Takzvaný "tvarůžek za rávkem"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1603
4.12.14 22:59

Tak to už ani snídat nebudu…koupila jsem si Bobíka :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
4.12.14 23:01
@Anonymní píše:
Sorry za anonym. Bylo mi snad 17 let, když jsem chodila s jedním klukem. Něco malinkato jsme za sebou měli. Jednoho dne mě pozval k němu, protože rodiče nebyli doma. Začali jsme spolu blbnout a došlo i na orální sex. Ten neohrabanec mi ho tehdy vrazil do pusy a já zkrátka málem hodila šavli, dokonce se mi i polknout příčilo. To hovado bylo spocené po jízdě na bruslích a neráčil se ani osprchovat. Ještě se nestyděl říct, že se koupal den předtím :poblion: :poblion: :poblion:A další naprosto nechutnou příhodu mám z jednoho čundrování. Přidali se k nám nějací dva kluci (nás bylo původně 8). Jak se pilo, postupně se odpadávalo a zůstali jsme tam jen já, kamarád a ten „přivandrovalec“. Byl gay a hodně mluvil. Tam jsem poprvé slyšela slovo SMEGMA a na tom si prý chlapec rád pochutnával a ještě to nazval „uleželé smegma“. Na druhý den jsem jela domů, byli to naši sousedi ve stanech a tohle jsem já nerozdýchala. Naprosto nechutné a teď se mi to připomnělo :poblion:

8o jdu gůglit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
4.12.14 23:02
@Anonymní píše:
Sorry za anonym. Bylo mi snad 17 let, když jsem chodila s jedním klukem. Něco malinkato jsme za sebou měli. Jednoho dne mě pozval k němu, protože rodiče nebyli doma. Začali jsme spolu blbnout a došlo i na orální sex. Ten neohrabanec mi ho tehdy vrazil do pusy a já zkrátka málem hodila šavli, dokonce se mi i polknout příčilo. To hovado bylo spocené po jízdě na bruslích a neráčil se ani osprchovat. Ještě se nestyděl říct, že se koupal den předtím :poblion: :poblion: :poblion:A další naprosto nechutnou příhodu mám z jednoho čundrování. Přidali se k nám nějací dva kluci (nás bylo původně 8). Jak se pilo, postupně se odpadávalo a zůstali jsme tam jen já, kamarád a ten „přivandrovalec“. Byl gay a hodně mluvil. Tam jsem poprvé slyšela slovo SMEGMA a na tom si prý chlapec rád pochutnával a ještě to nazval „uleželé smegma“. Na druhý den jsem jela domů, byli to naši sousedi ve stanech a tohle jsem já nerozdýchala. Naprosto nechutné a teď se mi to připomnělo :poblion:
:poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: prasárna největšího kalibru
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
4.12.14 23:02
@Ebixa píše:
Tak to už ani snídat nebudu…koupila jsem si Bobíka :poblion: :mrgreen:
:poblion: já asi vyhodím i výhodné balení lučiny
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.12.14 23:03

A jdu blejt, velebnosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
4.12.14 23:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
4.12.14 23:05
@lalalalala píše: :poblion: já asi vyhodím i výhodné balení lučiny

fuj ještě, že to nejím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940

@lalalalala nekaž to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@Ebixa píše:
Tak to už ani snídat nebudu…koupila jsem si Bobíka :poblion: :mrgreen:

Bobik je taky jako tvaroháček že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
4.12.14 23:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528

Tak tuhle diskusi si dávám do oblíbených :mrgreen: fakt nemá chybu co se tu všechno nedozvím :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@lalalalala píše: :poblion: já asi vyhodím i výhodné balení lučiny

tu nejím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.12.14 23:07

Tak jsem se dočetla až dokonce a mám strach, že se mi o tom bude zdát :poblion: :lol: Každopádně něco pobavilo, Smegma zhnusilo :poblion: :D

Zakladatelko, jdi k jinému doktorovi ZÍTRA a nééé až v červnu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
4.12.14 23:07
@Blackova.K píše:
Bobik je taky jako tvaroháček že? :think:

tak poslední dožeň mě a poď spááát :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit