Tak jsem mu vlezla do telefonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
13.5.23 22:07
@blobfish píše:
Vidíš a já se třeba se svým ex vídám hodně, komunikujeme spolu hodně (a to i o tématech, o kterých bych s „běžným“ kamarádem nemluvila), zajímáme se o sebe, ale rozhodně bych s ním už nebyla, ani s ním nespím, ani nic podobného. Přesto si po přečtení této diskuse myslím, že by spousta lidí na základě nějakých vnějších znaků řekla, že to nemáme vyřešené, protože takový vztah s ex přece není normální :nevim:

My se vidime taky hodne, vlastne nekolikrat do tydne, ale hlavne kvuli detem a protoze on k nam jezdi hlidat, kdyz mam nocni…ale to psani si, moc nechapu…a taky si mame, co rict, vzdycky jsme si rozumeli, ale fakt nemam potrebu, ho nejak kontaktovat, kdyz se nevidime… :think: Po zpravach resime jen takove ty provozni veci. A asi by mi to u chlapa vadilo, kdyby potreboval byt porad v kontaktu se svou ex…a zenska to muze brat uplne jinak, ale chlap, kdyz se takhle zajima, tak to neni prirozene. Protoze chlapi se proste do prirody nezajimaji o druhe tolik, jako zeny…zajimaji se jen, kdyz tam maji city.

• Citovat
  • Upravit
7
13.5.23 22:42

@Ťarbík01 tak přesně tohle jsem do puntíku zažil. Ex mi hrozně ublížila, vztah jsem s ní ukončil a našel si vztah nový s tím, že se přes to přenesu, ale i v novém vztahu jsem na ní pořád myslel. Taky mě chtěla zpátky a taky jsem odmítl, protože jsem to nechtěl zažít znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
14.5.23 00:36

@Michal118 a mohu se tě zeptat? Víš, snažím se pochopit toho svého nejlepšího kamaráda. A prostě je to pro mě asi stále trochu nepochopirelne. :nevim:
Jen v něčem.
Jak to vnitřně cítís nebo jsi cítil, když jsi stále na ex myslel, ale pritom měl nový vztah? Bylo ti to nějak vnitřně hloupe vůči nové přítelkyni? Myslíš že něco tušila? A jak to dopadlo dal?
Klidne do Sz. Vím že to je dost osobní. Ale já se fakt snažím tyhle pocity pochopit co nejvíc.
Jakože něco chápu. Ale třeba nechápu, proč nejí upřímný k nové přítelkyni. Proč ji neřekne, že ex má stále nějak v hlavě atd. A to jí měl říct hned na začátku. A nechat na ni, zda s ním bude chtít být a nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.5.23 01:02

Uklidním tě trošku, vše co se tu píše jsou jen nějaké domněnky. Taky se bavím s některými ze svých bývalých, protože jsme si jako lidi rozuměli, mám je svým způsobem ráda, a bylo by mi líto, aspoň u jednoho, kdybych ho už v životě neměla. Vídáme se teda tak jednou za půl roku, ale jsme schopni prosedět 6, 7 hodin a jen si povídat. Radu nemám, nechala bych tomu volný průběh, případně kdyby mi to hodně vadilo, požádala bych protějšek, aby omezili kontakt. Nikdo ti tu neřekne, jak to spolu doopravdy mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
14.5.23 07:39
@Anonymní píše:
Zdravím všechny. Před kamarádkami se za to stydím, ráda bych znala váš názor. Měla jsem vztah 6 let s expřítelem se kterým mám dítě (4). Důvody nebudu přibližovat, ale dva roky byl zavřený a když se vrátil, už to nefungovalo. Chvíli jsem byla sama, ale po nějaké době jsem na Badoo oslovila jednoho muže. Po 3 rande jsem se s ním vyspala a od té doby jsme tak nějak spolu. Miluji ho a mé dítě taky. Problém je následující. Hned na prvním rande jsem mu o dítěti řekla a že se tím pádem u předání párkrát do měsíce vidím s expartnerem. On mi na to řekl, že má také bývalou partnerku, se kterou byl pár let, ale rok už spolu nejsou a jsou přáteli, občas se potkají. Nevadilo mi to, věřila jsem mu. Časem mi řekl, že se s ní rozešel, protože to bylo k nevydržení, ale dál spolu trávili čas a spali spolu. Že s ní přestal spát, až si našel mě. Nyní se s ní vídá, jak ona má čas. Teď se třeba viděli po měsíci a řekl mi, že k ní jde na čaj a že s ní nic nemá, ať mu věřím… Byl s ní 4 hodiny… Nedalo mi to a vlezla jsem mu do telefonu. Ve zprávách jsem nic o nevěře nenašla, ale psal jí tam, že je rád že spolu mají tak hezký vztah, že si ji váží a má ji rád. Když jsem mu vlezla na instagram, měl jí tam v posledním hledání, tak na ni kouká asi často… Když jsem se mu snažila říct, že mi to vadí, jestli by se aspoň nepotkávali méně, řekl mi na to, že mi to říkal na začátku a že jsou už jen kamarádi a že ji má rád. Ale když se mu neozývala týden, ignorovala, začal psát i její kamarádce proč s ním nemluví… To už mi přijde moc. Pozval ji i k nám, aby mi dokázal, že jsou opravdu přátelé a celou dobu spolu vtípkovali. Po jejím příchodu jsem ji podala ruku a nabídla pití, když jsem ji ho donesla, řekla: děkuju, doufám, že jsi mi do toho něco nehodila a přítel div nevybouchl smíchy…Jsme spolu 7 měsíců a touto dobou jsem si myslela, že ho to přejde. Otázka zní, zda jsem podle vás paranoidní a jsou opravdu jen přáteli nebo k ní stále něco cítí a je se mnou jen z pohodlnosti??

Mam pravidlo, kamaradi-dky ano schazet se, ale v kavarne, restauraci, ne doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.5.23 07:46
@Anonymní píše:
na to mi odpoví, že s ní byl několik let, mají společné zážitky a že si ji jako člověka váží

Ježišinky, tři roky 8o Kdyby spolu byli 10 a měli dvě děti, tak bych nějaké pochopení možná našla. Nebylo by ti líp bez chlapa? Tvůj ex byl v lochu? Za 7 měsíců jste byli několikrát na dovolené? Pracuje vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
14.5.23 10:11
@blobfish píše:
Vidíš a já se třeba se svým ex vídám hodně, komunikujeme spolu hodně (a to i o tématech, o kterých bych s „běžným“ kamarádem nemluvila), zajímáme se o sebe, ale rozhodně bych s ním už nebyla, ani s ním nespím, ani nic podobného. Přesto si po přečtení této diskuse myslím, že by spousta lidí na základě nějakých vnějších znaků řekla, že to nemáme vyřešené, protože takový vztah s ex přece není normální :nevim:

Dobře, ale proč dělá chlap od základatelky ty scény, kdyz ex nereaguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
14.5.23 10:12
@Ťarbík01 píše:
Jo jo je to zajímavé. Ale bohužel je to takové pro mě stále nepochopitelné. Je to můj nejlepší kamarád. Takže vím od něj vše od A do Z. A proto jsem se ho ptala na to do detailu a snažila se to pochopit.
Ale úplně to nejde. Jelikož její chování a přítomnost ho ničí. Jakože totálně. Ale když nemá její přítomnost, tak trpí. :nevim:

Snažím se mu pomoci už pár let. Ano, ať tak dlouho to vše trvá… Ale je to děsný boj. :(

Nejvíc do něj hustí kvůli jeho přítelkyni. Ač má své mouchy a nejsou malé, tak si myslím, že žádná zena si nezaslouží zažívat a zažít to, co dělá on. Jenže on to dělá relativně nevědomky. :nevim: On ví, že svoji ex nechce, jelikož mu tak ublizila, že ho to malé zabilo. Ale i tak nedokáže být bez její nějaké blízkosti. :nevim:
Zvláštní no. A pro mě těžko pochopitelne. Ale je to nejlepší kamarád, proto se ho snažím chápat.
Ale jak říkám, nesouhlasím s tou přítelkyni. Řekla jsem mu, že si to nezaslouží. Že to k ní není upřímne. A že někde je někdo, kdo ji bude vroucne milovat. I když ji ten kamarád neopustí kvůli ex, tak ale svým chováním ji vlastne ničí a vlastně i podvádí. :nevim:

A jak se vůči němu chova ta ex teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
14.5.23 19:06
@Ťarbík01 píše:
Jo jo je to zajímavé. Ale bohužel je to takové pro mě stále nepochopitelné. Je to můj nejlepší kamarád. Takže vím od něj vše od A do Z. A proto jsem se ho ptala na to do detailu a snažila se to pochopit.
Ale úplně to nejde. Jelikož její chování a přítomnost ho ničí. Jakože totálně. Ale když nemá její přítomnost, tak trpí. :nevim:

Snažím se mu pomoci už pár let. Ano, ať tak dlouho to vše trvá… Ale je to děsný boj. :(

Nejvíc do něj hustí kvůli jeho přítelkyni. Ač má své mouchy a nejsou malé, tak si myslím, že žádná zena si nezaslouží zažívat a zažít to, co dělá on. Jenže on to dělá relativně nevědomky. :nevim: On ví, že svoji ex nechce, jelikož mu tak ublizila, že ho to malé zabilo. Ale i tak nedokáže být bez její nějaké blízkosti. :nevim:
Zvláštní no. A pro mě těžko pochopitelne. Ale je to nejlepší kamarád, proto se ho snažím chápat.
Ale jak říkám, nesouhlasím s tou přítelkyni. Řekla jsem mu, že si to nezaslouží. Že to k ní není upřímne. A že někde je někdo, kdo ji bude vroucne milovat. I když ji ten kamarád neopustí kvůli ex, tak ale svým chováním ji vlastne ničí a vlastně i podvádí. :nevim:

Souhlasím s tebou. A taky to nechápu. Škoda, že nemůžu kamarádit s váma oběma taky. Takový příběhy mě strašně zajímají a taky bych to chtěla pochopit. Ono se to ale asi úplně nedá, si myslím, že ani ten chlap neví prostě, co se v něm odehrává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.23 10:07

Ahojky, děkuji za vaše názory a příspěvky a píši aktualizaci: minulý týden spolu byli 4,5hod venku po práci. Pak jsem mu zavolala 22.30 kdy hodlá přijít domů a on že dopije a půjdou. Přišel, tak jsem mu řekla, že kdybych mu nezavolala, tak ani nejde domů a že co si spolu vykládají 5hodin? Na to mi řekl, že ji neviděl měsíc, tak je prý logické, že spolu budou dýl. Ok… včera byli zase (jsou domluveni na 1 týdně scházení) další 4hod!! Ale byli venku… Tak nechápu, co spolu pořád řeší, tak dlouho si spolu nepovídáme ani my. Vpálila jsem mu, že příště půjdu s něma a on ať klidně jdu a pak jsem mu řekla, že jsem naštvaná a on ať si klidně jsem a pak se chtěl udobřovat sexem. Co si o tom myslíte? On mě s ní chce seznámit, ale nevím, zda je to dobrý nápad

• Citovat
  • Upravit
36148
19.5.23 11:05
@Anonymní píše:
Ahojky, děkuji za vaše názory a příspěvky a píši aktualizaci: minulý týden spolu byli 4,5hod venku po práci. Pak jsem mu zavolala 22.30 kdy hodlá přijít domů a on že dopije a půjdou. Přišel, tak jsem mu řekla, že kdybych mu nezavolala, tak ani nejde domů a že co si spolu vykládají 5hodin? Na to mi řekl, že ji neviděl měsíc, tak je prý logické, že spolu budou dýl. Ok… včera byli zase (jsou domluveni na 1 týdně scházení) další 4hod!! Ale byli venku… Tak nechápu, co spolu pořád řeší, tak dlouho si spolu nepovídáme ani my. Vpálila jsem mu, že příště půjdu s něma a on ať klidně jdu a pak jsem mu řekla, že jsem naštvaná a on ať si klidně jsem a pak se chtěl udobřovat sexem. Co si o tom myslíte? On mě s ní chce seznámit, ale nevím, zda je to dobrý nápad

Jak tě s ní chce seznámit? Když už u vás byla tak vás seznámil ne.
Jako sorry kdyby mě chlap chodil za jinou „kamarádkou“ tak často tak ho pošlu někam. Respektive můj ex to taky dělal a štvalo mě to neskutečně. Ona to asi možná kamaráda byla, nebo nevim kam vlastně chodil když tvrdil že jde za ní. Ale pak vyplavalo že má milenku a ta kamarádka o tom věděla. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.23 11:13
@Anonymní píše:
Máte pravdu, několikrát mi řekl, že jsou pouze přátelé, že je pořád se mnou a že jsem paranoidní. Že s ní nic nemá. A ví, že mi to není přijemné. Kdyby mě měl rád, tak by to omezil a respektoval že mi to vadí
Úplně s tebou soucítím, protože můj přítel je tomu tvému dost podobný a to jsme spolu už přes rok a pořád je jeho ex naše časté téma, bohužel. Taky jsem několikrát slyšela, že mi hned na začátku říkal, že jsou kamarádi a baví se, tak proč to řeším, jenže mě absolutně nenapadlo, na jaké je to úrovni. Že jsou kamarádi a nic spolu nemají, to je klasika a věřím mu, ale že si věčně vypisují a posílají videa, nebo mu volá, když má problém s autem atd., to prostě člověka otravuje. A několikrát jsem si říkala, že kdybych já byla ta důležitější, tak to s ní omezí, jenže chlapi to takhle nemají. Podle mě vůbec nepřemýšlí, jak my. Možná ji fakt chce ten tvůj zpátky, ale přijde mi šílené, že si začal s tebou, navíc, když máš dítě, aby ještě i tak toužil po ex :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.23 11:26
@Anonymní píše:
Ahojky, děkuji za vaše názory a příspěvky a píši aktualizaci: minulý týden spolu byli 4,5hod venku po práci. Pak jsem mu zavolala 22.30 kdy hodlá přijít domů a on že dopije a půjdou. Přišel, tak jsem mu řekla, že kdybych mu nezavolala, tak ani nejde domů a že co si spolu vykládají 5hodin? Na to mi řekl, že ji neviděl měsíc, tak je prý logické, že spolu budou dýl. Ok… včera byli zase (jsou domluveni na 1 týdně scházení) další 4hod!! Ale byli venku… Tak nechápu, co spolu pořád řeší, tak dlouho si spolu nepovídáme ani my. Vpálila jsem mu, že příště půjdu s něma a on ať klidně jdu a pak jsem mu řekla, že jsem naštvaná a on ať si klidně jsem a pak se chtěl udobřovat sexem. Co si o tom myslíte? On mě s ní chce seznámit, ale nevím, zda je to dobrý nápad

Noo, tak tohle už je ale teda problém. Protože pokud jí věnuje víc času, než tobě a ani se neozve, kdy přijde domů a pak se ještě chová takhle, že je mu úplně jedno, že jsi naštvaná, tak nevím. Takovej chlap by mi za to nestál, navíc, když máš dítě, ke kterému určitě chceš někoho spolehlivého a kdo tě bude mít rád a bude se vám věnovat. Vyprdni se na něho, je v tom s ex až po uši :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.23 11:51
@JancaS84 píše:
Jak tě s ní chce seznámit? Když už u vás byla tak vás seznámil ne.
Jako sorry kdyby mě chlap chodil za jinou „kamarádkou“ tak často tak ho pošlu někam. Respektive můj ex to taky dělal a štvalo mě to neskutečně. Ona to asi možná kamaráda byla, nebo nevim kam vlastně chodil když tvrdil že jde za ní. Ale pak vyplavalo že má milenku a ta kamarádka o tom věděla. Takže asi tak.

poprvé jsem ji viděla chvíli, ale on chce ať ji poznám víc a prý uvidím, že je v pohodě.. Ano mě to také štve, ale ještě více mě štve, že on vidí, že mi to vadí a jsem z toho nešťastná a nic s tím nedělá, např. ani nenavrhne scházení méně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.23 11:54
@Anonymní píše: Úplně s tebou soucítím, protože můj přítel je tomu tvému dost podobný a to jsme spolu už přes rok a pořád je jeho ex naše časté téma, bohužel. Taky jsem několikrát slyšela, že mi hned na začátku říkal, že jsou kamarádi a baví se, tak proč to řeším, jenže mě absolutně nenapadlo, na jaké je to úrovni. Že jsou kamarádi a nic spolu nemají, to je klasika a věřím mu, ale že si věčně vypisují a posílají videa, nebo mu volá, když má problém s autem atd., to prostě člověka otravuje. A několikrát jsem si říkala, že kdybych já byla ta důležitější, tak to s ní omezí, jenže chlapi to takhle nemají. Podle mě vůbec nepřemýšlí, jak my. Možná ji fakt chce ten tvůj zpátky, ale přijde mi šílené, že si začal s tebou, navíc, když máš dítě, aby ještě i tak toužil po ex :nevim:

a jak často se s ní vídá? To mi opakuje také furt, že mi to říkal na začátku.. Tyhle si nepíšou, jen jednou týdně se domluví, kdy se sejdou, to se mi zase líbí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky