Takzvaný "tvarůžek za rávkem"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2940
4.12.14 22:11
@ShadowHunter píše:
@Blackova.K :mrgreen: :mrgreen: ty si dáš jen tvarůžek.. Hele kluky přestanu mýt a pošlu ti je pak na výškrab jo? :lol: :lol:

já je nechci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
4.12.14 22:12
@Ronnie285 píše:
No jediný můj příznak je občas svědění a „tvaroh“ jinak nic, nejspíš to budou kvasinky :/

no ale to je typický příznak.. celkem závažný. běž k Dr at ti udělá výtěr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108

Já určitě ne co se týče přítele nevím ale doufám že ne, i když bych chtěla sebevíc stejně by to neřekl.. ten absces byl z holení, měla jsem takového milého gynekologa který mě všechno řekl a k němu bych právě chtěla přejít.. Chtěli jsme to s mamkou nechat až na červen ale asi jí budu muset popotrčit a vyřešit to s ním.. protože ta moje je fakt na prd :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@terinka4444 píše:
tak dost bylo legrace, hele, ze zkušenosti, nikoliv mé, ale z blízkého okolí. Nezanášíte si některý z vás? Promiň, nechci se tě dotknout, tohle se dá přeléčit, je s léčbou potřeba pokračovat, i když příznaky vymizí a oba dva současně. Pokud vás neinfikuje někdo třetí, který se s vámi ale neléčí.

to mě napadlo taky, že si jeden odskakuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
@Ronnie285 píše:
No jediný můj příznak je občas svědění a „tvaroh“ jinak nic, nejspíš to budou kvasinky :/

Já mám vyzkoušenej gyno pevaryl. Stojí kol 150, je u toho i mast a mně zabírá na 100%.
Používat jen intim gely, nejhorší je navoněný sprcháč. OBA mýt před sexem i po a chvilku používat kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
4.12.14 22:13
@Blackova.K píše:
já je nechci 8o

jsou krásní, milí, hodní, moc toho nesní :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25243
4.12.14 22:13
@terien píše:
twl pochopím všechno, ale tohle je moc :poblion: :mrgreen: :poblion:

To mě dostalo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
4.12.14 22:14
@ShadowHunter píše:

bohatí na bílkoviny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hele zakl. psala, že to má rok a půl. :nevim: Já mít něco takovýho tejden, tak zešílim. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
4.12.14 22:15
@Ronnie285 píše:
Já určitě ne co se týče přítele nevím ale doufám že ne, i když bych chtěla sebevíc stejně by to neřekl.. ten absces byl z holení, měla jsem takového milého gynekologa který mě všechno řekl a k němu bych právě chtěla přejít.. Chtěli jsme to s mamkou nechat až na červen ale asi jí budu muset popotrčit a vyřešit to s ním.. protože ta moje je fakt na prd :/

proč až na červen, fifina je naše bohatství, musíš se o ni starat. Bez mamky to asi nepůjde když nejsi plnoletá že jo? ale tak snad ví co máš za problémy ne, by měla být první kdo to bude řešit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
4.12.14 22:15

Jinak, abych nebyla za hnipnu… přehnané mytí je při mykoze spíš na škodu. JE potřeba upravit ph v pochvě, vyhýbat se cukru (v jídle), to mykoze jen pomůže. Je prý dobré aplikovat bílý živý jogurt, ale zkušenost nemám. Je i mnoho volně prodejných léků na mykozu. Viz http://www.lekarna.cz/…nety-pochvy/
Jestli je problém na straně přítele, těžko říct… co kdyby si k doktorovi zašel i on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
4.12.14 22:16

Nevím mamka říká že je čas když se mi teď nic neděje protože o tomhle samozřejmě ještě neví nechtěla jsem jí zatěžovat znova a znova.. ale asi budu muset co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
4.12.14 22:16
@ShadowHunter píše:

Ne!
I když prďolku bych možná brala, jestli spí celou noc :think:

@Pincenza píše:
bohatí na bílkoviny. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
4.12.14 22:17

Jo a na orál je zásadnější si vyčistit zuby, tam je mnohem víc bakterií ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Jinak jak on to maže, maže to správně? Omýt, stáhnout předkožku, namazat i „uvnitř“? Aby to nežužlal jen tak po kůžičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
@Ronnie285 píše:
Nevím mamka říká že je čas když se mi teď nic neděje protože o tomhle samozřejmě ještě neví nechtěla jsem jí zatěžovat znova a znova.. ale asi budu muset co nejdřív.

no tak samozřejmě že jí to řekni! to není žádný zatěžování, jsi její dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí