píše:
Dceři se moc líbí Cut the Rope a Where is my water. Není to vůbec jednoduché pro děti, malá si tam jezdí prstem a moc jí to baví. Ty jsem si původně stáhla já a jsou její nejoblíbenější
Potom máme ještě PMQ Abeceda a od toho samého Výukové kartičky-je perfektní, že je to česky
Tak ty český výukový programy jsou super
díky moc ![]()
Poradí teda ještě někdo nějakou hru na tablet pro prcka?
Ahoj holky
.
Prosím o radu. V létě nás čeká hodně cestování s dětmi, protože bychom je chtěli nějak zabavit v autě, chtěli jsme jim pořídit DVD přehrávače (musíme mít dva, protože děti 1 a 3 roky se dívají na úplně jiné pohádky). Jak jsem tu tak četla, tak většina z Vás se ale už přiklání k pořízení tabletu.
Je možné sehnat dobrý tablet do cca 3000, zejména mi jde o kvalitní obrazovku, výdrž baterie, 3G, no moc tomu nerozumím, tak ani nevím, co bych od něj měla víc chtít
.
Našla jsem nějaké Prestigo s dobrými referencemi a cena kolem 2 tis…ale fakt tomu nerozumím
ps.
@Klarinetka1 koupili jsme kvůli klukovi do auta ten prestigo, jakej typ vůbec netuším, ale v pohodě, jedinou chybu to má, že má vcelku tichou hlasitost, takže na dálnici když to v autě trochu hučí nedejbože máme puštěný rádio je tomu blbě rozumět ![]()
Celou diskuzi jsem nečetla, ale dá se sehnat tablet za super cenu, bohatě do 3 tisíc…staršímu klukovi (je mu 10) jsme koupili Prestigo, já mám Lenovo - mám tam natahaný veškerý dokumenty z Vš a učim se z něj…mladší mi ho bere a bere ho i bráchovi..jsou mu 3 roky a uplně v pohodě si tam hraje hry…sám si je i stahuje z google play - takže jo já sem pro, jen mu to dávám zvlášt´než mám svý dokumenty do školy, aby mi to nevymazal a chce to hlídat, co stahuje ![]()
No já se právě dívala, že do 3tis, bychom měli sehnat. Chtěla bych ale, aby to mělo i 3G, i když zase si říkám, že to stejně děti budou používat jen se mnou, resp. s mým mobilem, a to by se prý dalo připojit k mému mobilu přes wifi.
Taky bych chtěla výstup na USB, což taky některý koukám nemají
.
No a jak právě psala @Blešík, chtěla bych, aby hlasitost byla dobrá, ale to z obrázku nepoznám
. A taky baterka, aby vydržela…kolik Vám vydrží?
Baterka tak 3h když jede v kuse. Máme i auto nabíječku takže v autě pohoda. Ten výstup USB mají skoro všechny, myslíš spíš vstup ne? To mají ten microUSB nebo jak se tomu nadává. Taky některý nepřehrávají avi soubory, musíš to skonvertovat na mp3 nebo co to přehrává ![]()
Mame asus memo pad me173×, da se z 3,5tis koupit a vydrz cca 15hod.pri celodennim surfovani nekolik dni a do aut na pohadky s prehledemty 4h a nevybije se..je uz z lepsich ![]()
Zrovna koukám na tento https://www.mall.cz/…f011a-zeleny?…
@xreni můžeš poslat odkaz na ten váš?
@Klarinetka1 Jak píše Mia82, ty 3 hodiny v pohodě a když tak natahnu kabel, máme držák na opěrce hlavy a tam bez problému dosahne
Mě ta hlasitost ani nenapadla, tak jenom nadhazuju další věc na kterou koukat, věřím, že to jde vyřešit, ale klukovi to zatím neva tak neřešim
Jo a samozřejmě má sluchátka
My máme tablet i na SIMkartu takže můžeme čerpat data z mého tarifu a nepřipojovat to přes hotspot ![]()
No tak už mám asi dva favority, jen přemýšlím, jestli je lepší displej cca 30×20 cm nebo 20×12…spíš co je praktičtější do auta
.
@Klarinetka1 píše:
No tak už mám asi dva favority, jen přemýšlím, jestli je lepší displej cca 30×20 cm nebo 20×12…spíš co je praktičtější do auta.
Tak větší je lepší, ale víc žere a taky aby měl pořádné rozlišení ![]()
@Klarinetka1 mame tento http://www.alza.cz/…-d429528.htm v ruzove
Vetsi display je pro deti zbytecny, ten teblet je pak dost tezkej a neunesou ho, kdyz nebude upevneny.!
Já právě koukám na tyto, líbí se mi o to barevné rozlišení (aby si je později poznali a nehádali se o to) http://tablety.heureka.cz/…specifikace/#text.