Materiál svetříku - poraďte

1068
1.3.14 13:34

Materiál svetříku - poraďte

Ahoj holky, chci si přes net objednat svetřík, takže nemám možnost si na něj sáhnout. Uvedený materiál je: vlna 40% polyamid 37% kašmír 15%, Spandex 8%
Nemáte někdo svetřík tohoto složení a jak jste s ním spokojené?
Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19078
1.3.14 14:17

To jsem zvědavá kolik holek poletí do skříně studovat cedulky se složením :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
1.3.14 14:22

@Yasminn hele, za zeptání nic nedáš :).. kdyby aspoň jedna odpověď, tak bych byla ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
1.3.14 14:24

Ta vlna bude trochu kousat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.3.14 14:26

Já cedulky studuju už když si něco kupuju, takže vím, že nic takového nemám. Ale tohle složení vypadá dobře. Kašmír je heboučkej a hřeje a je ho tam poměrně hodně. Jenom si potom budeš muset dát pozor při praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
1.3.14 14:34

@Mama11 toho se právě trošku bojím :think:
@MalinaQ asi to risknu a vyzkouším :)
Oběma Vám díky za názor :)! Nemyslela jsem, aby hned lidi lítali do skříní :D, ale že se třeba tady najde někdo, kdo trošku těm materiálům rozumí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.3.14 14:41

Záleží odkud to objednáváš, většinou se to dá bez problému vrátit, jen to pěknej voser (znovu zabalit, vyplnit papíry, odeslat..). Ale myslím, že to bude příjemný a ani tý vlny bych se vzhledem k celý kombinaci nebála. On to bude hlavně hodně teplej svetr, takže ho stejně asi nebudeš nosit na holý tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
1.3.14 15:25

@MalinaQ chci si ho objednat ze zahraničí ještě s dalšíma věcma, takže to bude opravdu buď a nebo :). A chtěla jsem ho právě na holé tělo, protože ženská na obrázku ho má taky na holé tělo :think: (i když jak nad tím uvažuju, tak nebude problém pod něj dát tričko nebo tílko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.3.14 20:46

No jo, to oni v katalogu mívají snad vždycky na holé tělo, aby to líp vypadalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová