Taky vám přišla od admina reklama do SZ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
26.11.15 18:18

Teda od admina byla tato zpráva o reklamě první a nevadí mi :nevim:

Naopak, sama Vratné peníze využívám a už mi od nich přišlo zpět přes 1500…takže vím, že to funguje…

Brala jsem to tak, že to s námi „myslí dobře“, jelikož někdo hodně využívá nákupy přes net a tohle by se mu mohlo hodit…
Více by mi vadila reklama do zprávy typu : Kupte naše pleny… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
26.11.15 18:22
@neumisa píše:
@kate02taky ti ten styl argumentace přišel povědomý, že? ;)

Jo… A taky to bylo jediný, co mě přimělo tady reagovat, ne samotná ta SZ (i když mohla přijít včera, než jsme udělali nákup za 1800 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), ale ta následná argumentace adminů mě zvedla „ze židle“ mnohem víc… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
26.11.15 18:29
@ka2ka píše:
@Svítící žárovka řekla bych, že jde o princip, admini tady jakýkoliv náznak reklamy hned mažou a zavírají diskuze a kárají a sami pak reklamu rozesílají, v tomhle je celý zakopaný pes
:zed: Ale takové chování adminů má přeci logiku. Oni provoz webu platí, tak proč by měli někomu poskytovat reklamní plochu zadarmo?! Že tady admini budou dávat naopak reklamu, jejíž zisky jdou do kapsy majitelům tohoto webu, je v dnešní době přeci normální.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
26.11.15 18:31
@renduli píše: :zed: Ale takové chování adminů má přeci logiku. Oni provoz webu platí, tak proč by měli někomu poskytovat reklamní plochu zadarmo?! Že tady admini budou dávat naopak reklamu, jejíž zisky jdou do kapsy majitelům tohoto webu, je v dnešní době přeci normální.

admini platí provoz webu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
26.11.15 18:31
@kate02 píše:
Pokud chci, aby někdo dodržoval pravidla, jdu především sama příkladem…

Jo, to máš pravdu, nebudu vylepovat svou reklamu na plochu, kterou jsem si nezaplatila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
26.11.15 18:33

@ka2ka Tak jistě, že přímo oni nejspíš ne, ale zastupují někoho, kdo to zde financuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.11.15 18:41
@ka2ka píše:
admini platí provoz webu???

Myslíš, že doména je zadarmo nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
26.11.15 18:43
@hanka.br. píše:
Myslíš, že doména je zadarmo nebo co?

tak samozřejmě že vím, že zadarmo není, ale vážně pochybuju, že jí platí místní admini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
26.11.15 18:47

@ka2ka :lol: zkus si představit, že
admin = zaměstnanec
majitel domény = zaměstnavatel

Stále nechápeš souvislosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27716
26.11.15 18:49
@renduli píše:
@ka2ka :lol: zkus si představit, že
admin = zaměstnanec
majitel domény = zaměstnavatelStále nechápeš souvislosti?

ale já je naprosto chápu jen si zkus přečíst co jsi napsala protože to vyznívá jinak :lol:

stačí si přečíst první dvě věty a opravdu to vyzní, že to platí místní admini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
26.11.15 18:54
@ka2ka píše:
tak samozřejmě že vím, že zadarmo není, ale vážně pochybuju, že jí platí místní admini

To já samozřejmě nevím, jestli má emimino nějakého majitele, zřejmě ano a je to fuk. Každému, komu kolem hlavy nelítají vlaštovky by došlo, že admini hájí svůj prostor bez ohledu na to, jestli jej platí skutečně fyzicky, nebo jestli jej platí někdo nad nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
26.11.15 19:02

@ka2ka To je marnost… :lol: Vždyť je jedno, jestli to platí pavel nebo havel… kdo nechce pochopit, nepochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
26.11.15 19:10

@ka2ka Mě nejde ani tak o ten princip oni můžou/ostatní nemůžou. @Svítící žárovka, mě vadí princip reklamy jako takový. Je to klamání lidí, z 99% je reklama lživá a mě prostě vadí to oblbování lidí. Že to s náma myslí dobře, tak nám dají echo o webu, kde někdo ZADARMO vrací peníze, aby se měli lidi líp? 8o 8o 8o No to si snad nemůže nikdo ani na setinu vteřiny myslet ne??? Tady v tomto konkrétním případě mi vadí to, že mi ta reklama přijde do mojí osobní/soukromé schránky. A já jsem nucená minimálně přečíst si první odstavec, abych zjistila, že po mě admin nic nechce, neporušila jsem například nějaké pravidlo, nebo co já vím proč mi může admin psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
26.11.15 19:26
@renduli píše:
@ka2ka To je marnost… :lol: Vždyť je jedno, jestli to platí pavel nebo havel… kdo nechce pochopit, nepochopí…

no asi tak…neplytvejte s hankou br. energii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
26.11.15 20:31

@admin Ale ale, nepřestřelila jste trochu?

Chodím na různé podobné weby a ŽÁDNÝ reklamou neobtěžuje tolik, jako tento. Naštěstí to lze vyřešit blokací, ale rozesílat zprávy s reklamou je naprostá ubohost. Asi jako jiné Bábišovy projekty, třeba reklamami zamořená televizní stanice Óčko.

Zadarmo tu pracujete zřejmě dobrovolně, nebo vás někdo přivázal ke stolu a stojí vám s pistolí u hlavy?
Ale nebojte, pokud to dál povedete tak, jako do teď, za chvíli moc práce mít nebudete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová