Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je analýza vlákna, kolik bylo na problém odpovědí a kdo z daného vlákna byl
nejaktivnější
Tady je to napsané, o co jde. http://en.wikipedia.org/wiki/Omgili
Příspěvek upraven 02.03.14 v 20:21
@Tiger-lily píše:
Já teda valila, když jsem narazila na tohle
Netušila jsem, že nás velký bratr až tak sleduje, dokonce hodnotí a vyhlašuje soutěže.No aspoň že jsem vyhrála první místo jakožto velmi empatická osoba, což je tu o mně všeobecně známo.
to valim teda ![]()
@Koty píše:
@Tiger-lily a cos vyhrála?![]()
nic neposlali
asi se přihlásím o odměnu
@Tiger-lily píše:
Netušila jsem, že nás velký bratr až tak sleduje, dokonce hodnotí a vyhlašuje soutěže.No aspoň že jsem vyhrála první místo jakožto velmi empatická osoba, což je tu o mně všeobecně známo.
co to je?
@Adélky píše:
Tady je to napsané, o co jde. http://en.wikipedia.org/wiki/OmgiliPříspěvek upraven 02.03.14 v 20:21
tak už to chápu
ale stejně, že jsou tam zkopírované všechny diskuze z emimi
@Tiger-lily píše:
Tvl…
Jo, docela valím.
Až budeš zjišťovat, co za to, zeptej se prosím i na stříbrnou. Dík. ![]()
Spíš jsou uložené „někde“ - pokud jsou veřejné, je to asi v pořádku. Ono vše co se někam napíše se někde dá najít, akorát si to spousta lidí neuvědomuje
.
@Bersaba píše:
Tvl…
Jo, docela valím.
Až budeš zjišťovat, co za to, zeptej se prosím i na stříbrnou. Dík.
@Adélky píše:
Spíš jsou uložené „někde“ - pokud jsou veřejné, je to asi v pořádku. Ono vše co se někam napíše se někde dá najít, akorát si to spousta lidí neuvědomuje.
Ano, no oni si nedělají statistiky, to nikoho asi přímo konkrétně zajímat nebude, ale statistika ti vyjede, když chceš něco vyhledat, protože to dokáže - ty si zadáš co a ono ti to najde. Dokáže to nalézt uživatele a jeho reakce, kde reagoval, kdo na něj, na facebooku to určitě dokáže vystatistikovat počet lajků u veřejných sdělení a na co se reagovalo a v jakém počtu, ve veřejných diskuzích na webech také. Je to prostě o businessu a kvůli tomu to i bylo vyvinuto - firmy si lehce najdou, kde se o nich diskutovalo - třeba atd.
Dnes si opravdu davat pozor co kde clovek napise, i kdyz anonymne, ale choulostive veci radeji na netu nepropirat