Tak jsem mu vlezla do telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
13.5.23 11:50

Kolik mu je a jak dlouho trval jeho nejdelsi vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
13.5.23 11:51

A ta ex nekoho ma a nebo je sama? Ta bude taky dost zvlastni, kdyz ji nevadilo s nim dal spat po rozchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3044
13.5.23 11:51

Jeden týpek, se kterým jsem něco měla, se vůbec netajil tím, že udržuje intenzivní kontakt snad se čtyřmi ex.
On měl takové velké srdce, nešlo mu to zazlívat a nevadilo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6450
13.5.23 11:53
@Anonymní píše:
@Liška32 Tvrdí, že se rozešli v únoru 2022, ale spal s ní až do té doby než poznal mě (říjen 2022) a byl s ní 3 roky. Nemám nic proti tomu, pokud jsou opravdu přáteli. Ale když mu jednou neodepíše, tak jí psal dalších 5 zpráv proč s ní nemluví a pak ještě kámošce. To mi příjde mimo. Ale zase kdyby ji tak chtěl, tak s ní je a není se mnou ne?

Tak to divné je. A hlavně, že s ní spal do té doby, než poznal tebe. U nás to bylo jiné, tam už byl jen přátelský vztah, jen jsme se báli to „rozseknout“. Ve tvém případě mi připadá, že on má zájem a ona ne :? Třeba se rozešla ona s ním a on jen nechce být sám…jako měl by to dost omezit a trávit co nejvíc casu s tebou. Dokud mu bude hlavu zabírat ex, tak to fungovat bohužel nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.23 11:53
@Jana525 píše:
Kolik mu je a jak dlouho trval jeho nejdelsi vztah?

33, s ní měl nejdelší vztah 3 roky, jinak jeden rok a u zbytku to bylo pár měsíců.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.23 11:54
@Jana525 píše:
A ta ex nekoho ma a nebo je sama? Ta bude taky dost zvlastni, kdyz ji nevadilo s nim dal spat po rozchodu

Ta někoho měla od vánoc do března a pak se s ním rozešla a od té doby je sama

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.23 11:54
@Kryptozoo píše:
Jeden týpek, se kterým jsem něco měla, se vůbec netajil tím, že udržuje intenzivní kontakt snad se čtyřmi ex.
On měl takové velké srdce, nešlo mu to zazlívat a nevadilo mi to.

Měl s nima něco dál?

• Citovat
  • Upravit
5113
13.5.23 11:55
@Kryptozoo píše:
On měl takové velké srdce, nešlo mu to zazlívat a nevadilo mi to.
:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.23 11:56
@Liška32 píše:
Tak to divné je. A hlavně, že s ní spal do té doby, než poznal tebe. U nás to bylo jiné, tam už byl jen přátelský vztah, jen jsme se báli to „rozseknout“. Ve tvém případě mi připadá, že on má zájem a ona ne :? Třeba se rozešla ona s ním a on jen nechce být sám…jako měl by to dost omezit a trávit co nejvíc casu s tebou. Dokud mu bude hlavu zabírat ex, tak to fungovat bohužel nebude :nevim:

On tvrdí, že se s ní rozešel on a ona ho pak chtěla zpátky, ale už nechtěl. Dále se domluvili, že spolu budou spát jako kámoši s výhodama, dokud si jeden někoho nenajde. Pak si našel mě a od té doby jsou přáteli pouze… Tohle mi tvrdí.

• Citovat
  • Upravit
3044
13.5.23 11:57
@Anonymní píše:
Měl s nima něco dál?

Co jsme byli spolu, tak určitě ne. Jestli v mezičase od rozchodu, než mě poznal, to nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
13.5.23 11:57
@Liška32 píše:
Tak to divné je. A hlavně, že s ní spal do té doby, než poznal tebe. U nás to bylo jiné, tam už byl jen přátelský vztah, jen jsme se báli to „rozseknout“. Ve tvém případě mi připadá, že on má zájem a ona ne :? Třeba se rozešla ona s ním a on jen nechce být sám…jako měl by to dost omezit a trávit co nejvíc casu s tebou. Dokud mu bude hlavu zabírat ex, tak to fungovat bohužel nebude :nevim:

Souhlas.
Za me je zakladatelka teď bohužel převoznicí. A zakazat mu stykat se s ex nemůže, pokud on sam nebude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
13.5.23 11:58
@Kryptozoo píše:
Co jsme byli spolu, tak určitě ne. Jestli v mezičase od rozchodu, než mě poznal, to nevím :nevim:
@Anonymní píše:
On tvrdí, že se s ní rozešel on a ona ho pak chtěla zpátky, ale už nechtěl. Dále se domluvili, že spolu budou spát jako kámoši s výhodama, dokud si jeden někoho nenajde. Pak si našel mě a od té doby jsou přáteli pouze… Tohle mi tvrdí.

Neumim si představit, ze někdo spi s ex v přátelském duchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.23 11:59
@Malá bobina píše:
Souhlas.
Za me je zakladatelka teď bohužel převoznicí. A zakazat mu stykat se s ex nemůže, pokud on sam nebude chtít.

Zase je to takové, že jsme spolu třeba 5-6 dní v týdnu a s ní je tak 2× měsíčně pár hodin

• Citovat
  • Upravit
9918
13.5.23 12:00
@Anonymní píše:
33, s ní měl nejdelší vztah 3 roky, jinak jeden rok a u zbytku to bylo pár měsíců.

to nevypada, ze by byl zrovna schopny udrzovat si kvalitni vztahy, neni se cemu divit, kdyz k tomu ma takovyhle pristup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.23 12:02
@Jana525 píše:
to nevypada, ze by byl zrovna schopny udrzovat si kvalitni vztahy, neni se cemu divit, kdyz k tomu ma takovyhle pristup

A to jsem si myslela jaký je vyzrálý, že mě přijmul i s dítětem, které není jeho

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky