Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ronnie285 píše:
Víš, ono když pravidelně dodržuješ hygienu… nepříjde mi na tom nic špatného.
Víš, ono když se umeješ a do orálu se dojdeš 3× vycíkat a jednou vykakat, tak mě na tom zase nepříjde nic dobrého.
Tak často se mi tohle nedělalo, takže nebyl problém, když jsem se o víkendu umyla 2× tak žádný zápach ani nic takového nebylo tak proč by ne? jasně že když by něco takového bylo tak to neděláme, to by bylo na mě moc. ale Prostě když oba cítíme že jsme čistí tak mi na tom nic špatého nepříjde. ![]()
@terien píše:
Víš, ono když se umeješ a do orálu se dojdeš 3× vycíkat a jednou vykakat, tak mě na tom zase nepříjde nic dobrého.
@zrcadlo píše:
No chtěla jsem doporučit mýt Lactacydem, ale možná stojí ještě víc než Adidas(tím bych mimochodem intimní partie zrovna nemyla). Zkuste přeléčit Clotrimazolem, jsou to prostě kvasinky. Jinak s tímhle literárním talentem bych si ráda přečetla od autorky třeba recept na vanilkové rohlíčky, schválně kam až by se dostala
já sháním recept na tvaroháček, kluk má děsnou spotřebu tak bych ráda domácí, určitě to vyjde levněji ![]()
@Blackova.K píše:
já sháním recept na tvaroháček, kluk má děsnou spotřebu tak bych ráda domácí, určitě to vyjde levněji
@Pincenza píše:
@terinka4444 Já jakejkoliv sex zásadně po hygieně. Představ si situaci, kdy se třeba líbáte a už už se schyluje a já se seberu a běžim se umejt.![]()
no mně je překvapilo, jako obě diskutující s kvasinkovou infekcí cítí infekci jako omezení, protože teď už musí mít orál jen po umytí ![]()
Nebo třeba když si učůrneš, jako právě já teď po příspěvku @Blackova.K s tvaroháčkem.
![]()
@Blackova.K píše:
proč blinkáš? víš jak je to dobrý.
Mám děsnou představivost
![]()
@terien píše: