Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s vytvářením rodokmenu v MyHerintage? Zajímalo by mě jestli tam jde nějak nastavit rok narozrní nad 2000, ráda bych to vytvořila pro syna a nemohu přijít jak na to. Moc díky všem
@Lucipe Ahoj, já ho mám udělaný a normálně tam mám danou dceru co se narodila loni. Jakto že ti to nejde?
Ahoj, no mám tu verzi zdarma a nejde mi tam dosadit rok jen to co mi nabízí? Ale když píšeš že to jde tak já to jdu zkoušet
moc děkuji
![]()
@Lucipe Já mám taky tu free verzi a mám tam momentálně 56 čelnů rodiny a uričtě mi to šlo u více lidí. Zkusím tam někoho jen tak nahrát
@Lucipe Dám přidat syna nebo dceru a nabídne mi to dnešní datum a můžu to upravovat. Nepřidala jsi to třeba někam blbě jako že to není možné takové datum narození? Jinak mě nic nenapadá
@Luisiana už jsem to zadala správně a jde mi to super moc moc děkuji
@Lucipe Není zač, je to fajný program. Mám tam i fotky, je to super
@Lucipe Jasně, jde tam všecho, mám tam nevlastní sourozence, mám to rozvětvené až hrůza. Kterou osobu jsi zadala jako první?
@Lucipe No a jestli jsi spárovala rodiče jako manželé tak pod tím by jsi měla mít napsáno přidat dceru, přidat syna
@Lucipe jde tam vytvořit rodokmen úplně v pohodě. Měla jsem jen problém v rozvedeným manželstvím a novou ženou, jinak vše v pohodě. Taky mám free verzi a už začínám mít problém s max. počtem lidí. ![]()
Já jsem to založila, dost jsem se nadchla, ale zatím celkem k ničemu. Nikoho mi to nespárovalo
Data i příbuzní mi jdou dobře, včetně druhé manželky ![]()
@Luisiana 250. Já bych ráda přidala do rodokmenu ještě manželovu rodinu, ale tím bych to už asi překročila, tak jsem je zatím nezapsala.
@Slečna Ferka tak to mě se zadařilo, ale pak jsem měla problém, jak se dostat k žijícím osobám, to je jen pro placenou verzi, no nakonec jsem přes tetu objevila kdo rodokmen tvoří a data mám.