Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ta ex nekoho ma a nebo je sama? Ta bude taky dost zvlastni, kdyz ji nevadilo s nim dal spat po rozchodu
Jeden týpek, se kterým jsem něco měla, se vůbec netajil tím, že udržuje intenzivní kontakt snad se čtyřmi ex.
On měl takové velké srdce, nešlo mu to zazlívat a nevadilo mi to.
@Anonymní píše:
@Liška32 Tvrdí, že se rozešli v únoru 2022, ale spal s ní až do té doby než poznal mě (říjen 2022) a byl s ní 3 roky. Nemám nic proti tomu, pokud jsou opravdu přáteli. Ale když mu jednou neodepíše, tak jí psal dalších 5 zpráv proč s ní nemluví a pak ještě kámošce. To mi příjde mimo. Ale zase kdyby ji tak chtěl, tak s ní je a není se mnou ne?
Tak to divné je. A hlavně, že s ní spal do té doby, než poznal tebe. U nás to bylo jiné, tam už byl jen přátelský vztah, jen jsme se báli to „rozseknout“. Ve tvém případě mi připadá, že on má zájem a ona ne
Třeba se rozešla ona s ním a on jen nechce být sám…jako měl by to dost omezit a trávit co nejvíc casu s tebou. Dokud mu bude hlavu zabírat ex, tak to fungovat bohužel nebude ![]()
@Jana525 píše:
Kolik mu je a jak dlouho trval jeho nejdelsi vztah?
33, s ní měl nejdelší vztah 3 roky, jinak jeden rok a u zbytku to bylo pár měsíců.
@Jana525 píše:
A ta ex nekoho ma a nebo je sama? Ta bude taky dost zvlastni, kdyz ji nevadilo s nim dal spat po rozchodu
Ta někoho měla od vánoc do března a pak se s ním rozešla a od té doby je sama
@Kryptozoo píše:
Jeden týpek, se kterým jsem něco měla, se vůbec netajil tím, že udržuje intenzivní kontakt snad se čtyřmi ex.
Měl s nima něco dál?
@Kryptozoo píše::
@Liška32 píše:
Tak to divné je. A hlavně, že s ní spal do té doby, než poznal tebe. U nás to bylo jiné, tam už byl jen přátelský vztah, jen jsme se báli to „rozseknout“. Ve tvém případě mi připadá, že on má zájem a ona neTřeba se rozešla ona s ním a on jen nechce být sám…jako měl by to dost omezit a trávit co nejvíc casu s tebou. Dokud mu bude hlavu zabírat ex, tak to fungovat bohužel nebude
On tvrdí, že se s ní rozešel on a ona ho pak chtěla zpátky, ale už nechtěl. Dále se domluvili, že spolu budou spát jako kámoši s výhodama, dokud si jeden někoho nenajde. Pak si našel mě a od té doby jsou přáteli pouze… Tohle mi tvrdí.
@Anonymní píše:
Měl s nima něco dál?
Co jsme byli spolu, tak určitě ne. Jestli v mezičase od rozchodu, než mě poznal, to nevím ![]()
@Liška32 píše:
Tak to divné je. A hlavně, že s ní spal do té doby, než poznal tebe. U nás to bylo jiné, tam už byl jen přátelský vztah, jen jsme se báli to „rozseknout“. Ve tvém případě mi připadá, že on má zájem a ona neTřeba se rozešla ona s ním a on jen nechce být sám…jako měl by to dost omezit a trávit co nejvíc casu s tebou. Dokud mu bude hlavu zabírat ex, tak to fungovat bohužel nebude
Souhlas.
Za me je zakladatelka teď bohužel převoznicí. A zakazat mu stykat se s ex nemůže, pokud on sam nebude chtít.
@Kryptozoo píše:
Co jsme byli spolu, tak určitě ne. Jestli v mezičase od rozchodu, než mě poznal, to nevím
@Anonymní píše:
On tvrdí, že se s ní rozešel on a ona ho pak chtěla zpátky, ale už nechtěl. Dále se domluvili, že spolu budou spát jako kámoši s výhodama, dokud si jeden někoho nenajde. Pak si našel mě a od té doby jsou přáteli pouze… Tohle mi tvrdí.
Neumim si představit, ze někdo spi s ex v přátelském duchu.
@Malá bobina píše:
Souhlas.
Za me je zakladatelka teď bohužel převoznicí. A zakazat mu stykat se s ex nemůže, pokud on sam nebude chtít.
Zase je to takové, že jsme spolu třeba 5-6 dní v týdnu a s ní je tak 2× měsíčně pár hodin
@Anonymní píše:
33, s ní měl nejdelší vztah 3 roky, jinak jeden rok a u zbytku to bylo pár měsíců.
to nevypada, ze by byl zrovna schopny udrzovat si kvalitni vztahy, neni se cemu divit, kdyz k tomu ma takovyhle pristup
@Jana525 píše:
to nevypada, ze by byl zrovna schopny udrzovat si kvalitni vztahy, neni se cemu divit, kdyz k tomu ma takovyhle pristup
A to jsem si myslela jaký je vyzrálý, že mě přijmul i s dítětem, které není jeho