Takzvaný "tvarůžek za rávkem"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16302
4.12.14 22:02

@Agrion
Souhlasím, psala jsem to samé, jen upozorním, že pro Canesten nemusí k doktorce, normálně si koupí v lékárně, a Canesten je lék, který obsahuje účinnou látku clotrimazol, krém Clotrimazol A. I. je složením naprosto stejný, ale dá se koupit dvojnásobné balení za mnohem příznivější cenu (jestli se má mazat i partner, tak to pidibalení Canestenu je hned pryč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
4.12.14 22:02

@Blackova.K :mrgreen: :mrgreen: ty si dáš jen tvarůžek.. Hele kluky přestanu mýt a pošlu ti je pak na výškrab jo? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
49159
4.12.14 22:05
@terinka4444 píše:
ty folee, vypadá to že joooooo :mrgreen: :mrgreen: dražší přípravky jako adidas. Bože děkuju, konečně, bylo tady mrtvo :mrgreen: :mrgreen:

já děkuju tobě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.12.14 22:05

Mám s ní jeden problém za druhým nedávno jsem řešila třeba absces :zed:
Lékařka mi moc nepomůže protože je na prd, jediný co řekne je to co vy tady nasadí mi zase prášky který nebudou pomáhat, max tak na týden a bude to tu znova. chtěla bych přejít ale to budu moct až okolo června..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
4.12.14 22:06
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.12.14 22:07

Ten by se mi asi hodil když je volně prodejný abych nemusela k tý mojí babě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.12.14 22:07
@Ronnie285 píše:
Ach jo holky.. :mrgreen: jsem sice ráda, že jsem vás pobavila, některé příspěvky mi taky přijdou vtipné ale těm co se naváží do toho jestli s přítelem provozuji orální sex před nebo po sprše.. to snad ne.. já se neptám na to jaký máte názor na tohle já se ptám na tu mykózu/kvasinky či co to je. To jestli provozuji orální sex před sprchou.. chápu že to spousta lidem může přijít nechutné, mě to ale přijde normální pokud vím že partner dodržuje hygienu a nebrání tomu žádný zápach, spoustě lidí to přijde normální, záleží na hygieně, na tom jaký je vztah s partnerem a prostě celkově na člověku.. Až se budu chtít dotázat kdo provozuje a kdo neprovozuje orální sex před sprchou tak se kouknu do diskuzí, aletady bych ráda vyřešila tohle :palec: :DPříspěvek upraven 04.12.14 v 21:52

a co takhle gynekolog a odběr toho mázku na kultivaci aby ti přesně řekli jaký původce - pokud vůbec ti to dělá? Nějaká samoléčba je k prdu.. co chceš TADY vyřešit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.12.14 22:08
@Ronnie285 píše:
Lékařka mi moc nepomůže protože je na prd, jediný co řekne je to co vy tady nasadí mi zase prášky který nebudou pomáhat, max tak na týden a bude to tu znova. chtěla bych přejít ale to budu moct až okolo června..

tak dost bylo legrace, hele, ze zkušenosti, nikoliv mé, ale z blízkého okolí. Nezanášíte si některý z vás? Promiň, nechci se tě dotknout, tohle se dá přeléčit, je s léčbou potřeba pokračovat, i když příznaky vymizí a oba dva současně. Pokud vás neinfikuje někdo třetí, který se s vámi ale neléčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.12.14 22:08
@Ronnie285 píše:

proč ji nevyměníš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.12.14 22:09

No jediný můj příznak je občas svědění a „tvaroh“ jinak nic, nejspíš to budou kvasinky :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056

Nechce se mi docitat, ten vtip uz padl?
Fero rika Máňe- mam kondomy s prichuti, zhasnu budeš hadat jakou sem dal.
Zhasne, Máňa- NIVA!
A fero - pockej! Jeste jsem nenasadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22

@Ronnie285 Já to teď zrovna dočetla. Jako směju se (tomu tvarůžku, ne abscesu), ale fakt ti to nezávidím takový problémy a pořád dokola :roll: To by chtělo nějaký pořádný vyšetření. Proč můžeš přejít až okolo června?? :think:

• Citovat
  • Upravit
69235
4.12.14 22:10

@lalalalala padl padl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
4.12.14 22:10
@Ronnie285 píše:
No jediný můj příznak je občas svědění a „tvaroh“ jinak nic, nejspíš to budou kvasinky :/

No tak to není zrovna malý příznak, že. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
4.12.14 22:11

Tvl to je zase diskuze :poblion: chce to správnou hygienu, Adidas pobavil kup si Laktacyd nebo Chilly intima ten delají i antibakteriální, pak Canesten tablety i mast mýt by jste se měli před i po sexu a teda sorry, ale při mykoze bych nepraktikovala orál ani po umytí :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Příspěvek upraven 04.12.14 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria