Tak zas nic - jedeme dál

11.9.24 13:04

Tak zas nic - jedeme dál

Ahoj holky, jsem tu relativně nová, chvíli jsem vás tu sledovala a pročítala příspěvky, chtěla jsem vědět jak to funguje… Nemám ani tak dotaz, spíš jenom potřebuji se někomu svěřit. Jsme ve fázi snažení, zatím 5 měsíců, zítra má ta červená potvor přijít, tak jsem to dnes nevydržela a udělala si test, nevykoukala jsem ani toho ducha :D Tak nic, budeme se snažit dál. Je tu někdo, kdo je ve stejné situaci? Jak to zvládáte? Já zatím relativně v pohodě, ale zklamání se prostě neubráním.. Tak se omlouvám za zbytečný příspěvek, snad jsem tím nikoho neokradla o čas, ale trochu mi to pomohlo, dostat to aspoň takhle ven. :)

Hodně štěstí všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
633
11.9.24 13:56

Zkus skupinu Snažení 2024, jsou tam ženy v podobné situaci :-) my se snažili 8 měsíců, ze začátku mě to vždycky trochu zamrzelo, ale říkala jsem si, že je to v normě. Když uplynulo toho půl roka, začalo mě to mrzet čím dál víc, pak přišlo biochemický, to jsem obrečela a hned další měsíc se zadařilo. Jsem teprv v prvním trimestru, stát se může cokoliv, ale snažím se myslet pozitivně a nějaký možný trable si nepřipouštět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.24 14:04

@EmmaFrost díky moc za reakci :) biochemka se taky bojím od té doby, co jsem se tady dozvěděla, že něco takového existuje :D ale to by se člověk mohl furt něčeho bát.. jinak moc gratuluji a držím palce ať vše dopadne dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16934
11.9.24 15:25
@LucianaBuciana píše: Více

Ahoj,

popravdě, já když jsme se snažili o třetí dítě, které se nedařilo (vždy jsem potratila), tak jsem se odhlásila ze sociálních sítí a neřešila miminka… nevím zda to pomohlo :nevim: ale nedělalo mi dobře, že ty holky, které semnou začínaly snažení už měly i půlku těhotenství za sebou, pak začaly porody :roll:

Švagři se snaží 9let a to už je prostě na palici. Švagrová jezdí neustále na nějaké proplachy vejcovodů a zaléčení a umělá oplodnění - mají v tom už statisíce a nic. Nikdo nechápe proč. Ale je pravda, že oni jsou tak neskutečně vyrovnaní, že se shodli, že je ten život spolu baví i bez dětí a když prostě dítě nebude, tak nebude… To na nich obdivuju, já bych to neuměla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
11.9.24 15:36

Ahoj, nevím jestli ti to pomůže, ale v té době co jsme se snažili a ani na po 5 se to nepovedlo, tak jsem se ale fakt naštvala a řekla že na to kašlu, že to nemá cenu. Za měsíc, dvě čárky. Ano, snadno se to řekne, než udělá. Byla jsem i rozhodnutá že jestli se to ani ten další měsíc nepovede, zajdu za dr. Stejně jsem v té době měla jít na kontrolu. Určitě nemusíte čekat rok než to začít řešit. Čím dříve budete vědět jak na tom s mužem jste, tím lépe pro vás. Držím vám palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.24 15:37
@chs.jasmin píše: Více

Já nijak zvlášť na sockách nekoukám, tohle je jediný portál, ale určitě to není tak že bych někde lovila duchy i když tam nejsou, jak jsem už tady viděla :D já jsem spíš ráda o všem informovaná a taky je dobrý pocit vědět, že to co se ti děje se neděje jenom tobě, že v tom nejsi sama ale je vás víc. A navíc jsou i horší případy, jako třeba ta tvoje švagrová, to už by mi po takový době asi fakt hráblo, ale obdivuju jejich přístup, berou to jak to je, ale možná bych po takové době už uvažovala o adopci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.24 15:40

@Lu66 Děkuju :srdce: já chodím na kontroly na jaře, takže to bude cca rok snažení, tak jsem si řekla, že to nechám do tý kontroly a případně se na to mudr. zeptám. Já to tak mooooc nechci vždycky hrotit :D a vždycky si říkám že vydržím prostě do měsíčků zda přijdou nebo ne, ale nikdy to nevydržím a aspoň den dva před testuji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí