Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak dlouho s ní byl a kdy se rozešli? My jsme taky s bývalým komunikovali celkem dost zpočátku, postupně to tak nějak vyšumělo a napíšeme si jednou za čas a někam zajít je čím dál těžší ( děti a tak). Ale teda nesledovala jsem ho na síti. Taky jsem ale na začátku vztahů předem říkala, že se s ním bavím. Ne každý to dal ![]()
@Liška32 Tvrdí, že se rozešli v únoru 2022, ale spal s ní až do té doby než poznal mě (říjen 2022) a byl s ní 3 roky. Nemám nic proti tomu, pokud jsou opravdu přáteli. Ale když mu jednou neodepíše, tak jí psal dalších 5 zpráv proč s ní nemluví a pak ještě kámošce. To mi příjde mimo. Ale zase kdyby ji tak chtěl, tak s ní je a není se mnou ne?
No ze ji tak bombarduje divne je, možná by ji chtěl zpátky, ale one už jeho ne
nicméně by teda museli mít silný žaludek, kdyby spolu něco měli a on ti ji byl představit ![]()
Ahoj,
nechci tě nějak znepokojovat, ale podle mě, to s ní nemá ještě úplně uzavřené.
Ale možná se pletu, ber to jen jako můj názor. Záleží jak to cítíš ty sama. Tvá ženská intuice ti napoví a mám dojem, že už asi hodně napověděla. Já bych byla opatrnější.
Uvidíš sama. Ty ho znáš nejlíp, ale je to ještě krátká doba, nato, aby si mu mohla úplně věřit.
Přeji hodně lásky, upřímnosti a důvěry ![]()
@Kriss Tina Ona prý teď nikoho nemá. Měla 3 měsíce, ale nevyšlo to. Ale s ostatníma ex se nevídá ani vůbec nebaví, jen s touto čerstvou poslední, příjde mi to divné
Rozchod. Ty ses si v tom vztahu nejsita. On bud podvadi a dela si z tebe dobry den nebo je si nejisty take a tak chce, abys zarlila… vse je spatne, kor kdyz je v tom dite.
Příspěvek upraven 13.05.23 v 11:24
@Černá Madonna to bych pochopila ze začátku že nemá, ale po takové době? Myslíte, že jak sám tvrdí a má ji stále rád, tak si s ní nechává zadní vrátka kdyby mu to nevyšlo se mnou?
@Aglája75 ale třeba jsou opravdu jen přátelé a jsem paranoidní… Nějaký jiný nápad, jak to řešit?
Klidně bych tomu věřila, že spolu nespí. On se ale nechová jen jako kamarád. Varovna kontrolka ti bliká správně a dala bych si pozor. Už mu ale, prosím, nelez do telefonu. Je to hrubě přes čáru. ![]()
@Anonymní píše:
@Aglája75 ale třeba jsou opravdu jen přátelé a jsem paranoidní… Nějaký jiný nápad, jak to řešit?
Tyhle intuice na zacatku ale byvaji spravne:)
Uz jen to, ze s ni spal dokud nepotkal me, by pro me byla kontrolka s nim do vztahu nejit.
Nebylo to s ni sice k vydrzeni, ale zapomenout se na ni neda, ze?
On v tom lita az po usi, mozna ani nevi, co chce.
@Jana525 píše:
Uz jen to, ze s ni spal dokud nepotkal me, by pro me byla kontrolka s nim do vztahu nejit.
Bohužel jsem se to dozvěděla až po několika měsících. Jinak musím říct, že se k nám chová krásně, každý víkend máme program, do hospody chodí s chlapama vyjímečně, seznámil mě s celou jeho rodinou a hodně cestujeme. Jen ta bývalá…
Zdravím všechny. Před kamarádkami se za to stydím, ráda bych znala váš názor. Měla jsem vztah 6 let s expřítelem se kterým mám dítě (4). Důvody nebudu přibližovat, ale dva roky byl zavřený a když se vrátil, už to nefungovalo. Chvíli jsem byla sama, ale po nějaké době jsem na Badoo oslovila jednoho muže. Po 3 rande jsem se s ním vyspala a od té doby jsme tak nějak spolu. Miluji ho a mé dítě taky. Problém je následující. Hned na prvním rande jsem mu o dítěti řekla a že se tím pádem u předání párkrát do měsíce vidím s expartnerem. On mi na to řekl, že má také bývalou partnerku, se kterou byl pár let, ale rok už spolu nejsou a jsou přáteli, občas se potkají. Nevadilo mi to, věřila jsem mu. Časem mi řekl, že se s ní rozešel, protože to bylo k nevydržení, ale dál spolu trávili čas a spali spolu. Že s ní přestal spát, až si našel mě. Nyní se s ní vídá, jak ona má čas. Teď se třeba viděli po měsíci a řekl mi, že k ní jde na čaj a že s ní nic nemá, ať mu věřím… Byl s ní 4 hodiny… Nedalo mi to a vlezla jsem mu do telefonu. Ve zprávách jsem nic o nevěře nenašla, ale psal jí tam, že je rád že spolu mají tak hezký vztah, že si ji váží a má ji rád. Když jsem mu vlezla na instagram, měl jí tam v posledním hledání, tak na ni kouká asi často… Když jsem se mu snažila říct, že mi to vadí, jestli by se aspoň nepotkávali méně, řekl mi na to, že mi to říkal na začátku a že jsou už jen kamarádi a že ji má rád. Ale když se mu neozývala týden, ignorovala, začal psát i její kamarádce proč s ním nemluví… To už mi přijde moc. Pozval ji i k nám, aby mi dokázal, že jsou opravdu přátelé a celou dobu spolu vtípkovali. Po jejím příchodu jsem ji podala ruku a nabídla pití, když jsem ji ho donesla, řekla: děkuju, doufám, že jsi mi do toho něco nehodila a přítel div nevybouchl smíchy…Jsme spolu 7 měsíců a touto dobou jsem si myslela, že ho to přejde. Otázka zní, zda jsem podle vás paranoidní a jsou opravdu jen přáteli nebo k ní stále něco cítí a je se mnou jen z pohodlnosti??